ictergezocht.nl

1 dag geleden
Als PHP developer word je warm van techniek. Ook in de pauze heb je het met je mede techies over de mogelijkheden van techniek en dat gaat vaak ook over niet werkgerelateerde technische hoogstandjes waar je van gehoord, gezien, gelezen of gedroomd hebt. Het wordt gewaardeerd wanneer je met ideeën aankomt en als het een breed gedragen goed idee is, dan wordt het ook zomaar uitgevoerd.Het team bestaat uit 5 PHP developers van junior tot senior. Er wordt gewerkt met een zelf ontwikkeld Framework e..
1 dag geleden
We zoeken… een junior back-end webdeveloper Ben jij die back-end developer die zichzelf in een ervaren team verder wil ontwikkelen en spreek je ook in je vrije tijd PHP/MySQL/SVN, dan ben jij de nieuwe speler in ons team. We zoeken een team-player met een getting-things-done mentaliteit want wij geloven dat we alleen als team de dingen kunnen maken die we doen. Wij bieden jou Een bedrijf waar initiatief, creativiteit en resultaten gewaardeerd worden. We hebben een prima ..
6 dagen geleden
Gezocht: Ervaren medior/senior PHP Developers Wanneperveen Voor onze vestiging in de kop van Overijssel zijn wij op zoek naar ervaren PHP developers met affiniteit voor front-end-development. Een programmeur met enthousiasme voor het vak, op zoek naar een uitdagende baan waarbij er naast hard werken ook nog ruimte is voor ontspanning. Over ons Unity-X ontwikkelt onder andere managementsystemen, (maatwerk) websites en webapplicaties voor klanten in o.a. de reisbranche, financiële dienstver..
Abonneren op ictergezocht.nl