consultancy.nl

164 nieuwsberichten gevonden
Ties Carbo versterkt data consultingpraktijk van Artefact
21 uur
Ties Carbo is begin februari gestart als Director bij de Nederlandse tak van digital en data consultancy Artefact.  De voormalig BCG’er en Deloitte’er is aan boord gehaald om de Data Consulting praktijk in Nederland verder uit te bouwen.
Conclusion certificeert 50 consultants voor Microsoft Azure
21 uur
Conclusion zet in op flinke groei in het Microsoft-cloud domein. Tegen het einde van juni wil de zakelijke ICT-dienstverlener meer dan 40 consultants gecertificeerd hebben voor Microsoft Azure-oplossingen Het plan maakt deel uit van Conclusion’s strategie om zijn cloud dienstverlening uit te bouwen.
Politieke partijen in debat over positie zzp'ers op de arbeidsmarkt
21 uur
Morgen, op woensdag 3 maart, zullen 5 politici (vertegenwoordigers van de VVD, het CDA, D66, Groenlinks en de SP) op initiatief van The Future Group in debat gaan over de positie van zelfstandigen op de arbeidsmarkt.
Marktlink bemiddelt twee overnames voor Holland Plastic Industries
21 uur
Marktlink Fusies en Overnames heeft bij twee overnames door Holland Plastic Industries (HPI Group)– die van het Nederlandse PET Innovators en het Duitse Geku Plastik – M&A ondersteuning geleverd. De overnames maken deel uit van een bredere buy- en build strategie, waarbinnen het creëren van synergieën en internationalisering centraal staan.
Pijlers voor de bedrijfsvoering in het hoger onderwijs
21 uur
Arlande organiseerde samen met de Hogeschool van Amsterdam een digitale rondetafelconferentie over het belang van een effectieve bedrijfsvoering in het hoger onderwijs. Een terugblik op de belangrijkste bevindingen en lessen die aan bod zijn gekomen.
Gilde wil detacheerder DPA overnemen voor €80 miljoen
21 uur
Investeerder Gilde is dicht bij een overname van detacheerder DPA. Zo’n twee derde van de aandeelhouders van DPA hebben al ingestemd met de verkoop, en de verwachting is dat de andere aandeelhouders binnen enkele dagen groen licht geven voor de transactie.
Nederlandse bedrijven leggen de digitale lat steeds hoger
21 uur
Al jaren beoordeelt BearingPoint bedrijven uit verschillende sectoren op basis van vier uitgebreide dimensies van digitale volwassenheid. Net als in voorgaande jaren heeft het consultancykantoor waardevolle inzichten opgedaan, die bijdragen aan het begrip van digitale langetermijntrends, leidende digitale bedrijven, hun best practices en verbeterpunten.
Covid-19 drukt gaspedaal in van transitie naar elektrisch rijden
21 uur
De Covid-19-pandemie versnelt de transitie naar elektrisch rijden in Europa, zo blijkt uit een onderzoek van Arthur D. Little. Tegen 2023 zullen naar verwachting 40 miljoen elektrische voertuigen op de Europese wegen rijden, flink meer dan een eerdere schatting van 33 miljoen.
Anderson MacGyver breidt team uit met drie adviseurs
1 dag
Anderson MacGyver heeft drie nieuwe consultants. De ervaren Robert van der Plas sluit zich aan als Senior Consultant, terwijl Maarten Smulders en Martijn Klaver zijn gestart als Junior Consultants. Robert van der Plas is een ervaren IT-Manager en een expert op het gebied van IT-operations, IT-outsourcing en IT-governance.

