consultancy.nl

177 nieuwsberichten gevonden
Delaware wint Global SAP Pinnacle Award voor BTC-expertise
18 uur
ERP-gigant SAP heeft een SAP Pinnacle Award 2024 uitgereikt aan Delaware. De SAP Pinnacle Awards worden jaarlijks uitgereikt aan SAP-partners die uitblinken op het gebied van klantwaarde en klanttevredenheid.
Xebia wint Google Cloud Sales Partner Award voor de Benelux
20 uur
Xebia mag zich een jaar lang de top Google Cloud Sales Partner in de Benelux noemen. Het is de tweede keer op rij dat het bedrijf de prijs binnen de wacht sleept. Ieder jaar zet Google Cloud tijdens zijn Partner of the Year Awards tal van zijn wereldwijde partners in de schijnwerpers, voor de belangrijke bijdragen of prestaties die zij in het afgelopen jaar hebben neergezet.
HeadFirst Group boekt 21% omzetgroei naar €2,6 miljard
20 uur
HeadFirst Group heeft in 2023 de omzet zien toenemen met 21% naar een recordhoogte van €2,6 miljard. De omzet van HeadFirst Group werd volledig organisch gerealiseerd, in tegenstelling tot voorgaande jaren toen steevast deals gesloten werden om de omzetgroei te versnellen.
Bosbedrijf InvesTree wil met investeerder Europa vergroenen
20 uur
Investeringsmaatschappij Karmijn Kapitaal heeft een meerderheidsbelang verworven in InvesTree. Met het groeikapitaal wil het bosbedrijf opschalen in binnen- en buitenland. InvesTree staat bekend om haar expertise in boominspecties, groeiplaats- en verplantbaarheidsonderzoek, waarbij betrouwbare data en gespecialiseerde kennis van cruciaal belang zijn.
Samantha Overloop: (Möbius): 'Ruimte om mijn eigen weg te vinden'
20 uur
Afgelopen november startte Samantha Overloop als HR Businesspartner bij Möbius. Tegenover Consultancy.nl vertelt ze over haar aangename onboarding, haar werkzaamheden en verdere ambities. Samantha Overloop rondde voorafgaande aan haar loopbaan een bachelor in Psychologie af en vervolgens een master in Occupational & Organizational Psychology, beiden aan de Universiteit van Amsterdam.
Hospitality Group naast B Corp nu ook ISO 14001-gecertificeerd
20 uur
Hospitality Group heeft kort na het behalen van een B Corp certificering ook het ISO 14001-certificaat in de wacht gesleept. Met het ISO 14001-certificaat kan Hospitality Group aantonen dat zijn milieumanagementsysteem (MMS) voldoet aan de hoogste internationale standaarden.
Boer & Croon bouwt team uit met nieuwe professionals
20 uur
Boer & Croon heeft zijn team deze maand uitgebreid met vijf nieuwe professionals. Boer & Croon is 2024 gestart met een flinke groeispurt. In het eerste kwartaal van dit jaar zijn al 15 collega’s in dienst getreden bij het managementadvieskantoor, en ook in het tweede kwartaal wordt deze groeilijn verder doorgezet.
Jump neemt Mendix-propositie van Kweekers over
20 uur
Jump, een Mendix-specialist uit Zwijndrecht, heeft de ‘Mendix on top of AFAS’-activiteiten van Kweekers overgenomen. AFAS-specialist Kweekers zette de propositie ‘Mendix on top of AFAS’ op in 2021, met de doelstelling om met het low-code platform van Mendix digitale vernieuwing te brengen in het AFAS-netwerk.
PSV onderzoekt uitbouw Philips Stadion na lyrisch onderzoeksrapport
20 uur
PSV gaat onderzoeken of de capaciteit van het Philips Stadion met bijna 30% kan worden vergroot naar 45.000 zitplaatsen. Dat maakte algemeen directeur Marcel Brands deze week bekend naar aanleiding van een lyrisch onderzoeksrapport.
