consument

4 uur geleden
Microsoft breidt de lijn van Surface-apparatuur uit met de Surface Studio. Naast twee kruisingen tussen een tablet en een laptop en een Windows 10 S-laptop is er de Surface Studio, een high-end all-in-one pc die de directe strijd aan gaat met de Mac. Tijdens The Next Web Conference kreeg ik de gelegenheid om de Surface Studio kort uit te proberen.
6 uur geleden
Tijdens een persevenement in China heeft Microsoft een nieuwe Surface Pro-tablet gepresenteerd. De nieuwe modellen verschijnen in juni en zijn voorzien van de nieuwe generatie Intel Kaby Lake-processors.
6 uur geleden
LG had bij het ontwikkelen van de laptop die u hier ziet één doel: de lichtste notebook ooit op de markt brengen. De toepasselijk genaamde LG Gram heeft een gewicht van minder dan een kilo.
7 uur geleden
Facebook ligt al maanden onder vuur vanwege zijn moderatiebeleid, maar het sociale netwerk lijkt voorzichtige stappen te zetten zijn problemen op te lossen. Alleen... Kan dat überhaupt wel? En is Facebooks manier van het modereren van haatberichten en porno wel de juiste?
8 uur geleden
Je hebt er misschien al wat kinderen mee zien spelen: Nederland is in de ban van de fidget spinner. Deze trend is ontwikkelaars niet ontgaan, waardoor de App Store vol staat met spinner-apps. Maar welke app is nou de leukste?
10 uur geleden
Fraudeurs die zich voordoen als Microsoft-helpdesk scoren grotere geldbedragen bij meer slachtoffers in Nederland. Begin 2017 overtreft begin 2016 en de schade nadert al het totaal van 2017.
10 uur geleden
Zo vaak lees je bij ons niet over moederborden, maar met de komst van de nieuwe Ryzen-processoren van AMD staan we er toch even bij stil.
11 uur geleden
De beste manier om je computer altijd direct tot je beschikking te hebben is het apparaat altijd aan laten staan. Uiteraard is dit om meerdere redenen niet wenselijk. In dit artikel lees je hoe je Windows het snelst opstart. Hiervoor maken we de energiebesparende standen sneller bereikbaar en optimaliseren we het opstartproces met Quick Startup.
1 dag geleden
Een website bouwen klinkt heel ingewikkeld. Dat is het ook, als je zelf alle code moet schrijven en het wiel opnieuw moet uitvinden. Gelukkig is dat nergens voor nodig, want er zijn handige tools die je met het bouwen van je site kunnen helpen. Sitebuilder van webhoster Strato is daar een goed voorbeeld van. In een paar minuten heb je een website online. Wij leggen je uit hoe.
1 dag geleden
Je raadpleegt Google Maps waarschijnlijk een paar keer per week en bezichtigt af en toe een straat of wijk met Street View, maar in dit artikel gaan we een stuk verder. Met de gratis dienst My Maps kun je je eigen kaarten maken, inclusief foto's, markeringen en routes.

Pagina's

Abonneren op consument