Metyis lanceert nieuwe global brand en visuele identiteit
1 dag
Internationaal management consulting-bedrijf Metyis heeft een nieuwe brand en visuele identiteit gelanceerd. Het adviesbedrijf vertelt over de nieuwe merknaam en waar deze voor staat. Met trots kondigen we Metyis aan.
Laudy Konings wordt partner bij adviesbureau Exilo
1 dag
Laudy Konings is per 1 maart als partner toegetreden bij boutique adviesbureau voor de publieke sector Exilo. Exilo werd begin vorig jaar opgericht door Ricardo Kok, Rogier Schumer en Erik Koster. Alle drie hebben ze voorafgaande aan de start van het bureau jarenlange ervaring opgedaan als adviseur en accountant in het publieke domein bij PwC.
Crossminds voegt pricingsoftware van Symson toe aan diensten
1 dag
Crossminds, een specialist in strategievorming en implementatie heeft een partnership gesloten met Symson, een leverancier van software voor demand forecasting en pricing. Door de krachtenbundeling tussen de twee bedrijven kan Crossminds zijn sales & marketing aanbod verbreden, onder meer door het toevoegen van leidende oplossingen van Symson op het gebied van pricing en forecasting.
Koen van Schaik en Liesbeth Houben over werken bij Quintop
1 dag
Bij Quintop doorliepen Koen van Schaik en Liesbeth Houben het traineeship programma van het adviesbureau. Inmiddels zijn ze bij Quintop een jaar werkzaam als consultant en delen ze hun ervaringen. Koen van Schaik rondde in 2017 aan de Radboud Universiteit zijn Master of business administration (specialisatie: Organizational Design & Development) af.
Acht trends voor inkoop in facility management
1 dag
De wereld van inkoop in het facility managementvak verandert in rap tempo. Fredo Schotanus, bijzonder hoogleraar Public Procurement aan de Universiteit Utrecht en Principal Consultant bij Significant Synergy, deelt acht trends die hij verwacht in facilitair aanbesteden.
900 digitale transformaties onder de loep: slechts 30% slaagt
1 dag
Uit nieuw onderzoek van Boston Consulting Group (BCG) komt naar voren dat slechts 30% van de wereldwijde digitale transformaties succesvol zijn. Waar ligt dit precies aan? En wat kunnen leiders doen om digitale transformaties wel te laten slagen? Digitale transformaties beslaan een breed en complex scala aan fundamentele veranderingen binnen organisaties.
First Consulting helpt bij ontwikkeling opleidingstrajecten voor technici
4 dagen
Een Nederlandse netbeheerder heeft als doel technici kwalitatief en versneld op te leiden. First Consulting heeft geholpen bij de ontwikkeling van opleidingstrajecten die bijdragen aan het verkorten van de opleidingsduur.
PwC geeft alle werknemers inzicht in hun eigen CO2-voetafdruk
4 dagen
PwC heeft zijn CO2-footprint flink weten te verkleinen gedurende de Covid-19-lockdown. Deze bijdrage aan verduurzaming wil het bureau vasthouden, ook in de post-coronaperiode. Een nieuw dashboard, dat alle medewerkers inzicht biedt in hun eigen CO2-footprint, moet daarbij helpen.
MLC start het jaar met vier nieuwe trainees
4 dagen
Adviesbureau MLC is het jaar vliegend gestart met de start van vier nieuwe trainees. Ondanks de coronacrisis heeft het adviesbureau een duidelijke groeiambitie voor dit jaar uitgesproken. Met het aantrekken van Tom van Buuren, Sebastiaan Kort, Akansel Özgören en Aron van Stiphout zet MLC de eerste stap.

