algemeen

3 nieuwsberichten gevonden
Actief misbruik waargenomen van kwetsbaarheid in Palo Alto PAN-OS
12 uur
Er is in Nederland actief misbruik waargenomen van kwetsbaarheid CVE-2024-3400 in Palo Alto PAN-OS. Het NCSC adviseert de door Palo Alto beschikbaar gestelde updates met spoed in te zetten.
NISDUC 2024: publieke en private partijen samen aan de slag met de NIS2-richtlijn
1 dag
Op 23 en 24 april vindt in het The Hague Conference Center de NISDUC 2024 plaats. Tijdens dit congres, dat tot op de laatste stoel bezet is, gaan ruim 600 deelnemers van publieke en private partijen uit Nederland, Belgiƫ en Luxemburg met elkaar in gesprek over de nieuwe Europese cyberrichtlijn: NIS2. De NISDUC 2024 wordt georganiseerd door de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) en het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), met medewerking van andere betrokken toezichthouders.
Nederlandse selectie bekend voor FIFA eNations Cup
5 jaar
Dani Hagebeuk en Bob van Uden gaan Nederland vertegenwoordigen bij de FIFA eNations Cup op 13 en 14 april in Londen. Wereldvoetbalbond FIFA organiseert dit WK voor Xbox- en PS4-spelers, waar twintig landen afkomstig uit alle wereldstreken aan meedoen. Dani en Bob kwamen als respectievelijk beste Xbox- en PS4-spelers uit de nationale kwalificatiereeks hiervoor. Per categorie kwamen eerst de 16 beste spelers van ons land online tegen elkaar uit. De vier toppers per device namen het vervolgens tegen elkaar op in het trainingscentrum van de KNVB Campus in Zeist. Hier werd duidelijk wie straks met trots het oranje shirt mogen dragen. Volg AjaxBob95 op Instagram!
Abonneren op algemeen