consument

14 uur geleden
Als je een kleine ssd hebt, kun je elke extra GB gebruiken. Je browser, Windows zelf en programma’s nemen mettertijd steeds meer opslagruimte in beslag. Er zijn allerlei handige schoonmaakprogramma’s om overbodige bestanden te verwijderen, maar Windows 10 heeft standaard al uitstekend gereedschap aan boord: Windows Schijfopruiming.
16 uur geleden
Deze maand werden de Apple Design Awards uitgereikt, een prijs waarmee Apple haar waardering uit voor apps met een buitengewoon design en een innovatieve interface. Dit jaar werden vijf games en zeven handige apps bekroond met deze felbegeerde awards. We hebben onze zes favorieten voor je op een rijtje gezet.
16 uur geleden
Het Nederlandse bedrijf Avanca maakt al langer accessoires en gadgets voor de mobiele markt. Met de Minim breidt Avanca zijn collectie uit met een paar volledig draadloze oordopjes. Met een prijskaartje van slechts 99 euro zou de Minim een betaalbare keuze zijn in de wereld van volledig draadloze oordopjes. Zijn de dopjes de moeite waard, of kun je nog beter even doorsparen?
17 uur geleden
Techbedrijven hebben er een handje van om nieuwe apparaten dezelfde naam te geven als eerdere modellen. Dat geldt ook voor de vernieuwde Spectre x2 van HP, die dezelfde naam draagt als een hybride tablet uit 2015.
18 uur geleden
In navolging van Netgear, Linksys en Ubiquiti brengt ook TP-Link een wifi-meshsysteem op de markt. TP-Link Deco M5 bestaat uit drie nodes die tegen een scherpe prijs op de markt worden gezet. Wij hebben getest of behalve de prijs ook de prestaties in orde zijn.
19 uur geleden
In de eerste helft van 2017 zijn al achthonderd mensen opgelicht door zogenaamde Microsoft-bellers. Vorig jaar waren in totaal 1.100 Nederlanders de dupe van deze vorm van oplichting.
20 uur geleden
Dat je de Raspberry Pi als veredelde mini-pc of nas kunt inzetten, heb je vaker gelezen. Interessanter is om eens naar diepgaandere mogelijkheden van deze singleboardcomputer te kijken. Dit zijn 7 onmisbare modules voor Raspberry Pi - en ook voor Arduino.
21 uur geleden
LG lanceert een smartphone die wel tegen een stootje kan. De LG X Venture is gericht op buitengebruik, blijft onder andere werken onder extreem koude en warme temperaturen en is zowel waterdicht als stofbestendig.
21 uur geleden
Als fervente Gmail-gebruiker met meerdere accounts weet je wel hoe omslachtig het kan zijn om telkens tussen alle Google-diensten te moeten schakelen. Constant inloggen en uitloggen, dat moet handiger kunnen. En dat kan ook, met Kiwi for Gmail. Deze software laat je alles Google-diensten beheren binnen dezelfde interface.
1 dag geleden
In onze eerdere vergelijkende test van wifi-systemen beloonden we Netgears Orbi met het keurmerk Best Getest. Orbi was tegelijkertijd wel het duurste systeem. Met de onlangs geïntroduceerde RBK40 en RBK30 brengt Netgear Orbi naar een goedkoper prijspunt, de sets kosten respectievelijk 345,50 en 329 euro. Wat is het verschil met de duurdere uitvoering van Orbi?

Pagina's

Abonneren op consument