nu.nl

31 min geleden
Uber heeft een rechtszaak gewonnen waardoor Amerikaanse gebruikers niet meer naar de rechtbank kunnen voor zaken tegen het bedrijf.
2 uur geleden
De discussiesite Reddit laat bepaalde groepen op zijn platform video's voortaan direct naar de website uploaden.
5 uur geleden
Het merendeel van de websites in de zorg zou geen gebruikmaken van een beveiligde HTTPS-verbinding.
13 uur geleden
De Amerikaanse chipmaker Qualcomm heeft na NXP opnieuw een Nederlands bedrijf gekocht. Het gaat om het kleine Amsterdamse Scyfer, dat zich bezighoudt met kunstmatige intelligentie.
13 uur geleden
Verschillende techbedrijven hebben accounts verwijderd en andere acties ondernomen tegen rechtse extremisten uit Amerika, na de protesten en aanslag in de stad Charlottesville.
21 uur geleden
De hackers die claimen 1,5 terabyte aan data van HBO te hebben gestolen, hebben nieuwe documenten gelekt. 
22 uur geleden
Facebook heeft het account van een rechtse extremist gesloten die aanwezig was bij de demonstratie in Charlottesville. Spotify weerde 'haatgroepen' van zijn muziekdienst.
1 dag geleden
Actievoerders hebben meer dan tienduizend handtekeningen opgehaald voor een raadgevend referendum over de 'aftapwet', die inlichtingendiensten meer bevoegdheden geeft om internetverkeer te verzamelen.
1 dag geleden
Beleggers reageren geschrokken op kritiek van de Amerikaanse president Donald Trump op Amazon. In de handel voorbeurs ging het aandeel Amazon omlaag.  
1 dag geleden
Techgigant Apple trekt voor de komende twaalf maanden een miljard dollar uit voor het aankopen en produceren van televisieseries en -shows.

Pagina's

Abonneren op nu.nl