consultancy.nl

105 nieuwsberichten gevonden
Nationale RPA Monitor brengt RPA stand van zaken in kaart
1 dag
RPA Experts, een advies- en trainingsbureau gespecialiseerd in robotic process automation (RPA), heeft de Nationale RPA Monitor in het leven geroepen. De eerste editie wordt momenteel gehouden en zal naar verwachting meer dan 1.
Data science talents van EY VODW kijken rond in Israël
1 dag
Recent startte de vijfde lichting aan het Data Science Talent Program van EY VODW. Om een vliegende start te maken bezocht de groep van young professionals verschillende technologische bedrijven in Israël, een grote speler op het gebied van digitale innovatie.
10 boeken genomineerd voor Ooa Boek van het Jaar 2020
1 dag
Tien managementboeken zijn door de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) genomineerd voor de 2020-editie van de Boek van het Jaar verkiezing. De verkiezing heeft als doelstelling om boeken die van grote waarde zijn voor het adviesvak in het zonnetje te zetten.
Eerste lichting statushouders behaalt Green Belt bij UPD
1 dag
Kort nadat UPD een samenwerkingsverband heeft gesloten met Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF, hebben de eerste zes statushouders met succes hun Green Belt in Lean-opleiding afgerond. Daarmee bezitten de kersverse verbeterprofessionals volgens UPD nu alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om binnen een organisatie verbeterinitiatieven te starten.
Steven ten Have in Raad van Toezicht van Utrechts Ziekenhuis
1 dag
De Raad van Toezicht van het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht en Nieuwegein heeft twee nieuwe leden benoemd: Huib Pols en consultant Steven ten Have. Steven ten Have is partner van TEN HAVE Change Management, een veranderkundig bureau uit Utrecht, dat hij in 2004 samen met zijn broer Wouter ten Have oprichtte.
Mobiliteitscongres zet Zuidoost-Brabant goed op de kaart
1 dag
Volgens Ecorys heeft het Europese ITS-congres over slimme mobiliteit de regio Zuidoost-Brabant zo’n €2 miljoen opgeleverd. Die conclusie is te lezen in een rapport dat Ecorys eind vorig jaar publiceerde.
First Consulting helpt netbeheerder met verkoop commerciële activiteiten
1 dag
De komende jaren staan netbeheerders voor flinke uitdagingen vanwege de energietransitie. Daarnaast worden de netbeheerders steeds meer gevraagd te focussen op hun kerntaak, namelijk het tijdig, juist en efficiënt aanleggen en onderhouden van aansluitingen, kabels en leidingen.
Vier manieren om de financiën van ziekenhuizen te verbeteren
2 dagen
Ziekenhuizen staan voor een flinke uitdaging. Volgens een benchmark van BDO verkeren minimaal veertien Nederlandse ziekenhuizen in financieel zwaar weer, terwijl ook vele andere worstelen met het vinden van de financiering die ze in staat stelt relevant te blijven.
Exilo: advies- en interimkantoor voor lokale overheden
2 dagen
Het consultancylandschap is een nieuw adviesbureau rijker: Exilo, een interim- en advieskantoor voor lokale overheden. De oprichters van Exilo, dat formeel per 1 januari van dit jaar van start is gegaan, zijn Ricardo Kok, Rogier Schumer en Erik Koster.

Bvolve-young professionals blikken terug op hun ontwikkeljaar
2 dagen
Bvolve is een consultancybureau in Amersfoort dat organisaties begeleidt in hun digitale transformatie. Om jong talent aan te trekken biedt Bvolve een éénjarig ontwikkeltraject aan: het Bvolve Young Professional Programma.
Stappenplan voor een datawarehouse-implementatie
2 dagen
Met de overvloed aan data in het hedendaagse landschap is het genereren van datagedreven inzichten een essentiële stap voor organisaties die hun concurrenten voor willen blijven. Een datawarehouse is een omgeving waarin men data uit verschillende bronnen kan opslaan, combineren en analyseren, en fungeert daarmee als dé machinekamer voor big data en advanced analytics.
Birch Consultants trekt ervaren adviseur Saskia Vogelaar aan
2 dagen
Birch Consultants heeft het team uitgebreid met een nieuwe senior adviseur: Saskia Vogelaar. De ervaren consultant en programmamanager neemt uitgebreide kennis van de economie, arbeidsmarkt en (regionale) innovatieprocessen en -systemen mee naar het adviesbureau uit Driebergen.
Public affairs bureaus Lindblom en Ridens sluiten samenwerking
2 dagen
Lindblom, een Haags bureau voor public relations en public affairs, heeft een samenwerking afgesloten met de Belgische branchegenoot Ridens.  Door de krachtenbundeling kan het Nederlandse Lindblom de belangen van haar opdrachtgevers beter en in een vroeger stadium behartigen in Brussel.
M&A-bureau CFI trekt zakenbankier Robbert Claassen aan
2 dagen
Corporate Finance International (CFI) versterkt zijn Amsterdamse positie met het aantrekken van de ervaren zakenbankier Robbert Claassen. Met de kersverse partner aan boord, wil CFI haar internationale netwerk verder versterken en gebruik maken van Claassens jarenlange transactie-ervaring.
Sarah Chorus van Korn Ferry: diversiteit en inclusie vragen om moed
3 dagen
Terwijl de meerderheid van de hedendaagse bestuurders zegt het belang van diversiteit en inclusie te onderschrijven, voegen veel organisaties nog steeds onvoldoende de daad bij het woord. Sarah Chorus van Korn Ferry spreekt met Consultancy.
AT Osborne begeleidt oplevering van Curaçao Medical Center
3 dagen
AT Osborne heeft de oplevering van het Curaçao Medical Center (CMC) begeleid. Het bureau was vanaf de start van het project betrokken bij het project.    Sinds eind dit jaar beschikt Curaçao over een nieuwe algemene ziekenhuis.
Jascha Kamstra start als Manager in People-tak van BearingPoint
3 dagen
Jascha Kamstra heeft zich als Manager aangesloten bij de People & Strategy-praktijk van BearingPoint. Ze richt zich in haar nieuwe rol op de veranderkundige aspecten van (digitale) transformatie. Kamstra neemt meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van transities, leiderschapsontwikkeling en teameffectiviteit mee naar BearingPoint.
Neele-Vat Logistics neemt wegvervoerder Mammoet Ferry over
3 dagen
Neele-Vat Logistics, één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam, heeft Ferry wegvervoerder Mammoet Ferry Transport overgenomen. De verkoper werd tijdens het dealtraject bijgestaan door M&A-experts van Kruger Corporate Finance, BarentsKrans en Greywoord Fiscalisten.

