consultancy.nl

155 nieuwsberichten gevonden
Finance-specialist Staan lanceert IT-zusterbedrijf Standit
1 dag
Finance-specialist Staan heeft het zusterbedrijf Standit gelanceerd, dat organisaties gaat helpen bij het vinden van IT-professionals. IT en finance spelen vandaag de dag een zeer grote rol binnen vrijwel iedere organisatie.
De rol van de Counselor in de ontwikkeling van ITDS-consultants
1 dag
In consultancy vormt het leren van meer ervaren consultants een belangrijke pijler voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. David Fokker is naast zijn functie als Manager ook Career Counselor bij ITDS.
First Consulting helpt uitvoeringsorganisatie met versnellen productie
1 dag
First Consulting ondersteunt opdrachtgevers met het verbeteren van hun operationele prestaties. Hoe het bureau dit aanpakt? Experts van het bureau delen hun visie, aanpak en resultaten. De visie van First Consulting Het is essentieel om operationele vraagstukken integraal te benaderen: is het proces duidelijk en voegt elke stap waarde toe? Ondersteunt IT het primaire proces voldoende? Is er voldoende capaciteit en kunde bij de mensen die het werk moeten uitvoeren? Als die basis staat kan verder worden gebouwd aan prestatieverbetering door resultaatgericht te plannen en sturen op productie.
KPMG en PwC begeleiden investering in Vitaminstore
1 dag
Investeerder Nobel Capital Partners heeft Nederlandse voedingssupplementenspecialist Vitaminstore overgenomen. De transactie werd onder meer begeleid door dealmakers van KPMG en PwC. De Nederlandse markt voor vitamines, mineralen en supplementen is als gevolg van een toenemende focus op health, een betere work-life balans en een gezonde leefstijl de laatste jaren sterk gegroeid.
Nijmegen redt museum het Valkhof en financiert verbouwing
1 dag
Met in totaal €16 miljoen redt en verbouwt de gemeente Nijmegen het noodlijdende museum het Valkhof. De gemeente stemt hiermee in met het rapport van adviesbureau Berenschot. Volgens de plannen in het document zal de gemeente het gebouw kopen voor €4,9 miljoen.
Marktlink maakt private equity toegankelijk voor ondernemer
1 dag
Marktlink, ’s lands grootste overnameadviseur voor het mkb-segment, lanceert een eigen investeringsmaatschappij. Hiermee wil de firma particuliere beleggers en welvarende ondernemers de kans bieden om te investeren in verschillende private equity-fondsen.
PA Consulting €2 miljard waard na overname door Jacobs
1 dag
Wereldwijde zakelijk dienstverlener Jacobs heeft zijn overname van PA Consulting afgerond, waarmee het internationale management consultancybedrijf nu wordt gewaardeerd op iets meer dan €2 miljard. In december van vorig jaar kondigde Jacobs aan dat het een 65% belang had genomen in PA Consulting Group.
Viertal nieuwe medewerkers gestart bij Supply Value
2 dagen
Supply Value heeft zijn adviesteam versterkt met drie nieuwe consultants en daarnaast een business development manager toegevoegd aan de gelederen. Maarten-Jan van Fulpen is aangesteld als Senior Consultant met een focus op supply chain & operations.
Cegeka lanceert Data Solutions-praktijk in Nederland
2 dagen
Cegeka heeft een nieuwe divisie opgetuigd in ons land: Cegeka Data Solutions. Het nieuwe onderdeel helpt opdrachtgevers op het gebied van data engineering, data governance, business intelligence en data science.

