ictergezocht.nl

95 nieuwsberichten gevonden
Ervaren PHP Developer in Meppel
21 uur
Als PHP Developer bij Digizijn ICT & Web ben je in staat om zelfstandig en in teamverband (op Hbo-niveau) te bouwen aan software, maar ook om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen en de inrichting daarvan. Je bent innovatief en je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Ook houd je nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Binnen ons backend team werken wij o.a. met de volgende talen, tools en technieken: PHP, MySQL, SOAP, REST, GIT, Deployer, Yii framework en andere MVC..
Back-end PHP developer / Trendy Amsterdam-Noord / Cargeek / €55.000
6 dagen
Ben je een ervaren back-end (PHP) developer met een voorliefde voor auto’s? Wil jij met de nieuwste technieken en software werken? Dan hebben wij nu de ideale functie voor je. Wij zijn namelijk op zoek naar iemand die onze oplossingen nog uitgebreider en sneller maakt voor onze klanten (de premium autodealers van Nederland). Jouw dag begint op het kantoor in bruisend en opkomend Amsterdam-Noord (5 minuten fietsen vanaf Amsterdam CS). Onder het genot van een kop versgemalen koffie of thee st..
Software Developer - PHP to Dev-Ops (REMOTE)
1 week
Soundsnap - The leading source for Sound Effects Software engineers without borders (conceptional or geographical). We are looking for experienced developers that can or want to work across multiple disciplines; front-end, back-end, design and deployment. You will be part of a cross-functional team that’s responsible for contributing to the full software development life cycle; from conception to deployment. Our team is growing and there are opportunities to contribute in all areas ..
PHP programmeur in de regio Rotterdam fulltime
2 weken
Ben je op zoek naar een uitdagende baan als PHP back-end developer in de regio Rotterdam en klinken Symfony, GIT, Javascript, API's en webservices je bekend in de oren? Heb je een passie voor programmeren en ben je op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en kun je deze doelbewust inzetten? Dan zit je bij ons helemaal goed! Als PHP back-end developer ligt je focus bij het zelfstandig uitdenken en implementeren van technische oplossingen. Je bouwt back-end functionaliteiten, (REST..
Senior PHP developer
3 weken
Met jouw development-skills kun jij overal terecht. Waarom je dan bij Freshheads moet zijn? Die vraag kunnen alleen onze eigen developers voor jou beantwoorden. Jeffrey Moelands: “Als developer bij Freshheads doe je zoveel meer dan alleen code kloppen: meedenken met klanten, kritische vragen stellen, sprints voorbereiden, het proces bewaken.' Rens Alkemade: “Ik zocht een omgeving waar ik ruimte en tijd krijg mezelf op technisch vlak te ontwikkeling. Die plek heb ik bij Freshheads gev..
PHP developer
3 weken
Met jouw development-skills kun jij overal terecht. Waarom je dan bij Freshheads moet zijn? Die vraag kunnen alleen onze eigen developers voor jou beantwoorden. Jeffrey Moelands: “Als developer bij Freshheads doe je zoveel meer dan alleen code kloppen: meedenken met klanten, kritische vragen stellen, sprints voorbereiden, het proces bewaken.' Rens Alkemade: “Ik zocht een omgeving waar ik ruimte en tijd krijg mezelf op technisch vlak te ontwikkeling. Die plek heb ik bij Freshheads gev..
Back-end Web Developer
1 maand
Ben jij een ervaren Back-End Web Developer die van afwisselend werk houdt? Is het schrijven van kwalitatieve, goed onderhoudbare software jouw passie? Kun je snel aan de slag met zowel dataopslagsystemen als met dataverwerkingssystemen? Dan is de Jong DUKE op zoek naar jou! Wat ga je doen als Back-end Web Developer? Al sinds 2010 ontwerpen en leveren we koffie-espressomachines met netwerkconnectiviteit. Met onze ConnectMe webapplicatie hebben onze klanten inzicht in de status en het gebruik ..
