consultancy.nl

607 nieuwsberichten gevonden
New Nodes helpt T-Mobile samenwerken met startups
2 dagen
New Nodes heeft T-Mobile ondersteund bij de uitbouw van zijn Futurelab. In deze omgeving richt het telecombedrijf zich op het creëren van innovatieve technologieën. Johan ten Dolle, partner bij New Nodes, hielp onder meer bij het inrichten van de processen en besluitvorming.
Register Valuators en waarderingsexperts bijeen tijdens NIRV jaarcongres
2 dagen
Eind deze maand vindt het NIRV jaarcongres weer plaats, waar de beroepsgroep van Register Valuators samenkomt om de belangrijkste trends en ontwikkelingen in het vakgebied door te nemen. De 2019-editie staat in het teken van de waardering van Techbedrijven.
Rebranden? Zorg dat de brand story staat
2 dagen
Rebrandingtrajecten zijn de droom van elke marketeer. Kaders vallen weg, alles mag anders: van logo tot huiskleuren, van beelden tot copy. De verleiding is groot om op alle fronten gelijk meters te maken.
Jacco van den Berg commercieel directeur van Experis Ciber
2 dagen
IT-dienstverlener Experis Ciber heeft de 54-jarige Jacco van den Berg benoemd tot commercieel directeur.  Van den Berg maakt de overstap van IT-bedrijf Solipsisgroep, waar hij de afgelopen vijf jaar dezelfde rol bekleedde.
KNVB bouwt flexibele pool van onafhankelijke sportconsultants
2 dagen
De KNVB en tien andere grote sportbonden hebben de handen ineengeslagen. Samen bouwen ze aan een flexibele pool van onafhankelijke sportconsultants. Op deze manier willen de initiatiefnemers de kwaliteit van het ingewonnen advies een stimulans geven: “Zo tillen we de hele sportbranche naar een hoger niveau.
Drie consultants over hun ‘exchange’ ervaringen naar First Consulting UK
2 dagen
Pieter Scherphof, Remco Snijders en Ard Bezemer hebben in de UK meerdere klanten van First Consulting ondersteund in digitale executie en softwareontwikkeling.  Het is inmiddels ruim anderhalf jaar geleden dat First Consulting startte in het Verenigd Koninkrijk.
Acht tips voor de keuze voor een ERP- of softwarepakket
3 dagen
Het juiste softwarepakket kiezen kan een grote uitdaging zijn, vooral omdat het selecteren van een pakket zoals ERP of CRM geen dagelijkse bezigheid is. Het besluit is echter wel van cruciaal belang voor iedere organisatie.
Nieuw bureau Custolutions verbetert experience rondom life events
3 dagen
Na 34 jaar bij ABN AMRO te hebben gewerkt, besloot Anneke Janssen dit jaar haar eigen adviesbureau op te richten: Custolutions. De redactie van Consultancy.nl ging in gesprek met Janssen over haar onderneming.
SparkOptimus verwelkomt Associate Partners en Managers
3 dagen
SparkOptimus, een adviesbureau dat zich richt op digitale transformaties, heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Zo kent de organisatie inmiddels een personeelsbestand dat bestaat uit ruim honderd adviseurs.

Business Analyse opleiding levert pijlers voor digitalisering en verandering
3 dagen
Novius heeft een nieuwe training in het leven geroepen, de Business Analyse opleiding. Senior Business Consultant Peter Buijs geeft toelichting: “Een goede businessanalyse levert de essentiële bouwstenen voor digitalisering en verandering.
Atos organiseert Inhousedag voor studenten en starters
3 dagen
In juni organiseert Atos een inhousedag voor studenten en afgestudeerd talent. Het event biedt een uitgelezen mogelijkheid om te ervaren hoe het is om bij de ICT dienstverlener te werken, hun projecten en mensen te leren kennen en zich zelf uit te dagen tijdens een van de trainingen die verzorgd zullen worden.
Jocelyn Uiterdijk nieuwe consultant bij Voogt, Pijl & Partners
3 dagen
Voogt, Pijl & Partners heeft het team versterkt met een nieuwe professional: Jocelyn Uiterdijk. De ervaren adviseur en projectmanager is onder meer afkomstig van Capgemini en  Global Orange, en heeft een sterke achtergrond in IT & Change trajecten.
Buro C5: al vijftien jaar een specialist in PMO en projectmanagementadvies
4 dagen
Ruim vijftien jaar geleden zag buro C5 het levenslicht. Vandaag de dag richt de Utrechtse intermediair zich nog altijd op zijn oorspronkelijke doelstelling: het bemiddelen, begeleiden en opleiden van professionals op het gebied van PMO en projectmanagementadvies.
Werkplekautomatisering: kijk naar techniek en mensen
4 dagen
Werkplekautomatisering omvat een complex geheel van componenten: infrastructuur, applicaties, beheerders en gebruikers. En terwijl voldaan moet worden aan de eisen en wensen van de gebruikers, moet tegelijkertijd ook rekening worden gehouden met beperkingen en strategische keuzes.
Innovatieleider van ING Hugo Raaijmakers versterkt PA Consulting
4 dagen
Hugo Raaijmakers, Global Head of Innovation Management bij de grootste bank van Nederland, ING, maakt de overstap naar de wereld van management consultancy. “Ik kijk ernaar uit PA’s innovatie-DNA in te zetten om de klanten van PA te helpen verder en sneller te innoveren en disruptie voor te blijven”, aldus Raaijmakers over zijn verhuizing.
Finavista en Hot Item partner van Data Quality conferentie
4 dagen
Begin juni vindt de Data Quality Conference plaats. Finavista en Hot Item hebben zich als partner verbonden aan de conferentie, terwijl onder andere Patric Schoenaker (Senior Data Management Consultant bij Hot Item) en Oscar Zonneveld (Technology Lead Data & Analytics bij Motion10) een inhoudelijke sessie zullen verzorgen.
Adviseurs van Enigma halen geld op voor vluchtelingenkinderen
4 dagen
Op 23 mei aanstaande fietsen de adviseurs van Enigma Consulting vanuit Zeist naar Parijs. Niet zo zeer voor de lol, maar in het bijzonder om geld in te zamelen voor minderjarige vluchtelingen die zonder ouders en familie in Nederland wonen.
Tim Kroezen en Loes Hafkamp gestart bij House of Performance
4 dagen
House of Performance heeft zijn team versterkt met twee nieuwe consultants. Sinds kort werken Tim Kroezen en Loes Hafkamp bij het Utrechtse adviesbureau dat zich richt op organisatieverbetering.  De nog jonge Tim Kroezen beschikt al over de nodige ervaring op het gebied van consulting.

