algemeen

3 nieuwsberichten gevonden
Cyberoefening ISIDOOR 2023: “cybercrisis leek ver van mijn bed”
1 dag
Digitale dreigingen nemen toe, terwijl onze weerbaarheid achterblijft. Daarom is het goed om mogelijke cyberscenario’s te oefenen en daar lessen uit te trekken. Ruim 120 organisaties uit de publieke en private sector, meer dan 3000 personen, deden mee aan de cyberoefening ISIDOOR 2023. Deelnemers kwamen uit 12 verschillende sectoren zoals bijvoorbeeld drinkwater, telecom, energie, financiën en transport. Ook hebben ministeries, veiligheidsregio’s en politie meegedaan aan de oefening.
Interim-periode directeur
1 week
Per 1 december is Corine Schipper-Derkse waarnemend directeur van het NCSC. De waarneming overbrugt de periode tot de start van de nieuwe directeur, die op dit moment wordt geworven.
Nederlandse selectie bekend voor FIFA eNations Cup
4 jaar
Dani Hagebeuk en Bob van Uden gaan Nederland vertegenwoordigen bij de FIFA eNations Cup op 13 en 14 april in Londen. Wereldvoetbalbond FIFA organiseert dit WK voor Xbox- en PS4-spelers, waar twintig landen afkomstig uit alle wereldstreken aan meedoen. Dani en Bob kwamen als respectievelijk beste Xbox- en PS4-spelers uit de nationale kwalificatiereeks hiervoor. Per categorie kwamen eerst de 16 beste spelers van ons land online tegen elkaar uit. De vier toppers per device namen het vervolgens tegen elkaar op in het trainingscentrum van de KNVB Campus in Zeist. Hier werd duidelijk wie straks met trots het oranje shirt mogen dragen. Volg AjaxBob95 op Instagram!
Abonneren op algemeen