Teun Onstenk over werken bij Van Oers Corporate Finance
3 dagen
De 27-jarige Teun Onstenk is inmiddels anderhalf jaar werkzaam bij Van Oers Corporate Finance. Hoe heeft hij 2019 ervaren en wat zijn ambities voor het komende jaar?  Hoe ben je met Van Oers CF in contact gekomen en waarom heb je voor Van Oers CF gekozen? Na het succesvol afronden van de master Finance aan de Universiteit van Tilburg ben ik direct gestart bij Van Oers Corporate Finance.
FTE Groep zet zich in voor het goede doel
3 dagen
Advies- en interimbureau FTE Groep heeft zich in 2019 volop ingezet voor het goede doel. FTE Groep is in 2006 opgericht en telt een team van zo’n 75 adviseurs en projectmanagers. Het bedrijf werkt hoofdzakelijk voor pensioenorganisaties, verzekeraars, IT-bedrijven en semi-overheid instellingen.
Dennis Oorthuijsen maakt overstap naar Virtual Sciences
3 dagen
Dennis Oorthuijsen heeft een interne overstap gemaakt binnen Conclusion. Bij Virtual Sciences is hij aangesteld als Service Manager. Vanuit deze rol richt hij zich op de vertaalslag van de business naar de operatie.
Consultancy rijkelijk aanwezig tijdens Economic Business weeks
3 dagen
In april 2020 vindt voor de 22ste keer de Economic Business weeks Tilburg (EBT) plaats. Georganiseerd vanuit Tilburg University geldt de EBT als een van de grootste on-campus recruitmentevents van ons land.
Talent aan boord houden wordt een steeds groter probleem
4 dagen
Het behouden van professionals is inmiddels voor bedrijven binnen alle sectoren een agendapunt geworden om rekening mee te houden. Door krapte op de arbeidsmarkt staan werknemers steeds welwillender tegenover een overstap.
MSR blikt vooruit op mogelijke scenario's in de autowereld
4 dagen
Er is nogal wat gaande in de autowereld en in de komende jaren wordt het alleen nog maar ingewikkelder. Hoe ziet de autobranche er in ons land uit over, pakweg, vijf jaar? Dat weet niemand precies, maar MSR Consulting Group heeft in ‘Forecast 2025’ wel een aantal mogelijke scenario’s klaar.
Wim Klei-Overklift Vaupel Kleyn directeur van RadarAdvies
4 dagen
Wim Klei-Overklift Vaupel Kleyn is per begin deze maand de nieuwe directeur van RadarAdvies. Hij volgt Omar Ramadan op, die na zestien jaar bij het bureau werkzaam te zijn geweest de overstap maakt naar het onderwijs.
Bedrijf verkopen? Drie tips voor maximale waarde
4 dagen
Steeds meer ondernemers denken na over het verkopen van hun bedrijf. Door de gunstige markt voor fusie & overnames staan verkopers sterk in hun schoenen, omdat er simpelweg veel vraag is naar succesvolle bedrijven.
Jasmijn Haverhals over haar start bij consultancybureau IG&H
4 dagen
Jasmijn Haverhals is sinds vijf maanden werkzaam voor consultancybureau IG&H. De redactie van Consultancy.nl sprak onlangs met de young professional, die haar ervaringen deelde.  Voordat Jasmijn Haverhals aan de slag ging bij IG&H, rondde ze aan de TU Eindhoven de masteropleiding Technische Wiskunde af.

Investeerder stopt miljoenen in Westlandse tomatenteler
4 dagen
NPM Capital heeft een minderheidsbelang genomen in Agro Care, Europa’s grootste tomatenteler. Door de investering krijgt Agro Care het kapitaal om zijn kasoppervlak flink uit te breiden. De deal kwam tot stand onder begeleiding van Hillenraad Partners en Bold Capital Management.
Finance bureau Staan start executive search label
4 dagen
Financieel advies- en interimbureau Staan gaat voor klanten nu ook werving & selectie verzorgen. Daartoe is het een apart label gestart. Onder dit nieuwe label – Haelermans & Engelsman – gaat het bureau plaatsingen verzorgen voor finance functies met een salaris vanaf €125.
Vanberkel Professionals trekt vijf nieuwe collega's aan
4 dagen
Advies- en interimbureau Vanberkel Professionals heeft vijf nieuwe professionals toegevoegd aan het team. Drie van hen gaan als adviseur aan de slag: Fatima Polat, Mischa van Hoof en Joselyn Raymi. Laury Stekkinger en Rutger Corvers versterken het interne team, respectievelijk in de rol van Financial Controller en Business Manager.

Pagina's

Abonneren op consultancy.nl