webwereld

70 nieuwsberichten gevonden
Oppo Reno 2 en 2 Z hands-on: ware mediamonsters
2 dagen
Oppo nodigde ons enkele dagen geleden uit om de nieuwste toestellen, de Reno 2 en Reno 2 Z te bekijken en kregen de mogelijkheid even met de toestellen te stoeien, wij delen onze bevindingen met je.
Google trekt iPhone-gebruikers voor
2 dagen
Wil jij zoveel foto’s opslaan in de cloud via Google Photos, dan zal je je foto’s moeten laten comprimeren via Google, tenzij je een iPhone hebt, dan mag je je foto’s wel in originele kwaliteit opslaan zonder dat Google er nog iets mee doet.
Apple TV 4K bevat verborgen Lightning-poort
2 dagen
Een medewerker van iFixit, Kevin Bradley, heeft een bijzondere ontdekking gedaan. De Apple TV 4K heeft een verborgen lightning poort. Het was de iFixit-medewerkers niet eerder opgevallen.
Zo gebruik je beamforming voor een snellere stabielere Wifi-verbinding
3 dagen
Beamforming (ook wel straalvorming of bundelvorming genoemd), je ziet de term steeds vaker verschijnen als je op zoek bent naar een nieuwe router. Het zou je Wifi-verbindingen sneller en stabieler moeten maken, maar hoe werkt deze technologie eigenlijk? Wij leggen je uit wat het is en hoe het werkt.
Google kapt met slimme AI-camera, clips
3 dagen
Google heeft de afgelopen dagen niet allen nieuwe producten aangekondigd, maar ook stilletjes andere producten de nek omgedraaid. Daydream view, de eerste generatie Pixel buds en Clips.
Waarom je niet zonder een intelligent datacenter kunt
3 dagen
De complexiteit van het datacenter groeit door steeds meer data en door alle mogelijkheden die er met nieuwe technieken bijkomen. Tegelijk eist de business steeds meer, terwijl alles ook nog veilig moet blijven. Door al deze factoren kun je niet meer om het intelligente datacenter heen.
Yahoo stopt met groups-website en verwijdert alle content
3 dagen
Yahoo stopt met de forum- en mailinglist-hybride website, Yahoo Groups. Deze ooit populaire ontmoetingsplek voor gelijkgestemden is de afgelopen jaren in de vergetelheid geraakt en Yahoo trekt binnenkort de stekker eruit.
Hoe de Ryzen 7-CPU is aangepast voor de Surface Laptop 3
4 dagen
De grootste verrassing deze maand van Microsofts nieuwe Surface-apparaten was de Laptop 3 met een Ryzen-CPU van AMD. We spraken met AMD'ers over deze chip en de toekomst van de chipfabrikant bij Microsoft.
IoT-aanvallen rijzen dit jaar de pan uit
4 dagen
Malware op internetverbonden apparaten als mediaboxen, IP-camera's en routers laait hevig op dit jaar. Vooral de beruchte malware Mirai - de versie die zich richt op standaardwachtwoorden, niet eens op kwetsbaarheden - is verantwoordelijk voor de meeste aanvallen.

