ictergezocht.nl

16 uur geleden
Working mainly with our Tech Developer, Designer, and Digital Marketer, and our team of 11 you will be responsible for the whole development process. You will work closely with your respective team members to fully understand the business needs, and will be responsible for the process until the product/amendment is live. You will not only be involved in the strategy and planning, but will also be responsible for the execution (coding). You will report to the COO. Next to that: Plan the develop..
1 dag geleden
Ter uitbreiding is mijn klant op zoek naar een PHP ontwikkelaar die betrokken wordt bij de bouw van innovatieve software, voor zowel grote alsmede kleine klanten. Je komt te werken binnen een team van enthousiaste collega's waarmee je samen aan gave projecten gaat werken. De sfeer is hier informeel en open, net als de source! Ze werken hier met verschillende frameworks binnen PHP. Hiebij kun je denken aan; Zend , Symfony, YII, Laravel of Codelgniter...
1 dag geleden
Als tester krijg je een afwisselde baan binnen een internationale en informele organisatie. De volgende taken kun je verwachten gedurende jouw werkzaamheden;> Je zult testplannen gaan opstellen;> Je bent verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van functionele testen;> Je zult verschillende (geautomatiseerde) test scripts gaan opstellen, implementeren en uitvoeren;> De output van deze geautomatiseerde test scripts zul je gaan monitoren en rapporteren;> Daarnaast ben je verantw..
3 dagen geleden
Om de dagelijkse ict-ondersteuning op alle (brede) scholen, kindcentra, kinderopvanglocaties en het bestuurskantoor in goede banen te leiden hebben wij supportpunten op technisch-, applicatie- en onderwijsinhoudelijk vlak. Alle vormen van support leveren wij zowel remote als op de werkplek. Technisch gezien verzorgen wij de complete infrastructuur op de locaties tot en met de connectie, middels glasvezeltechniek, vanuit ons datacentrum. Daarnaast verzorgen wij de inrichting van de werkplekken ..
3 dagen geleden
Alle details zijn nog strikt geheim. Uiteraard krijg je tijdens je gesprek verdere details en staat het je vrij om al je vragen te stellen. Wij schatten in dat dit een heel prettig team gaat worden in een bijzondere setting. In totaal kom je met 6 mensen in een team en jullie gaan Agile werken met elkaar.Dit bedrijf heeft naast veel uitdaging straks ook mooie arbeidsvoorwaarden waaronder een gegarandeerde 13e maand, flexibele werktijden en een goed pensioen hoort er ook bij. ..
3 dagen geleden
Als Linux engineer binnen deze organisatie ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van haar netwerk en serverpark. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor de stabiliteit, performance en kwaliteit van haar infrastructuur. Met een continue integratie deployt zij zo diverse wijzigingen per dag, hierdoor zul je nooit een saaie werkdag hebben. Natuurlijk is dit niet alles, overige taken zijn: - het bewaken en monitoren van de processen en performance; - het up-to-date houd..
3 dagen geleden
Als PHP ontwikkelaar kom je te werken in een team van andere developers en designers. Je gaat werken aan verschillende projecten waarbij je zelf veelvuldig in contact bent met de klant tijdens het gehele traject. Er worden zowel mobiele apps ontwikkeld als ook voor de desktop en er wordt gebruik gemaakt van een super handig framework die je werk ontsluit op meerdere devices, hoewel ook native wel voorkomt. De applicaties zijn vaak complexer van aard dan een “simpele” website en maken..
3 dagen geleden
In nauwe samenwerking met een webdesigner zorg jij voor het traject van idee naar uitvoering. Je werkt in een klein team en krijgt eigen projecten toegewezen. Als front-end developer zorg jij voor werkende, snelle, gemakkelijk beheerbare WordPress-websites. De technische ontwikkeling met HTML/CSS, javascript en basis PHP is de kern van jouw vak...
3 dagen geleden
StreamOne is op zoek naar een veelzijdige back-end developer die op meerdere gebieden (zowel front- en back-end, als met meerdere programmeertalen, nu en in de toekomst) inzetbaar kan zijn. Je moet dus een beetje avontuurlijk zijn ingesteld, niet veilig in een vast gebied willen programmeren. Doordat het StreamOne Platform uit veel componenten bestaat is het een uitdagend en veelzijdig systeem om aan te werken...
3 dagen geleden
Web Developer (Senior) The Job Exact loopt voorop in het aanbieden van zakelijke software-oplossingen voor MKB-organisaties en grote organisaties. Als Web developer werk jij aan het bouwen, structureren en optimaliseren van Exact.com en alle global subdomeinen. Je bent samen met een team van developers de architect van ons digitale marketing en sales platform. Dit platform koppel je via APIs met marketing automation systemen, CRM systemen en werk je nauw samen met engineers van onze hosting p..

Pagina's

Abonneren op ictergezocht.nl