Strategietak van P2 gaat zelfstandig verder als VanWaarde
5 dagen
“P2 Strategie is begonnen als startup onder het dak van P2 en is inmiddels uitgegroeid tot een strategisch specialist gericht op duurzame vraagstukken, in met name de food- en watersector,” zegt Karsten Schipperheijn, managing partner bij P2.
Ivar Davids: 'Kirkman Company transformeert vanuit relevantie'
5 dagen
Kirkman Company helpt organisaties transformeren. In zijn aanpak legt het bureau een stevige nadruk op de relevantie die een organisatie heeft voor al haar stakeholders, van aandeelhouders tot de bredere samenleving.
Ivar Davids: 'Kirkman Company transformeert vanuit betekenis'
5 dagen
Kirkman Company helpt organisaties transformeren. In zijn aanpak legt het bureau een stevige nadruk op de betekenis die een organisatie heeft voor al haar stakeholders, van aandeelhouders tot de bredere samenleving.
FTE Groep en RSG Finance nemen belang in rond
5 dagen
Twee zakelijke dienstverleners, FTE Groep en RSG Finance, hebben een belang genomen in rond, een data science-bureau uit Amersfoort. Financiële details van de transactie zijn niet naar buiten gebracht.
Baker Tilly helpt Utrecht met transformatie grondbedrijf
5 dagen
Baker Tilly heeft de gemeente Utrecht geholpen met de transformatie van zijn grondbedrijf. In reactie op de uitdagingen die gepaard gaan met de snelle groei van de Domstad is het grondbedrijf omgevormd tot het gilde Investeren & Exploiteren.
Terugblik op M&A in het Zuiden event bij Inspirium
5 dagen
Afgelopen week vond de netwerkborrel van ‘M&A in het Zuiden’ plaats, een event voor fusie- en overnamespecialisten werkzaam onder de rivieren. Een terugblik. M&A in het Zuiden is vorig jaar in het leven geroepen door professionals van twee corporate finance-kantoren (Van Oers Corporate Finance en Capitalmind), twee banken (ABN AMRO en Rabobank) en twee advocatenkantoren (Van Iersel Luchtman Advocaten en Taylor Wessing).
Vijf starters begonnen met Banking traineeship SeederDeBoer
5 dagen
Het Banking traineeship van SeederDeBoer stoomt young professionals klaar voor een carrière in de financiële sector. Tijdens het tweejarige traineeship, werken young professionals aan verschillende consultancyopdrachten bij opdrachtgevers van het adviesbureau, waarbij ondernemerschap, persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staan.
Rob Besten en Tim van Lohuizen supply chain adviseurs bij Groenewout
5 dagen
Groenewout heeft twee young professionals aangetrokken: Rob Besten en Tim van Lohuizen. Tegenover Consultancy.nl vertellen de twee Supply Chain consultants waarom ze gekozen hebben voor het logistieke adviesbureau, dat zich richt op het ontwikkelen en implementeren van logistieke en supply chain operaties.
R&D-kosten medicijnen bestaan voor meer dan de helft uit kapitaallasten
6 dagen
Slechts 7% van de research & development-uitgaven van farmaceutische bedrijven gaat op aan medicijnen die op de markt komen. 40% bestaat uit kosten voor medicijnen die de markt nooit halen, en de overige 53% gaat op aan kapitaallasten: “Een medicijn ontwikkelen duurt tien tot vijftien jaar”, zegt onderzoeker Daan Livestro van Gupta tegenover NRC.

Consultancy Headhunter InsideOut Executive Search bestaat 6 jaar
6 dagen
Het is alweer ruim zes jaar geleden dat InsideOut Executive Search de markt voor bemiddeling van management consultants betrad. Inmiddels is het headhunterskantoor niet meer weg te denken uit de markt – de afgelopen jaren zijn enkele honderden consultants succesvol begeleid bij het vinden van een nieuwe uitdaging.
SparkOptimus betrokken bij lancering van vervoersapp Hely
6 dagen
Begin dit jaar werd Hely gelanceerd. De startup brengt verschillende aanbieders van deelvervoer samen in één app. SparkOptimus was vanaf het eerste begin nauw betrokken bij Hely – van het bedenken van het concept en het opzetten van de startup, tot het opbouwen van de organisatie en het bouwen van een schaalbaar technologieplatform.
Overheidstaken: Zelf doen, uitbesteden of samenwerken?
6 dagen
Met de fusieplannen van KPN en Sandd en de aankoop van KLM-aandelen door de Nederlandse staat lijkt het erop dat de ooit zo populaire marktwerking in het publieke domein weer wordt teruggedraaid. De verplichte samenwerking tussen gemeenten in jeugdzorgregio’s komt niet overal even goed uit de verf.

Pagina's

Abonneren op consultancy.nl