consument

4 uur geleden
Wanneer je een nieuwe telefoon hebt gekocht, wil je natuurlijk het liefste zoveel mogelijk je persoonlijke data meenemen zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Android-data overzetten naar nieuwe smartphone doe je als volgt.
7 uur geleden
Als we zouden willen, zouden we iedere dag onze site kunnen vullen met nieuwe Super Mario-producten. De besnorde loodgieter en zijn bekende vriendjes blijven een belangrijke inspiratiebron, ook voor kledingfabrikanten.
8 uur geleden
Openbare wifi, het lijkt zo handig, je bent bijna altijd online. Was openbare wifi ooit iets bijzonders, tegenwoordig kun je bijna overal een verbinding met het internet maken. Op het vliegveld, in het hotel, café of restaurant, in de trein, op school en zelfs op straat. Hartstikke makkelijk toch? Maar is het wel slim om onbeschermd gebruik te maken van openbare wifi? Wifi hotspots zijn immers de uitgelezen plekken waar anderen jouw gegevens kunnen lezen. Is het nog wel veilig om te internetten zonder VPN? In dit artikel geven we je een aantal belangrijke redenen waarom je geen openbaar wifi moet gebruiken zonder VPN service.
9 uur geleden
Je hebt inmiddels al vaak gelezen dat het over en uit is voor BlackBerry, en toch blijven er maar nieuwe toestellen uitkomen, zoals deze BlackBerry KEYone. Hoe zit dat nu precies?
10 uur geleden
Nintendo heeft met Super Mario Run zijn eerste spel voor de smartphone uitgebracht. Door op het juiste moment het scherm aan te raken moet je Mario over de finish proberen te krijgen. Je wil daarbij zoveel mogelijk muntjes verzamelen, maar verzamelt Nintendo tegelijkertijd zoveel mogelijk gegevens van jou als speler?
10 uur geleden
Zou de huiswijn te drinken zijn? Of de bierkaart uitgebreid? Je zou het je zomaar af kunnen vragen voordat je een restaurant of café bezoekt. Vanaf vandaag kun je deze vraag direct vanuit Google Maps stellen aan de eigenaar of bezoekers van een etablissement.
11 uur geleden
Het is soms lastig voor te stellen, maar er zijn wel degelijk voorstanders van Trump en Poetin. Voor hen brengt het Russische Caviar deze speciale versie van de Nokia 3310 uit.
12 uur geleden
De gratis clouddienst OneDrive is diepgeworteld in Windows 10. De dienst wordt gebruikt om bijvoorbeeld je Windows-instellingen te synchroniseren met meerdere apparaten, maar is vooral voor bestandsopslag populair. Optimaliseer je opslagruimte in OneDrive in drie stappen.
1 dag geleden
Ook in 2017 zetten we elke maand de beste apps voor Android en iOS voor je op een rij. Of ze nou superhandig zijn, een groot probleem oplossen of gewoon leuk zijn: dit zijn de beste apps van augustus.
1 dag geleden
De LG Q6 is een smartphone die erg doet denken aan het topmodel de LG G6, maar dan in budgetuitvoering. Voor 350 euro heb je een toestel met een extra breed scherm, maar wat heeft de Q6 nog meer te bieden?

Pagina's

Abonneren op consument