Nyenrode en TCS sluiten digitale transformatie-partnership
4 dagen
Nyenrode Business Universiteit werkt al sinds 2006 samen met internationale IT-dienstverlener Tata Consultancy Services. Deze samenwerking wordt nu uitgebreid met een strategisch partnership op het gebied van digitale transformatie.
Martijn Wijnen en Ernest Hoen sluiten zich aan bij Businesscoach NL
5 dagen
Het in Utrecht gevestigde Businesscoach NL heeft twee nieuwe businesscoaches aan boord gehaald: Ernest Hoen en Martijn Wijnen. Businesscoach NL is een netwerk van adviseurs en coaches, die jarenlange ervaring in het vak achter hun naam hebben staan.
Oaklins: Consolidatieslag in de zonne-energie sector zet door
5 dagen
Aan de huidige consolidatieslag in de zonne-energie wereld komt voorlopig geen einde. Dat is de verwachting van Tom Snijckers, associate director van fusie- en overnamespecialist Oaklins. In gesprek met Solar Magazine legt Snijckers uit hoe de zonne-energiebranche al meerdere jaren op rij een flinke stijging ziet van opschalingsdeals.
Stern kiest Merkle voor implementatie van B2C martech-platform
5 dagen
Autoconcern Stern heeft na een selectietraject Merkle geselecteerd als implementatiepartner voor Selligent Marketing Cloud.  Met een netwerk van 75 vestigingen is Stern een van de grootste autodealers van ons land.
Salvéos en FlexIntens willen traineeship programma opschalen
5 dagen
Zo’n twee jaar geleden bundelde Salvéos zijn krachten met FlexIntens om gezamenlijk FlexIntens Young Professionals op te richten. Voortbouwend op de positieve ervaringen van trainees en opdrachtgevers hebben de twee partners de ambitie uitgesproken om het traineeshipprogramma de komende periode verder uit te bouwen.
JBR helpt ondernemers op een kruispunt met de blik vooruit
5 dagen
De adviseurs van JBR helpen ondernemers, managers, aandeelhouders en toezichthouders met hun strategische vraagstukken. Vier experts van het Strategie-team vertellen hoe het adviesbureau opdrachtgevers die op een kruispunt staan helpt met het maken van de juiste keuzes.
Consultancybureaus sluiten zich aan bij Racial Justice Forum van WEF
5 dagen
Het World Economic Forum heeft ‘Partnering for Racial Justice in Business’ gelanceerd, een wereldwijd initiatief dat toonaangevende bedrijven samenbrengt met als doel de inclusie van mensen van alle raciale afkomsten te bevorderen.
Nederlander Sven Smit grote kanshebber voor topfunctie McKinsey
6 dagen
De Nederlander Sven Smit is volgens ingewijden een van de twee kanshebbers om de volgende wereldwijde managing partner van McKinsey & Company te worden. Dat meldt de Financial Times. Het zou voor het eerst in de geschiedenis van McKinsey & Company (opgericht in 1926) zijn, dat een Nederlander aan het roer mag staan van het internationale strategy consultancykantoor, dat door velen wordt gezien als het meest prestigieuze bureau ter wereld.
Behoed uitvoeringsorganisaties van goedbedoelde risico-regelreflex
6 dagen
Morgen om 10:00 uur presenteert de parlementaire onderzoekscommissie Uitvoeringsorganisaties haar eindrapport naar de stand van zaken (en problemen) bij uitvoeringsorganisaties. Mark Hecker, partner bij Boer & Croon, blikt alvast vooruit op de te verwachten conclusies en aanbevelingen.

Circulaire economie-modellen leveren strategisch voordeel op
6 dagen
Bedrijven die actief investeren in crculaire economie-principes plukken daar de vruchten van. Uit nieuw onderzoek van Kearney blijkt dat circulaire leiders soms tot wel tientallen procentpunten beter presteren dan hun directe concurrenten.
Deze 10 bedrijven bieden de beste digitale klantervaring
6 dagen
In het huidige competitieve landschap is het bieden van een naadloze end-to-end klantervaring – mogelijk gemaakt door een ultramoderne en digitale infrastructuur – belangrijker dan ooit. Maak kennis met de 10 bedrijven die in ons land de beste digitale klantervaring bieden.
Oliver Wyman benoemt Vikram Dhaliwal tot Principal in Amsterdam
6 dagen
Oliver Wyman heeft zijn Retail en Consumer goods praktijk in Nederland versterkt met de ervaren strategie-adviseur Vikram Dhaliwal. Vikram Dhaliwal is afkomstig van strategy consultancy branchegenoot Strategy&, waar hij de afgelopen zes jaar werkte na het behalen van zijn MBA aan INSEAD.

Pagina's

Abonneren op consultancy.nl