ictergezocht.nl

5 uur geleden
Voor de doorontwikkeling van onze softwarepakketten zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team. In deze functie werk je mee aan de ontwikkeling van onze gespecialiseerde softwarepakketten en neem je initiatief, daar waar nodig. Naast het ontwikkelen van software, is het leveren van technische support ook onderdeel van je werkzaamheden. Onze ambitie is om software te ontwikkelen die voorop loopt qua functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Als afnemers ons vertellen dat de software een o..
10 uur geleden
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele Junior PHP developer met standplaats Alkmaar, voor 40 uur per week, die:Zich voornamelijk gaat bezighouden met het (door)ontwikkelen van ons klantenportaal en het automatiseren van interne werkprocessen;Nieuwe features implementeert en koppelingen met datasystemen bouwt;Naast back-end werkzaamheden af en toe tevens front-end werkzaamheden verricht;In een inspirerende en dynamische omgeving alle ruimte krijgt om zich snel te ontwikkelen, incl..
19 uur geleden
PHP Developer Als PHP developer bij Alphacomm werk je mee aan onze missie om complexe betaaloplossingen makkelijk te maken. Althans makkelijk voor onze klanten. Bij Alphacomm gaan we de uitdaging aan om de moeilijke oplossing schaalbaar, stabiel en secure te maken. Klant zijn bij Alphacomm is niet voor iedereen een optie. Tot onze klanten behoren banken, verzekeraars en de grote bekende telecom aanbieders in Europa. Wat je in de kroeg vertelt dat je doet "Wij worden nummer 1 van de w..
21 uur geleden
Ben jij een Full-Stack Web Developer die van afwisselend werk houdt? Vind jij het uitdagend om IoT toepassingen te ontwikkelen en deze verder te innoveren? Kunnen we je inzetten op zowel front-end als back-end development? Dan is de Jong Duke op zoek naar jou! Full-Stack Web Developer (m/v) Wat ga je doen als Full-Stack Web Developer? Onze koffie-espressomachines worden steeds vaker uitgerust met een dataverbinding naar het online Connect.me platform. Hiermee hebben onze klanten inz..
1 dag geleden
Back-end Developer - Onbeperkt coden TransIP draait op vrijheid en verantwoordelijkheid. Hier werken betekent dat jij bepaalt hoe je dag eruitziet, als jij ervoor zorgt dat je werk af is. Vanaf dag 1 draai je volledig mee in een snelle en innovatieve omgeving. Jouw rol Jouw weg bij TransIP begint bij onze Coder Aliens. Ervaren gasten die je intensief begeleiden tijdens je eerste project. Je bouwt meteen iets met impact voor onze klanten. Je planning is strak, milestones worden geh..
1 dag geleden
Do you have a razor sharp vision onstructuring software and interfaces, a helicopter view on the bigpicture and a proactive personality who loves writing beautiful code?Are you a hands-on leader, creative and ready to coach a team? And areyou eager to make things work?Lead .NET software developer(ASP.NET, REST API, C#)The departmentThe ambition of our business is heavily relying on technologyadvancements. Hence continuous investments are being made in ITinnovation. The IT department combines new..
2 dagen geleden
Wij zijn aan het groeien, en zoeken jou! Heb jij affiniteit met websites, webwinkels en snap je ook hoe je deze kan bouwen? Dan ben je aan het kijken naar, misschien wel, je toekomstige baan. Pinto Solutions is een full service reclamebureau, dat sinds de oprichting in 2008, een begrip in Haarlem en ver daarbuiten is geworden. Naast het bouwen van websites en webwinkels verzorgen wij ook o.a. e-mail marketing, animatiefilms, opmaak van advertenties, ontwerp van huisstijlen e..
3 dagen geleden
Als (web)programmeur ben je een goed georganiseerd persoon met ruime werkervaring in een vergelijkbare functie en je hebt een heldere visie op software ontwikkeling en software architectuur. In een hectische omgeving kun jij snel schakelen en focus behouden, zonder de noodzakelijke terugkoppeling naar de opdrachtgevers te verwaarlozen. Je hebt voldoende verantwoordelijkheidsgevoel en weet de overige ontwikkelaars binnen het development-team scherp te houden door kritisch te blijven zoeken naar v..
4 dagen geleden
Organisatie Universiteit Maastricht (UM) UM is een internationaal georiënteerde universiteit met zo’n 16.500 studenten en 4.000 medewerkers. Wij staan voor: Een onderscheidend onderwijsaanbod van Europese topkwaliteit. Ons unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO) wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Hoogstaand onderzoek rond geselecteerde thema’s. Onderzoek vindt geconcentreerd plaats in instituten en schools. Een act..
4 dagen geleden
Enthousiaste Back-end Developers gezocht! Bij direct-effect bouwen we websites, webshops en apps. We hebben veel verschillende klanten en nemen graag uitdagende projecten aan. Denk bijvoorbeeld aan boekingswebsites, een online verhuurapplicatie en vertegenwoordigersfuncties voor groothandels. We doen het allemaal. Hierbij vinden we het belangrijk dat alles dat we doen écht toegevoegde waarde biedt voor onze klanten...

Pagina's

Abonneren op ictergezocht.nl