Medior/Senior Webdeveloper/Programmeur in de omgeving van Roosendaal
1 maand
Als webdeveloper ben je het aanspreekpunt voor klanten met vragen over hun website/webshop/intranet, deze vragen kunnen aanpassingen, vernieuwingen en storingen bevatten. Samen met de klant ga je dan het traject in waarbij de wensen en mogelijkheden besproken worden, evenals kosten en planning. Je bent daarmee samen met je collega's verantwoordelijk voor het hele traject, van de intake tot en met het opleveren van het geheel. Binnen de afdeling werk je samen met je collega's aan diverse proj..
Fullstack developer / PHP - Laravel / Javascript - Vue.js / 24 - 40 uur / Eindhoven
1 maand
Wil jij werken aan gave projecten voor uiteenlopende bedrijven? Ben je onderzoekend van aard en wil je graag mee denken over de strategie en toekomstige development processen van een dynamisch en snel groeiend bedrijf? Dan is deze job als fullstack developer wellicht iets voor jou! Als fullstack developer bij Brendan&MacKenzie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van complexe back-end en front-end systemen binnen een breed scala aan projecten. Samen met je nieuwe collega zorg..

Front-end Developer Magento 2
1 maand
Koninklijke Gazelle heeft voor haar locatie in Dieren een vacature voor een Front-end Developer Magento 2 Fulltime, 40 uur Je taken en verantwoordelijkheden als Front-end Developer Als front-end developer ben je verantwoordelijk voor de websites van Gazelle, Kalkhoff, Focus, Cervelo en BBB. Voor de (commerce) websites van deze gave merken werken wij met de nieuwste technologieën. Op onze digital afdeling werken we met ruim 25 specialisten aan verschillende disciplines, van UX design to..
Back-end Developer Magento 2
1 maand
Koninklijke Gazelle heeft voor haar locatie in Dieren een vacature voor een Back-end Developer Magento 2 Fulltime, 40 uur Je taken en verantwoordelijkheden als Back-end Developer Als back-end developer ben je verantwoordelijk is voor de websites van Gazelle, Kalkhoff, Focus, Cervelo en BBB. Voor de (commerce) websites van deze gave merken werken wij met de nieuwste technologieën. Op onze digital afdeling werken we met ruim 25 specialisten aan verschillende disciplines, van UX des..
PHP Programmeur
2 maanden
Je begrijpt als Software Developer als geen ander dat een applicatie dat zorgt voor het inkomen van de lokale overheid goed moet werken. BakerWare is een onderdeel van Centric en de specialist in het ontwikkelen van software voor het heffen en innen van belastingen door lokale overheden.De software die jij maakt, zorgt er voor dat de ‘gewone burger' kan rekenen op de best mogelijke dienstverlening van de lokale overheid. En die gewone burger woont gewoon bij je in de straat. Sterker nog: j..
Proactieve Software developer
2 maanden
Als Software Developer ontwikkel jij maatwerksoftware en oplossingen voor verschillende klanten van Corporate IP. Je bent in staat om zelfstandig te werken met eigen verantwoordelijkheid. Je ontwikkelt de software op basis van functionele opdrachten, houdt de documentatie hierover bij en helpt je collega's met het testen. Het omzetten van klantvragen naar functionele opdrachten behoort ook tot je functie. Wij werken in kleine effectieve teams, met korte communicatielijnen en hebben veelvuldig af..
IT Developer
2 maanden
Voor de afdeling IT business solutions op ons hoofdkantoor in Veghel zijn wij op zoek naar een IT Developer (40 uur) Wij zoeken een ervaren IT Developer die de toegewezen applicatiegebieden mede ontwikkelt en optimaliseert. Hierbij is het de verantwoordelijkheid van de IT Developer dat de applicaties voldoen aan de eisen van gebruikers, dat de applicaties optimalisatie van ondersteunde commerciële, logistieke –, zorg - en financiële processen bevorderen, dat zij optimaal functioneren en..