Branddoctors helpt Stichting Stadsmuseum Harderwijk bij strategische koers
20 uur
De Stichting Stadsmuseum Harderwijk (SSH) beleefde in 2023 een historisch jaar. De twee musea van de stichting trokken een recordaantal bezoekers. Hoe geven ze een mooi vervolg aan dit succes? Branddoctors hielp de stichting bij het bepalen van haar strategische koers.
Adjust sluit partnership met verduurzamingsplatform Coolset
1 dag
Adjust Consulting heeft een partnership afgesloten met Coolset, een platform dat kleine en middelgrote bedrijven helpt met het meten van hun uitstoot in de inkoopketen. In het kader van net zero-ambities staat het verduurzamen van de inkoopketen hoog op de agenda.
Agile werken op het niveau van portfoliomanagement
1 dag
Agile is al jaren bezig met een opmars in de wereld van projectmanagement. Ook op portfolioniveau wordt de methode steeds vaker toegepast. Experts van Mobilee nemen ons mee in de wereld van agile portfoliomanagement: Wat is het? Wat maakt portfoliomanagement agile? En wat zijn de belangrijkste voordelen? Waar de agile-methodiek oorspronkelijk ontstond binnen de softwareontwikkeling, is ze vandaag de dag uitgegroeid tot een van de meest gebruikte manieren van wendbaar werken binnen organisaties, in zowel de lijnorganisatie als projectomgevingen.
Devoteam wederom top Google Cloud Sales Partner in EMEA-regio
1 dag
Voor alweer het vijfde jaar op rij is Devoteam erkend als een Google Cloud top Sales Partner voor de EMEA-regio (Europa, het Midden-Oosten en Afrika). Ieder jaar zet Google Cloud tijdens zijn Partner of the Year Awards tal van zijn wereldwijde partners in de schijnwerpers, voor de belangrijke bijdragen of prestaties die zij in het afgelopen jaar hebben neergezet.
Sander Hildebrand: ‘De mensen maken bij iQibt het verschil’
1 dag
Van een studie bedrijfseconomie tot Principal Consultant binnen iQibt. Sander Hildebrand heeft al een mooie carrière achter de rug en voelt zich op zijn plek binnen de SAP-consultancy. Na een studie bedrijfseconomie zou Sander de financiële wereld ontdekken.
Deltek lanceert Gen AI-tool Dela voor projectmanagement
1 dag
Consultants in Nederland die gebruikmaken van Deltek-systemen voor het managen en uitvoeren van hun projecten, hebben voortaan een nieuw en intelligent hulpmiddel aan hun zijde. ‘Dela’ is een ‘AI-powered’ robot die ondersteuning en operationele support kan bieden binnen de gehele projectmanagementcyclus.
KWD-monitor: Opkomende trends in projectmanagement 2024
1 dag
Het vermogen om vooruit te kijken, te anticiperen op veranderingen en te investeren in de juiste kennis, competenties en tools – deze aspecten en het inzicht daarin zijn bepalend voor het realiseren van resultaten in dynamische omgevingen.
Een interim-manager wil ook ergens bij horen
1 dag
In een wereld die steeds sneller digitaliseert, zoekt de interim-manager juist naar verbinding. Coen Bos, partner bij SDH Executive Search, legt uit waarom veel interim-managers in deze tijd zonder meer onderdeel willen zijn van een groter geheel om van daaruit verder te kunnen groeien.
Adviesbureaus onderzoeken verbeterde ov-verbinding Amsterdam-Haarlemmermeer
2 dagen
Het verbeteren van de ov-verbindingen tussen Amsterdam en de Haarlemmermeer (OVAH) is een belangrijke doelstelling voor de komende jaren. Tal van zakelijke dienstverleners zijn geselecteerd om te ondersteunen bij het zetten van de eerste stappen van de megaopgave.
