consultancy.nl

144 nieuwsberichten gevonden
PA Consulting koopt Iers productinnovatiebureau Design Partners
2 dagen
Internationaal advieskantoor PA Consulting heeft Design Partners overgenomen, een Iers productontwerp- en innovatiebureau met rond de 45 professionals. Met Design Partners haalt PA Consulting een bekende speler in de wereld van productinnovatie in huis.
Antea klaar voor dronevlucht van Oranjewoud naar Kopenhagen
2 dagen
Vorige jaar liet advies- en ingenieursbureau Antea Group weten dat het de langste dronevlucht binnen Europa wil gaan realiseren. Deze zomer gaat die wens in vervulling. In 2021 vierde Antea Group zijn zeventigste verjaardag.
Justa de Graaff verbindt mens en ICT binnen de digitale transformatie
2 dagen
Improven heeft Justa de Graaff benoemd tot Director. Met de ervaren consultant bouwt de finance-, risk-en IT-specialist zijn dienstverlening op het gebied van digitale transformaties verder uit. Wie ervaring heeft met digitale transformaties weet dat deze gaan om véél meer dan technologie: het succes staat of valt bij het meenemen van de mensen.
Nieuwe consultancy Mahout is de verbinder in datagedreven transformaties
2 dagen
Drie ervaren consultants, Steven Kraal, Esther Lietaert Peerbolte en Viola Neumann, hebben recentelijk de nieuwe consultancy-startup Mahout opgericht. Wij gingen met ze in gesprek over hun visie en ambities.
Hans de Boer versterkt Interim Management-praktijk van Berenschot
2 dagen
Organisatieadviesbureau Berenschot heeft zijn Interim Management-praktijk versterkt met Hans de Boer. Vanwege zijn ervaring als adviseur én zijn netwerk in de publieke sector werd De Boer eerder dit jaar door Berenschot benaderd om onderdeel te worden van de Interim Management-praktijk.
KplusV ondersteunt grensoverschrijdende verduurzaming
2 dagen
KplusV heeft een plan geschreven om de samenwerking tussen de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen en Oost-Nederland op het gebied van de energietransitie te verbeteren. Weinig problemen zijn zo grensoverstijgend als klimaatverandering.
Welzijn van medewerkers krijgt ook na coronacrisis extra aandacht
2 dagen
Ondanks dat de coranacrisis min of meer achter ons ligt, bekommeren Nederlandse werkgevers zich nog steeds behoorlijk om het welzijn van hun medewerkers. Dat blijkt uit onderzoek van adviesbureau Integron.
Ordina benoemt Monika van Hoogenvest tot chief marketing officer
3 dagen
Ordina heeft Monika van Hoogenvest benoemd tot Chief Marketing Officer en lid van het Executive Committee. Met de komst van Van Hoogenvest haalt Ordina een professional met een lange staat van dienst in de zakelijke advisering aan boord.
Bitcoin daalt volgens Nederlandse crypto-investeerders naar €15.000
3 dagen
Het stokpaardje onder de cryptocurrencies, de Bitcoin, staat onder druk. Volgens een studie gehouden onder meer dan 1.000 Nederlanders, staat de cryptomunt zelfs onder zo veel druk, dat de koers de komende maanden verder gaat duikelen richting de €15.

Velox deelt expertise rondom recruitment marketing automation
3 dagen
Tijdens de tweedaagse Recruitment Marketing Automation masterclass kwamen marketeers en recruiters uit uiteenlopende branches bijeen. Doel van hun deelname was om meer te weten te komen over hoe ze lessen uit de marketingwereld kunnen toepassen om zo hun recruitment door middel van automatisering naar een hoger niveau te tillen.
Overnameactiviteit in bouw- en installatiesector op recordniveau
4 dagen
Afgelopen jaar was, ondanks de aanhoudende coronaperikelen, een recordjaar voor overnames in de bouw- en installatiesector. Waar komt deze stijging in overnameactiviteit vandaan? En wat heeft 2022 nog in petto? Sebastiaan Hoftijzer, overnamespecialist bij Match Plan, geeft uitleg.
De evolutie van start-up en scale-up naar grown-up company
4 dagen
Voor veel succesvolle start-ups en scale-ups geldt dat de evolutie naar grown-up company gepaard gaat met de nodige groeipijnen. Jonathan Aelterman (Möbius) en Frederik Tibau (Agoria) helpen jonge bedrijven om de hindernissen op weg naar explosieve groei weg te werken.
Advieskantoor Deloitte onderzoekt digitale loket van de Omgevingswet
4 dagen
Verantwoordelijk minister Hugo de Jonge heeft adviesbureau Deloitte ingeschakeld om het digitale loket van de Omgevingswet onder de loep te nemen. Aanvankelijk zou de Omgevingswet – die in 2015 werd aangenomen – in 2017 worden ingevoerd.
Arcadis en Tauw dragen bij aan klimaatbestendigheid van bedrijventerreinen
4 dagen
Ingenieurs- en adviesbureaus Arcadis en Tauw ondersteunen een grootschalig transformatieproject dat als doel heeft bedrijventerreinen klimaatbestendig te maken. Wil Nederland in 2050 de Parijse klimaatdoelen realiseren, dan moet heel wat CO2-uitstoot worden teruggedrongen.
BearingPoint boekt meest succesvolle jaar ooit
4 dagen
BearingPoint heeft de omzet van zijn belangrijkste organisatieonderdelen – Consulting, Products & Capital – het afgelopen jaar aanzienlijk weten te verhogen. De totale omzet van het wereldwijde consultancykantoor steeg met 15% naar €738 miljoen.
Anastasia Makeeva versterkt strategy team van EY-Parthenon
4 dagen
Na acht jaar bij een ander Big Four-kantoor te hebben doorgebracht, heeft Anastasia Makeeva zich nu aangesloten bij EY’s strategietak EY-Parthenon. Makeeva is bij EY-Parthenon aangesteld als Director en zal zich in het bijzonder richten op strategische adviesdiensten.
Maandag koopt finance detacheerder Quinnoah Consulting
4 dagen
Detacheerder Quinnoah Consulting is ingelijfd door Maandag, dat hiermee zijn aanwezigheid in het finance-domein uitbouwt. Het in Numansdorp gevestigde Quinnoah Consulting detacheert hoogopgeleide financiële professionals bij onder meer banken, verzekeraars en pensioenfondsen.
Schouten Zekerheid plukt de vruchten van robotic process automation
4 dagen
Zo’n twee jaar werkt Schouten Zekerheid in de bedrijfsvoering met robotcollega’s. “Robotic process automation is voor ons een heel goed hulpmiddel om onze doelen sneller en efficiënter te kunnen bereiken.