Flyerman zoekt een Web Designer / Web Developer
2 maanden
Voor de bouw van onze nieuwe drukwerk webshop zijn wij op zoek naar ervaren web developers die van aanpakken houden. In een klein, informeel team ga je aan de slag met een grootschalig project en krijg je veel verantwoordelijkheden..
Senior en Medior PHP Developers, fulltime, Leiderdorp
2 maanden
De LOI is marktleider op het gebied van flexibel thuis studeren, biedt ca 1.200 opleidingen aan en verzorgt daarnaast ook een groot aantal klassikale opleidingen. Jaarlijks volgen meer dan 100.000 mensen een opleiding bij de LOI, waarvan ruim 20.000 een HBO-opleiding bij LOI Hogeschool. Dat maakt de LOI tot een van de grootste hogescholen en opleiders. En dat is niet voor niets! De LOI loopt voorop bij het inzetten van nieuwe technologie om ons product verder te verbeteren. Om te blijven innove..
IT support medewerker, fulltime, Eindhoven, die ook kan programmeren
2 maanden
Als IT support medewerker voer je on site operationele en preventieve werkzaamheden uit op het gebied van systeembeheer. Je monitort de gezondheid van de IT-systemen en handelt daarin proactief, ook ondersteun je het gehele beheerproces. Je werkt mee om softwaresystemen te identificeren en te implementeren om procesverbeteringen te realiseren. Je kunt eenvoudige SQL queries uitvoeren op databases om overzichten te genereren of problemen op te lossen. Binnen Prins zijn er veel in-house ontwikkel..
Fullstack Developer (PHP)
2 maanden
Fullstack Developer Zoetermeer, 32 - 40 uur per week Als fullstack developer bij Sqits draai jij je hand niet om voor zowel backend (PHP) werkzaamheden als het maken van het front-end (Vue.js, HTML en CSS). Je vervult een belangrijke rol binnen het scrum ontwikkelteam waarin je zowel zelfstandig taken uitvoert als nauwe samenwerkt met collega’s en opdrachtgevers. Het ontwerp wat van onze ontwerpafdeling afkomt weet jij op die manier om te toveren tot een werkende maatwerkoplossing. ..

Systeemontwikkelaar
2 maanden
Ben jij een leergierige, enthousiaste ICT-er? Past werken in een unieke high tech organisatie bij jou waarin geen werkdag hetzelfde is? Dit is je kans! Ben jij onze nieuwe Systeemontwikkelaar? NLR heeft een vacature voor een Systeemontwikkelaar Amsterdam of Marknesse Wat ga je doen als Systeemontwikkelaar? Samen met een team van vier andere systeemontwikkelaars ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de inrichting en het beheer van het NLR ERP systeem. Daarnaast zijn er (in ..
Full stack developer voor creatief bureau in hartje Den Haag.
2 maanden
Heb jij Drupal al uitgespeeld? Is programmeertaal jouw tweede taal? Wil jij meewerken aan projecten voor o.a. de gemeente Schiedam, Bravo, KBLab? Duik jij net zo graag in het maken van een routeplanner als in de optimalisatie van een hamburger? Alle vragen met een ‘ja’ beantwoord? Dan komt het heel goed uit dat we op zoek zijn naar een developer. Onze tech stack bestaat uit supersnelle Linux-servers met PHP 7 waarop o.a. Drupal 8 en Wordpress draaien. Met SASS, Angular, ReactJS of vanilla Ja..
Allround webdeveloper
2 maanden
Heb jij Drupal al uitgespeeld? Is programmeertaal jouw tweede taal? Wil jij meewerken aan projecten voor o.a. de gemeente Schiedam, Bravo, KBLab? Duik jij net zo graag in het maken van een routeplanner als in de optimalisatie van een hamburger? Alle vragen met een ‘ja’ beantwoord? Dan komt het heel goed uit dat we op zoek zijn naar een developer. Onze tech stack bestaat uit supersnelle Linux-servers met PHP 7 waarop o.a. Drupal 8 en Wordpress draaien. Met SASS, Angular, ReactJS of vanilla Ja..