HLB Witlox, Koenen & Co en PKF Wallast samen verder als Newtone
2 dagen
De drie zakelijke dienstverleners HLB Witlox Van den Boomen, Koenen & Co en PKF Wallast gaan samen verder onder de nieuwe naam Newtone. De reis van Newtone begon in mei 2023 toen HLB Witlox Van den Boomen en Koenen & Co bekend maakten te gaan fuseren.
70% van freelancers wil niet terug naar loondienst
2 dagen
70% van de hoogopgeleide freelancers in Nederland is volgens onderzoek van Malt zo tevreden met de keuze voor zelfstandig ondernemen dat ze niet peinzen over een terugkeer naar een vast dienstverband.
Nieuw IT-systeem selecteren? Maak niet deze 5 fouten
2 dagen
Bij het selecteren van een ERP-systeem, CRM-systeem of andere IT-oplossing kan veel fout gaan. Experts van BCE delen de vijf meest voorkomende fouten – en hoe deze vermeden kunnen worden. 1) Wensen en eisen niet goed vastgelegd Veel organisaties gaan veel te vroeg op zoek naar een technische oplossing.
Nederlandse industriële bedrijven betalen veel meer voor stroom
2 dagen
Grote industriële bedrijven in Nederland betalen veel meer voor hun stroomverbruik dan hun concullega’s in omringende landen. Het verschil kan oplopen tot wel 66%, zo blijkt uit onderzoek van het Duitse consultancybureau E-Bridge, uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.
Adviesbureau Ciratum verhuist naar Dotslash in Utrecht
2 dagen
Consultancybureau Ciratum betrekt volgende maand een nieuw kantoor in Utrecht. Met de verhuizing van het huidige pand aan de Vleutensevaart naar het nieuwe kantoor aan de Europalaan blijft Ciratum Utrecht trouw.
BeBright voor de derde keer gecertificeerd als B Corp
2 dagen
Het Utrechtse adviesbureau BeBright mag zich ook de komende drie jaar een B Corp noemen. Hiermee heeft het bedrijf voor de derde achtereenvolgende keer de certificering binnengesleept. BeBright was in 2016 een van de eerste adviesbureaus van Nederland met een B Corp-titel.
Emina Halilovic over haar ervaringen bij ZICHT Consultants
2 dagen
Emina Halilovic is bijna twee jaar in dienst bij ZICHT Consultants. We gingen met haar in gesprek over haar keuze voor ZICHT Consultants, ervaringen in de consultancy, en belangrijkste lessons learned.
Imme Degreef over haar start bij consultancy The Next Organization
2 dagen
In maart is Imme Degreef haar loopbaan als consultant gestart bij The Next Organization. Een gesprek over haar keuze voor de managementconsultancy en haar eerste ervaringen in de sector. Imme Degreef brengt zo’n vier jaar werkervaring mee naar The Next Organization.
Verbeterde ov-verbinding Amsterdam-Haarlemmermeer komt van de grond
2 dagen
Het verbeteren van de ov-verbindingen tussen Amsterdam en de Haarlemmermeer (OVAH) is een belangrijke doelstelling voor de komende jaren. Het is een veelomvattend project: tal van zakelijke dienstverleners zijn geselecteerd om te ondersteunen bij het zetten van de eerste stappen.
De beste IT-outsourcingpartijen van Nederland in 2024
3 dagen
CIO’s die van plan zijn om in 2024 hun IT uit te besteden, doen er verstandig aan om TCS, Schuberg Philis, HCLTech, EPAM en Wipro in ieder geval op hun shortlist te zetten. Dat zijn namelijk volgens hun concullega’s de best presterende IT-outsoucers in de markt.
Marijn Meure (Magnus Energy): ‘Het voelt goed om steeds uitgedaagd te worden’
3 dagen
Marijn Meure sloot zich direct na zijn afstuderen aan bij Magnus Energy. Als consultant beweegt hij zich inmiddels bijna een jaar in het dynamische hart van de energietransitie. Wat trok hem naar de energiemarkt en waarom koos hij juist voor Magnus Energy? We vroegen het hem.

Pagina's

Abonneren op consultancy.nl