Webwereld trakteert: Win een Yamaha MusicCast 20
4 dagen
Hoera, onze nieuwe website is live! Om dit heugelijke feit te vieren geven wij de komende weken in samenwerking met verschillende fabrikanten toffe hardware weg en vandaag is dat de Yamaha MusicCast 20.
17 übercoole Raspberry Pi-behuizingen
5 dagen
Je kunt een Rapsberry Pi zonder behuizing gebruiken, maar als je hem als mediaservertje, secundaire computer of andere toepassing inzet, is een case wel zo makkelijk (en mooi).
De 6 beste robotstofzuigers van 2019
5 dagen
Stofzuigen is, naast afwassen, een van de meest gehate huishoudklusjes. Gelukkig zijn er steeds meer slimme apparaten die het van ons kunnen overnemen. Wij hebben er een aantal getest en hebben de beste voor je op een rijtje gezet.
Windows 10 1909 komt eraan
5 dagen
Microsoft zegt nu dat de onderdelen-update van Windows 10 binnenkort uitkomt en heeft het de simpele naam 'Windows 10 November 2019 Update' gegeven. Hier volgt alles wat we weten.
Bug in Sudo geeft iedereen root-rechten
5 dagen
Er heeft jarenlang een grote bug in het sudo-commando gezeten. Dit commando geeft gebruikers de mogelijkheid applicaties en opdrachten uit te voeren met verhoogde, of zelfs root-rechten. De bug zorgt ervoor dat gebruikers root-rechten kunnen krijgen zelfs als het systeem dat niet toelaat.
Kijk naar deze stiekem heel belangrijke instelling van Chrome
6 dagen
Verschillende extensies kunnen standaard alles zien wat je doet met Chrome en dat hoeft niet. Kijk naar deze instelling om het gedrag van zulke add-ons aan te passen.
Windows 10-update sloopt startknop
6 dagen
De nieuwste cumulatieve update voor versie 1903 van Windows 10 zorgt voor problemen met het startmenu en in sommige gevallen ook met de printer. Steeds meer gebruikers melden dat de startknop niet meer reageert of crasht als erop wordt geklikt.
Netatmo Healthy Home Coach review
1 week
Als je denkt aan IoT, denk je al snel aan slimme camera’s, thermostaten, lampen en robotstofzuigers. Maar er is meer, veel meer. Je kan zelfs de luchtkwaliteit in huis meten voor weinig met de Netatmo Healthy Home Coach. Hij hebben het apparaat uitgebreid getest.
Man gebruikt gsm-jammer tijdens ruzie en veroorzaakt telefoonstoring
1 week
Een 30-jarige man uit Haren heeft gisteren enige tijd het mobiele telefoonverkeer in de buurt verstoord. Hij gebruikte daarvoor een gsm-jammer. Het was de bedoeling z’n vriendin dwars te zitten, maar dupeerde iedereen in een straal van 300 tot 400 meter.

Amazon-medewerkers kijken mee met je beveiligingscamera
1 week
De afgelopen maanden werd al duidelijk dat er bij Amazon, Apple, Google en Microsoft meegeluisterd werd met slimme assistenten, maar het blijkt nu dat men bij Amazon nog een stapje verder gaat en zelfs meekijkt met beveiligingscamera’s.
10 handige Apple Maps-functies die je niet kent
1 week
Apple Maps wordt steeds beter en beter en kan behoorlijk behulpzaam zijn als je alle ins en outs kent. De app bevat een hoop handige functies die niet veel mensen kennen. Wij laten je zien welke dat zijn.
Deze lekke D-Link routers krijgen geen patch
1 week
Beveiligingsonderzoekers van Fortinet hebben onlangs een groot lek gevonden in enkele D-Link-routers. Dit lek kan worden misbruikt om op afstand code uit te voeren op het apparaat. De fabrikant gaat de routers echter niet patchen omdat ze te oud zijn.
Intel stuurt processor met AMD-GPU nu alweer met pensioen
1 week
Intel heeft aangekondigd te stoppen met de nieuwe Kaby Lake-G processoren. Deze APU’s bestaan uit een Intel Kaby Lake i7 CPU en een AMD Radeon RX Vega M GPU. Er zou volgens Intel te weinig interesse zijn voor deze processoren.
Webwereld trakteert: Win een Epson WorkForce Pro printer
1 week
Hoera, onze nieuwe website is live! Om dit heugelijke feit te vieren geven wij de komende weken in samenwerking met verschillende fabrikanten toffe hardware weg en vandaag is dat de Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF printer.
Nederlanders gaan massaal voor de Tesla
1 week
De Model 3 is veruit het populairst.
Webwereld viert de nieuwe site met cadeaus voor jou
2 weken
Ter ere van de nieuwe site van Webwereld geven we de komende weken cadeaus weg
9 handige verborgen features van Google Maps in Android
2 weken
Haal het maximale uit deze handige navigatie-app.
De 4 kenmerken van een intelligent datacenter
2 weken
Hieraan moet een datacenter voldoen wil het zelfsturend kunnen worden.

Alles over de aangepaste Ryzen-cpu in de Surface Laptop
2 weken
De komst van AMD's Ryzen in een laptop van Microsoft is een win.
Rus klaagt Apple aan wegens "homoseksueel maken"
2 weken
Door een cryptovaluta-fout is de man nu gay.
Iedereen kan nu langere ondersteuning Windows 7 kopen
2 weken
Niet alleen grote bedrijven mogen aanvullende ondersteuning aanschaffen.

Pagina's

Abonneren op webwereld