Medior PHP/Symfony programmeur
3 maanden
Onze programmeurs hebben van scratch onze webapplicaties ontwikkelt in Symfony. Zij werken hier met volle overgave aan en zoeken een nieuwe collega die met dezelfde passie wil meewerken. In onze webapplicaties stellen wij hoge eisen op gebied van gebruikersgemak, snelheid en betrouwbaarheid, dit zijn dus ook aspecten waar je mee te maken gaat krijgen. De kerntaken zijn: Hands-on ontwikkelen en onderhouden van onze webapplicaties Proactief meedenken en mede bepalen van technische oplossi..
PHP programmeur met voorkeur frontend
3 maanden
Onze programmeurs hebben van scratch onze webapplicaties ontwikkelt in Symfony. Zij werken hier met volle overgave aan en zoeken een nieuwe collega die met dezelfde passie wil meewerken. In onze webapplicaties stellen wij hoge eisen op gebied van gebruikersgemak, snelheid en betrouwbaarheid, dit zijn dus ook aspecten waar je mee te maken gaat krijgen. De kerntaken zijn: Hands-on ontwikkelen en onderhouden van onze webapplicaties Proactief meedenken en mede bepalen van technische oplossi..
Junior php codeur/ seo specialist
3 maanden
Als scriptiebureau zijn we op zoek naar een Junior PHP-codeur en SEO-specialist die grotendeels zelfstandig kan werken aan verscheidene taken. Primaire taken zullen zijn: - Het automatiseren en optimaliseren van digitale processen; - Het optimaliseren van de website; - Het uitvoeren van SEO-werkzaamheden; Voorwaarden: - 24 uur met uitbreidingsmogelijkheden tot 38-40 binnen enkele maanden - Flexibele werktijden Bij interesse in de functie of bij vragen, op- of aanmerkingen neem je con..
PHP Developer - ENG (Amsterdam, 40h) Medior / Senior
3 maanden
PHP developer - ENG (Amsterdam, 40 uur) As a junior, medior or senior PHP developer you will be working with our experienced team to deliver a well-designed, professionally built and well-tested product. Your main responsibilities will be: Developing and maintaining web applications; Collaboration with other teams to integrate systems developed by them Integration of API’s and external services (RESTful); Writing automated tests and reviewing your peers’ code to ..
Junior PHP programmeur bij Foodticket in de omgeving Huizen, fulltime, auto van de zaak
3 maanden
Elke dag maken 2.000+ restaurants en duizenden consumenten gebruik van het web-based platform van Foodticket. Vele mensen die gemakkelijk en snel willen kunnen werken en/of online bestellen. In de afgelopen 4 jaar hebben we al voor meer dan 3 miljard euro aan bestellingen verwerkt. We groeien hard en zijn op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Op het moment zijn we bezig om ons platform te vernieuwen en compleet om te bouwen op basis van Laravel. Daarnaast wordt er hard gewerkt a..
Medior PHP programmeur bij Foodticket in de omgeving Huizen, fulltime, auto van de zaak
3 maanden
Elke dag maken 2.000+ restaurants en duizenden consumenten gebruik van het web-based platform van Foodticket. Vele mensen die gemakkelijk en snel willen kunnen werken en/of online bestellen. In de afgelopen 4 jaar hebben we al voor meer dan 3 miljard euro aan bestellingen verwerkt. We groeien hard en zijn op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Op het moment zijn we bezig om ons platform te vernieuwen en compleet om te bouwen op basis van Laravel. Daarnaast wordt er hard gewerkt a..

Pagina's

Abonneren op ictergezocht.nl