Nieuws

163 nieuwsberichten gevonden
Boer & Croon, Marts en VOX lanceren 'Toekomst van het Werken' 9 uur
Drie bedrijven – Boer & Croon, huisvestingspecialist Marts en projectmanagementbureau VOX – hebben hun krachten gebundeld. Samen hebben ze een nieuwe dienstverlening gelanceerd voor de transitie naar de nieuwe kantoorwerkelijkheid van de toekomst.
consultancy.nl business
Michiel Croon: 'Vijf jaar bij Conclusion is gewoon niet genoeg' 9 uur
Michiel Croon vierde in januari van dit jaar zijn vijfde verjaardag bij Conclusion. Nadat hij zich vijf jaar geleden aansloot bij de Future Infrastructure Technologies werkmaatschappij van de zakelijke dienstverlener, maakte hij twee jaar terug de overstap binnen het bureau naar Conclusion Implementation, waar hij nog altijd werkzaam is.
consultancy.nl business
IG&H: Hypotheekmarkt herstelt in laatste kwartaal 2020 9 uur
De hypotheekmarkt in Nederland heeft zich na drie kwartalen van daling en een lichte stijging vorig kwartaal weer weten te herpakken, zo blijkt uit de periode hypotheekupdate van consultancybureau IG&H.
consultancy.nl business
KWINK groep voert beleidsdoorlichting uit van de Douane 9 uur
KWINK groep heeft in opdracht van het Ministerie van Financiën een beleidsdoorlichting uitgevoerd van de Douane. Een overzicht van de belangrijkste bevindingen en aanbevelingen. De Nederlandse Douane voert taken uit in opdracht van de EU, het directoraat-generaal Fiscale Zaken van het ministerie van Financiën en de departementen EZK, JenV, VWS, IenW, BuZa, LNV en OCW.
consultancy.nl business
120 gemeenten krijgen hun begroting voor 2021 niet rond 9 uur
Maar liefst 120 Nederlandse gemeenten krijgen hun begrotingen voor dit jaar niet rond. Dat blijkt uit onderzoek van dagblad NRC Handelsblad.  De overige 216 gemeentes die de journalisten van de krant onder de loep namen kregen hun begrotingen maar ternauwernood rond door ongewenste maatregelen toe te passen, zoals het verhogen van lokale belastingen en overige inwonerslasten, door forse bezuinigingen door te voeren en gebruik te maken van reserves.
consultancy.nl business
Jeannine Peek nieuwe managing director van Capgemini Nederland 9 uur
Het Nederlandse kantoor van Capgemini heeft Jeannine Peek benoemd tot nieuwe Managing Director. Ze volgt Hans van Waayenburg op, die is doorgeschoven naar de rol van Chairman. Jeannine Peek is een zeer ervaren bestuurder en toezichthouder met een bewezen staat van dienst en bijna dertig jaar aan ervaring.
consultancy.nl business
Ties Carbo versterkt data consultingpraktijk van Artefact 1 dag
Ties Carbo is begin februari gestart als Director bij de Nederlandse tak van digital en data consultancy Artefact.  De voormalig BCG’er en Deloitte’er is aan boord gehaald om de Data Consulting praktijk in Nederland verder uit te bouwen.
consultancy.nl business
Conclusion certificeert 50 consultants voor Microsoft Azure 1 dag
Conclusion zet in op flinke groei in het Microsoft-cloud domein. Tegen het einde van juni wil de zakelijke ICT-dienstverlener meer dan 40 consultants gecertificeerd hebben voor Microsoft Azure-oplossingen Het plan maakt deel uit van Conclusion’s strategie om zijn cloud dienstverlening uit te bouwen.
consultancy.nl business
Politieke partijen in debat over positie zzp'ers op de arbeidsmarkt 1 dag
Morgen, op woensdag 3 maart, zullen 5 politici (vertegenwoordigers van de VVD, het CDA, D66, Groenlinks en de SP) op initiatief van The Future Group in debat gaan over de positie van zelfstandigen op de arbeidsmarkt.
consultancy.nl business

