nu.nl

2 uur geleden
Google mag ook veroordeelden onder het Europees vergeetrecht uit de resultaten van zijn zoekmachine wissen. Vooralsnog gold het recht om vergeten te worden niet voor mensen die veroordeeld zijn.
5 uur geleden
De digitale schoolomgeving die wordt gebruikt op de Universiteit van Amsterdam (UvA), een aangepaste versie van webportaal Blackboard, bevat grote beveiligingslekken.
9 uur geleden
AlphaGo, het zelflerend algoritme van Google dat is ontwikkeld om het bordspel Go te spelen, heeft het eerste potje gewonnen in de wedstrijd tegen Chinese speler Ke Jie. Jie is de huidige nummer één van de wereld.
11 uur geleden
Het wordt in de VS moeilijker om patentrechtszaken aan te spannen in districten die worden gezien als 'gunstig' voor de aanklager.
12 uur geleden
Beveiligingsonderzoekers hebben nieuw en overtuigend bewijs gevonden dat de Lazarus Group, een hackersgroep die voor de Noord-Koreaanse staat werkt, achter de grootschalige verspreiding van de ransomware WannaCry zit.
23 uur geleden
Twee pinautomaten in Breda en Made zijn in april en mei doelwit geweest van hackers. 
1 dag geleden
De Europese Commissie komt binnen enkele maanden met een oordeel in alle zaken die het heeft aangespannen tegen Amerikaanse techgigant Google.
1 dag geleden
De Europese Commissie komt binnen enkele maanden met een oordeel in alle zaken die het heeft aangespannen tegen Amerikaanse techgigant Google.
1 dag geleden
Gebruikers van Facebook mogen pogingen tot zelfverminking livestreamen op het sociale medium. Dat blijkt uit geheime regels en richtlijnen voor het modereren van berichten op het medium waarover The Guardian zondag schrijft.
1 dag geleden
Apple en Visa zijn aangeklaagd door het Amerikaanse encryptiebedrijf Universal Secure Registry. De bedrijven zouden met  betaaldienst Apple Pay patenten van het bedrijf schenden. 

Pagina's

Abonneren op nu.nl