Kearney stelt vier nieuwe partners aan in Amsterdam en Brussel
2 dagen
Wereldwijd strategy consultancykantoor Kearney heeft vier van zijn adviseurs in de Benelux tot partner gepromoveerd. In een reactie op de benoemingen laat partner en diversiteitsvoorvechter Remko de Bruijn weten: “Hun promotie weerspiegelt hun toegevoegde waarde voor onze klanten en het vertrouwen dat het partnerteam in hen stelt.
Participatiewet: met het juiste inzicht zeker succesvol
2 dagen
Gemeenten door het land worstelen met het uitvoeren van hun Participatiewet-taken. Nazima Abdoelkadir, adviseur bij Adlasz, legt uit hoe aan de hand van inzicht en data de uitvoering naar een hoger niveau kan worden getild.
Han Driessen blikt terug op een bewogen jaar en kijkt vol vertrouwen vooruit
2 dagen
BlinkLane Consulting wist in een veelbewogen jaar €30 miljoen aan groeikapitaal aan te trekken van de Duitse investeringsmaatschappij Auctus Capital Partners. Het geld zal de transformatiespecialist ondersteunen in zijn ambitieuze internationale buy-and-build-strategie.
Simon-Kucher & Partners groeit in coronajaar met 21% in Nederland
2 dagen
Ondanks de uitdagingen van de Covid-19-crisis blijft Simon-Kucher & Partners op een indrukwekkende manier doorgroeien in ons land. Met een groei van 21% in 2020 wist het Nederlandse kantoor van het internationale strategieadviesbureau veel harder te groeien dan de markt (volgens ABN Amro is de Nederlandse sector met zo’n 6% gekrompen in 2020), dan veel van zijn branchegenoten, en dan de internationale organisatie als geheel.
Banken blijven klimaat en samenleving in crisistijd serieus nemen
2 dagen
Ondanks de coronacrisis blijven banken thema’s als klimaat, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus nemen. Dat zegt Mazars in een nieuwe studie, waarin eveneens meerdere verbeterpunten worden genoemd.
KWINK groep voert beleidsdoorlichting uit van de Douane
3 dagen
KWINK groep heeft in opdracht van het Ministerie van Financiën een beleidsdoorlichting uitgevoerd van de Douane. Een overzicht van de belangrijkste bevindingen en aanbevelingen. De Nederlandse Douane voert taken uit in opdracht van de EU, het directoraat-generaal Fiscale Zaken van het ministerie van Financiën en de departementen EZK, JenV, VWS, IenW, BuZa, LNV en OCW.
Jeannine Peek nieuwe managing director van Capgemini Nederland
3 dagen
Het Nederlandse kantoor van Capgemini heeft Jeannine Peek benoemd tot nieuwe Managing Director. Ze volgt Hans van Waayenburg op, die is doorgeschoven naar de rol van Chairman. Jeannine Peek is een zeer ervaren bestuurder en toezichthouder met een bewezen staat van dienst en bijna dertig jaar aan ervaring.
120 gemeenten krijgen hun begroting voor 2021 niet rond
3 dagen
Maar liefst 120 Nederlandse gemeenten krijgen hun begrotingen voor dit jaar niet rond. Dat blijkt uit onderzoek van dagblad NRC Handelsblad.  De overige 216 gemeentes die de journalisten van de krant onder de loep namen kregen hun begrotingen maar ternauwernood rond door ongewenste maatregelen toe te passen, zoals het verhogen van lokale belastingen en overige inwonerslasten, door forse bezuinigingen door te voeren en gebruik te maken van reserves.
IG&H: Hypotheekmarkt herstelt in laatste kwartaal 2020
3 dagen
De hypotheekmarkt in Nederland heeft zich na drie kwartalen van daling en een lichte stijging vorig kwartaal weer weten te herpakken, zo blijkt uit de periode hypotheekupdate van consultancybureau IG&H.