Bij Symbol gaan continu verbeteren en digitalisering hand in hand
4 dagen
Symbol is een specialist in het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Steeds vaker maken de continu verbeter-experts gebruik van digitalisering om verbeterpotentieel te ontsluiten. Consultants David van Eekhout en Tom Kamp geven enkele voorbeelden van hoe dat in z’n werk gaat.
Mijn beste werk: Ronald Giphart dompelt zich onder in de wereld van Leeuwendaal
4 dagen
De nieuwe Ronald Giphart ligt in de boekhandel. De schrijver liep zes weken mee met HR-adviesbureau Leeuwendaal. In ‘Mijn beste werk’ deelt hij zijn vele observaties, overpeinzingen, geleerde lessen en verworven (zelf)inzichten.
Mounaim Cortet leidt kantoor van Innopay in Duitsland
4 dagen
Consultancybureau Innopay heeft Mounaim Cortet benoemd tot de nieuwe Country Manager voor de Duitstalige DACH-regio. Innopay werd in 2002 opgericht in Nederland. Het adviesbureau legt zich sinds de start vooral toe op het gebied van digitale transacties.
Vier nieuwe Young Executives starten bij Boer & Croon
5 dagen
Het Young Executives team van Boer & Croon is per 1 mei versterkt met vier nieuwe krachten. Emily de Vries heeft de bachelor Marketing & Communicatie afgerond aan The New School met een verdieping in Asian Business & Markets.
PA Consulting boekt snelste groei (24%) in meer dan 20 jaar
5 dagen
Wereldwijd management- en technologieconsultancykantoor PA Consulting heeft het afgelopen jaar zijn sterkste groei in meer dan 20 jaar geboekt. Zo steeg de omzet met maar liefst 24%, en dat ondanks – of juist als gevolg van – de continue uitdagingen die de Covid-19 pandemie heeft voortgebracht.
Air France-KLM werkt met BCG aan ‘New Horizon’-strategie
5 dagen
Air France-KLM staat op het punt een nieuw strategisch transformatieprogramma te lanceren. De luchtvaartmaatschappij gaat zijn bestuursstructuur en interne organisatie opnieuw uitlijnen. Ook moet het bedrijf meer agile en datagedreven worden om beter in te kunnen spelen op de continu veranderende uitdagingen van de moderne luchtvaart.
Toekomst van laboratorium PAMM veiliggesteld door fusie met Eurofins
5 dagen
Het Brabantse ziekenhuislaboratorium Stichting PAMM heeft zich aangesloten bij laboratoriumnetwerk Eurofins. Dankzij de samenwerking is “de toekomst van het regionale laboratorium veiliggesteld”, aldus de kersverse samenwerkingspartners.
Bij BlinkLane werkt Philippine den Brave aan mensgerichte transformaties
5 dagen
Na drie jaar een HR-functie binnen een grote bank te hebben vervuld, wilde Philippine den Brave zich verder verbreden. Bij BlinkLane Consulting vult ze deze ambitie sinds kort in. “Hier kan ik werken aan mensgerichte transformaties bij uiteenlopende klanten.
Onderzoek: Inwoners van Westerkwartier betalen veel voor afval
5 dagen
Inwoners van de Groningse gemeente Westerkwartier zijn betrekkelijk veel geld kwijt aan afvalstoffenheffing. Dat concluderen onderzoekers van Royal HaskoningDHV in nieuw rapport. Nederlandse gemeenten hebben vandaag de dag aardig wat taken.

Synergio bouwt verder aan high performing teams
5 dagen
Consultancybureau Synergio gelooft dat mensen de sleutel zijn tot succes. Zo’n geloof is leuk, maar er ook naar handelen is nog heel wat anders. Daarom wilde managing partner Edwin Schumacher graag toetsen of het bureau echt goed bezig is, “of dat hij hoort wat hij graag horen wil”.
David de Graaf leidt Digital-divisie van Royal HaskoningDHV
5 dagen
Royal HaskoningDHV heeft de Nederlander David de Graaf benoemd tot Global Director van zijn ‘Digital’-afdeling. In zijn nieuwe rol staat De Graaf aan het hoofd van de digital consultancy en software solutions business van het wereldwijde ingenieurs- en adviesbureau.
Wim Wensink (Capgemini Invent) over de Accelerated Solutions Environment
5 dagen
Wim Wensink is binnen Capgemini Invent verantwoordelijk voor de Accelerated Solutions Environment (ASE) praktijk. Deze unit helpt opdrachtgevers met het opzetten en uitvoeren van evenementen en groepsinterventies met als doelstelling om stappen te zetten op het gebied van strategieontwikkeling, verandering of innovatie.

Pagina's

Abonneren op consultancy.nl