consument

0 sec geleden
Google Maps heeft al een tijdje een functie die laat zien hoe druk het op een bepaalde plek is. Je kunt nu echter ook live de drukte checken, en zien of het daar drukker is dan normaal. Hier laten we zien hoe deze functie werkt.
24 min geleden
Soundcloud heeft zijn betaalde abonnementen, Soundcloud Go en Soundcloud Go+ nu ook uitgerold in Nederland. De streamingdienst was al langer beschikbaar in andere landen.
2 uur geleden
Je ziet hier twee potloden. Of toch niet? Wie goed kijkt, ziet een opvallend verschil bij de punt. Het gele exemplaar is namelijk een vermomde stylus voor Samsung-apparaten, de S-Pen.
2 uur geleden
We worden constant afgeleid en gebombardeerd door informatie en notificaties. Geen wonder dat we ons steeds gestrester voelen. Even een moment tot rust komen is heel gezond, absoluut niet zweverig en dankzij onze computers makkelijk om te doen, helemaal met deze apps en software voor mindfulness en meditatie.
2 uur geleden
Soundcloud heeft zijn betaalde abonnementen Soundcloud Go en Soundcloud Go+ nu ook uitgerold in Nederland. De streamingdienst was al langer beschikbaar in andere landen.
19 uur geleden
Streaming audio is in ongeveer tien jaar tijd van een niche naar een massaproduct gegroeid. Had je voorheen ongekend veel technische kennis nodig: nu kan iedereen een multiroomsysteem installeren en bedienen. We bekijken het aanbod van de zeven grootste merken die audiosystemen bouwen, zoals Sonos, Denon en Samsung.
19 uur geleden
Om de verkoop van nepproducten op Bol.com aan te pakken, heeft de webwinkel twintig verkooppartners een waarschuwing gegeven. Ze dienen hun productomschrijving aan te passen, zodat deze teksten niet meer misleidend zijn.
20 uur geleden
Gebruikers van de Microsoft-dienst Docs.com moeten extra opletten dat ze hun bestanden goed beveiligen. Doen ze dat namelijk niet, dan blijkt nu dat andere gebruikers daar zomaar bij kunnen.
20 uur geleden
De meest gehoorde klacht over virtual reality is de prijs van de vr-headsets. Om die reden zijn steeds meer ontwikkelaars aan het zoeken naar een goedkoper alternatief. De meest logische keuze lijkt de smartphone met zijn hoge resolutiescherm en componenten die ook terug te vinden zijn in de moderne vr-bril. Het is dus niet zo gek dat er steeds meer programma’s verschijnen om van je smartphone een vr-headset te maken.
21 uur geleden
Waar de tech-industrie de smartwatch in eerste instantie groot heeft gemaakt, zien we nu dat modemerken het stokje aan het overnemen zijn. Een trend die duidelijk opvalt tijdens Baselworld, een grote horlogebeurs in - hoe kan het ook anders - Zwitserland.

Pagina's

Abonneren op consument