Michiel Croon: 'Vijf jaar bij Conclusion is gewoon niet genoeg'
3 dagen
Michiel Croon vierde in januari van dit jaar zijn vijfde verjaardag bij Conclusion. Nadat hij zich vijf jaar geleden aansloot bij de Future Infrastructure Technologies werkmaatschappij van de zakelijke dienstverlener, maakte hij twee jaar terug de overstap binnen het bureau naar Conclusion Implementation, waar hij nog altijd werkzaam is.
Boer & Croon, Marts en VOX lanceren 'Toekomst van het Werken'
3 dagen
Drie bedrijven – Boer & Croon, huisvestingspecialist Marts en projectmanagementbureau VOX – hebben hun krachten gebundeld. Samen hebben ze een nieuwe dienstverlening gelanceerd voor de transitie naar de nieuwe kantoorwerkelijkheid van de toekomst.
Gilde wil detacheerder DPA overnemen voor €80 miljoen
4 dagen
Investeerder Gilde is dicht bij een overname van detacheerder DPA. Zo’n twee derde van de aandeelhouders van DPA hebben al ingestemd met de verkoop, en de verwachting is dat de andere aandeelhouders binnen enkele dagen groen licht geven voor de transactie.
Covid-19 drukt gaspedaal in van transitie naar elektrisch rijden
4 dagen
De Covid-19-pandemie versnelt de transitie naar elektrisch rijden in Europa, zo blijkt uit een onderzoek van Arthur D. Little. Tegen 2023 zullen naar verwachting 40 miljoen elektrische voertuigen op de Europese wegen rijden, flink meer dan een eerdere schatting van 33 miljoen.
Nederlandse bedrijven leggen de digitale lat steeds hoger
4 dagen
Al jaren beoordeelt BearingPoint bedrijven uit verschillende sectoren op basis van vier uitgebreide dimensies van digitale volwassenheid. Net als in voorgaande jaren heeft het consultancykantoor waardevolle inzichten opgedaan, die bijdragen aan het begrip van digitale langetermijntrends, leidende digitale bedrijven, hun best practices en verbeterpunten.
Pijlers voor de bedrijfsvoering in het hoger onderwijs
4 dagen
Arlande organiseerde samen met de Hogeschool van Amsterdam een digitale rondetafelconferentie over het belang van een effectieve bedrijfsvoering in het hoger onderwijs. Een terugblik op de belangrijkste bevindingen en lessen die aan bod zijn gekomen.
Politieke partijen in debat over positie zzp'ers op de arbeidsmarkt
4 dagen
Morgen, op woensdag 3 maart, zullen 5 politici (vertegenwoordigers van de VVD, het CDA, D66, Groenlinks en de SP) op initiatief van The Future Group in debat gaan over de positie van zelfstandigen op de arbeidsmarkt.
Marktlink bemiddelt twee overnames voor Holland Plastic Industries
4 dagen
Marktlink Fusies en Overnames heeft bij twee overnames door Holland Plastic Industries (HPI Group)– die van het Nederlandse PET Innovators en het Duitse Geku Plastik – M&A ondersteuning geleverd. De overnames maken deel uit van een bredere buy- en build strategie, waarbinnen het creëren van synergieën en internationalisering centraal staan.
Conclusion certificeert 50 consultants voor Microsoft Azure
4 dagen
Conclusion zet in op flinke groei in het Microsoft-cloud domein. Tegen het einde van juni wil de zakelijke ICT-dienstverlener meer dan 40 consultants gecertificeerd hebben voor Microsoft Azure-oplossingen Het plan maakt deel uit van Conclusion’s strategie om zijn cloud dienstverlening uit te bouwen.

Ties Carbo versterkt data consultingpraktijk van Artefact
4 dagen
Ties Carbo is begin februari gestart als Director bij de Nederlandse tak van digital en data consultancy Artefact.  De voormalig BCG’er en Deloitte’er is aan boord gehaald om de Data Consulting praktijk in Nederland verder uit te bouwen.
Metyis lanceert nieuwe global brand en visuele identiteit
5 dagen
Internationaal management consulting-bedrijf Metyis heeft een nieuwe brand en visuele identiteit gelanceerd. Het adviesbedrijf vertelt over de nieuwe merknaam en waar deze voor staat. Met trots kondigen we Metyis aan.
Anderson MacGyver breidt team uit met drie adviseurs
5 dagen
Anderson MacGyver heeft drie nieuwe consultants. De ervaren Robert van der Plas sluit zich aan als Senior Consultant, terwijl Maarten Smulders en Martijn Klaver zijn gestart als Junior Consultants. Robert van der Plas is een ervaren IT-Manager en een expert op het gebied van IT-operations, IT-outsourcing en IT-governance.

Pagina's

Abonneren op consultancy.nl