ictergezocht.nl

9 nieuwsberichten gevonden
Full Stack Developer
4 dagen
Heb jij thuis je eigen API gebouwd voor je koffie apparaat? Is werken met PHP 'je ding' en word je enthousiast van Open Source software of het schrijven van complete platformen? Lees dan hieronder wat je gaat doen als Full Stack Developer bij Qlic.Hoe ziet je dag eruit?Bij Qlic ga je als Full Stack Developer samen met collega's aan de slag met maatwerkoplossingen en koppelingen met API's door o.a. gebruik van GraphQL, JSON en soms nog XML. Je bouwt je eigen Laravel packages met behulp van compos..
PHP developer met ervaring met het Symfony/Laravel framework in de regio Den Bosch gezocht
2 weken
De organisatieDeze organisatie is ontstaan vanuit de gedachte dat er niet genoeg aanbod is in CO2-neutraal vervoer. Ze bieden een duurzaam alternatief voor vervoer/mobiliteit. In een jong en gedreven team maken ze hun missie waar. Omdat ze nog veel harder willen groeien dan ze nu doen zoeken we voor hen een PHP (Symfony/Laravel) developer.De functieJe gaat werken aan het verbeteren en uitbreiden van het inhouse ontwikkelde online platform. Dit platform is ontwikkeld op het Symfony framework (4.4..
Startende / junior PHP Developer voor in een jong team met ervaren PHP Developers
2 weken
Wil jij als startende / junior PHP Developer in een jong en gezellig team van PHP Developers (van scratch) aan diverse webbases applicaties bouwen, dan ben je hier aan het juiste adres. Er werken hier ervaren PHP Developers waar je veel van kan leren.Het gaat zowel om interne applicaties als klantportalen waar honderdduizenden klanten van gebruik maken. Hierdoor heb je een grote diversiteit aan werkzaamheden.Jij gaat samen met je teamleden en de Product Owner bepalen wat er gebouwd moet worden e..
Software Developer @Gazelle
2 weken
Als Software Developer bij Gazelle ga je werken in een team met 20 developers en ontwikkel je de verschillende webshops. De uitdaging voor de komende 2 tot 3 jaren zal zijn:Ontwikkelen en implementeren van nieuwe architectuur met gebruik van microservicesGebruik van serverless technologie CloudFlareOptimaliseren van de apps mede met gebruik van PWA (Progressive Web Apps)Optimaliseren interactie web-shop en ERP / CRM / PIM / DAM systemenVerbeteren van de klantbelevingDe webshop is gemaakt in Mage..
Medior PHP Developer in de omgeving Waalre
3 weken
Vind jij het gaaf om te werken aan hele verschillende projecten voor grote klanten in de regio in de zorg en retail? Wij zoeken PHP developers. Jij kent PHP (zo goed als) op je duimpje en bent bekend met frameworks als Laravel en Symfony. Ook zijn Magento en Wordpress geen onbekende systemen voor jou. De baan:Je programmeert en optimaliseert de backend van web applicaties, portalen en websites.Je integreert websites met 3rd party systemen als SAP.Je gaat in gesprek met klanten op technisch vlak..
Webontwikkelaar Wordpress
3 weken
Bij Remgro werken we met een jong team aan diverse websites voor onze klanten.Met elkaar streven we naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening waarin onze klanten centraal staan.Daarnaast houden we ons bezig met een aantal projecten in het plattelandstoerisme. Ook zijn we continue in beweging als het gaat om nieuwe technieken of ideeën voor onze klanten.Doordat we in verschillende branches werken is geen enkel project hetzelfde. Bij ons beheer je een eigen klantenportfolio en heb je dagel..
PHP Developer (medior of senior)
3 weken
Als PHP Developer ga je in een jong en gezellig team van PHP Developers aan diverse webbases applicaties bouwen, waaronder 1 van scratch. Daarnaast komen daar nog applicaties bij die van scratch opgezet moeten worden.Het gaat zowel om interne applicaties als klantportalen waar honderdduizenden klanten van gebruik maken. Hierdoor heb je een grote diversiteit aan werkzaamheden.Jij gaat samen met je teamleden en de Product Owner bepalen wat er gebouwd moet worden en in overleg wordt bepaald welk te..
Ervaren Software Developer omgeving Den Haag / bekend met Linux, PHP en Laravel
4 weken
Wat ga je doen als Software developer?Meten is weten. Dat doet Sensornet. Wij zijn gespecialiseerd in langdurige, betrouwbare metingen van geluid en trillingen. De resultaten vertalen we tot effectieve informatie voor iedereen, zodat de situatie kan worden verbeterd. Dit doen we voor bedrijven, voor gemeenten en voor omwonenden.Jij krijgt er een kick van om programma’s te maken, die deze enorme brei aan data dagelijks weet om te toveren tot representatieve getallen en grafieken op een webpagin..
Medior Technisch Consultant IT (Web, PHP)
4 weken
Je bent verantwoordelijk voor de technische- en functionele kant van de projecten die we uitvoeren voor onze klanten. Meestal zijn dit nieuwe of bestaande webapplicaties (diverse  frameworks, met focus op PHP), soms ook websites of webshops. Je bent betrokken over de breedte van een project; projectmatig, technisch, functioneel, begeleiding van de programmeurs, het testen van het opgeleverde werk en de toekomstige doorontwikkeling.Je vertaalt de gebruikerswensen en -eisen van onze klanten naar..

Abonneren op ictergezocht.nl