Nieuws

3 nieuwsberichten gevonden
Wereldwijd botnet Emotet ontmanteld 2 weken
Donderdag 4 februari heeft de Nationale Politie een dataset gedeeld met het NCSC die accounts bevat die door het Emotet botnet zijn gecompromitteerd. Dit wereldwijde botnet is op 26 januari jl. ontmanteld tijdens een internationale politieoperatie ‘Ladybird’. Het NCSC heeft deze dataset geanalyseerd en partijen geïnformeerd door deze partijen de voor hen relevante informatie te verstrekken.
ncsc algemeen
Meer mogelijkheden om informatie te delen voor NCSC 4 weken
De afgelopen maanden is de minister van JenV in samenspraak met andere betrokken ministers nagegaan of er aanvullingen nodig zijn op de huidige wettelijke taken en bevoegdheden van het NCSC om informatie te delen. Hierover heeft hij vandaag een brief naar de Tweede Kamer gestuurd.
ncsc algemeen
Nederlandse selectie bekend voor FIFA eNations Cup 1 jaar
Dani Hagebeuk en Bob van Uden gaan Nederland vertegenwoordigen bij de FIFA eNations Cup op 13 en 14 april in Londen. Wereldvoetbalbond FIFA organiseert dit WK voor Xbox- en PS4-spelers, waar twintig landen afkomstig uit alle wereldstreken aan meedoen. Dani en Bob kwamen als respectievelijk beste Xbox- en PS4-spelers uit de nationale kwalificatiereeks hiervoor. Per categorie kwamen eerst de 16 beste spelers van ons land online tegen elkaar uit. De vier toppers per device namen het vervolgens tegen elkaar op in het trainingscentrum van de KNVB Campus in Zeist. Hier werd duidelijk wie straks met trots het oranje shirt mogen dragen. Volg AjaxBob95 op Instagram!
aboutict algemeen