Marktlink bemiddelt twee overnames voor Holland Plastic Industries 1 dag
Marktlink Fusies en Overnames heeft bij twee overnames door Holland Plastic Industries (HPI Group)– die van het Nederlandse PET Innovators en het Duitse Geku Plastik – M&A ondersteuning geleverd. De overnames maken deel uit van een bredere buy- en build strategie, waarbinnen het creëren van synergieën en internationalisering centraal staan.
consultancy.nl business
Pijlers voor de bedrijfsvoering in het hoger onderwijs 1 dag
Arlande organiseerde samen met de Hogeschool van Amsterdam een digitale rondetafelconferentie over het belang van een effectieve bedrijfsvoering in het hoger onderwijs. Een terugblik op de belangrijkste bevindingen en lessen die aan bod zijn gekomen.
consultancy.nl business
Gilde wil detacheerder DPA overnemen voor €80 miljoen 1 dag
Investeerder Gilde is dicht bij een overname van detacheerder DPA. Zo’n twee derde van de aandeelhouders van DPA hebben al ingestemd met de verkoop, en de verwachting is dat de andere aandeelhouders binnen enkele dagen groen licht geven voor de transactie.
consultancy.nl business
Nederlandse bedrijven leggen de digitale lat steeds hoger 1 dag
Al jaren beoordeelt BearingPoint bedrijven uit verschillende sectoren op basis van vier uitgebreide dimensies van digitale volwassenheid. Net als in voorgaande jaren heeft het consultancykantoor waardevolle inzichten opgedaan, die bijdragen aan het begrip van digitale langetermijntrends, leidende digitale bedrijven, hun best practices en verbeterpunten.
consultancy.nl business
Covid-19 drukt gaspedaal in van transitie naar elektrisch rijden 1 dag
De Covid-19-pandemie versnelt de transitie naar elektrisch rijden in Europa, zo blijkt uit een onderzoek van Arthur D. Little. Tegen 2023 zullen naar verwachting 40 miljoen elektrische voertuigen op de Europese wegen rijden, flink meer dan een eerdere schatting van 33 miljoen.
consultancy.nl business
Anderson MacGyver breidt team uit met drie adviseurs 2 dagen
Anderson MacGyver heeft drie nieuwe consultants. De ervaren Robert van der Plas sluit zich aan als Senior Consultant, terwijl Maarten Smulders en Martijn Klaver zijn gestart als Junior Consultants. Robert van der Plas is een ervaren IT-Manager en een expert op het gebied van IT-operations, IT-outsourcing en IT-governance.
consultancy.nl business
Metyis lanceert nieuwe global brand en visuele identiteit 2 dagen
Internationaal management consulting-bedrijf Metyis heeft een nieuwe brand en visuele identiteit gelanceerd. Het adviesbedrijf vertelt over de nieuwe merknaam en waar deze voor staat. Met trots kondigen we Metyis aan.
consultancy.nl business
Laudy Konings wordt partner bij adviesbureau Exilo 2 dagen
Laudy Konings is per 1 maart als partner toegetreden bij boutique adviesbureau voor de publieke sector Exilo. Exilo werd begin vorig jaar opgericht door Ricardo Kok, Rogier Schumer en Erik Koster. Alle drie hebben ze voorafgaande aan de start van het bureau jarenlange ervaring opgedaan als adviseur en accountant in het publieke domein bij PwC.
consultancy.nl business
Crossminds voegt pricingsoftware van Symson toe aan diensten 2 dagen
Crossminds, een specialist in strategievorming en implementatie heeft een partnership gesloten met Symson, een leverancier van software voor demand forecasting en pricing. Door de krachtenbundeling tussen de twee bedrijven kan Crossminds zijn sales & marketing aanbod verbreden, onder meer door het toevoegen van leidende oplossingen van Symson op het gebied van pricing en forecasting.
consultancy.nl business

Koen van Schaik en Liesbeth Houben over werken bij Quintop 2 dagen
Bij Quintop doorliepen Koen van Schaik en Liesbeth Houben het traineeship programma van het adviesbureau. Inmiddels zijn ze bij Quintop een jaar werkzaam als consultant en delen ze hun ervaringen. Koen van Schaik rondde in 2017 aan de Radboud Universiteit zijn Master of business administration (specialisatie: Organizational Design & Development) af.
consultancy.nl business
Acht trends voor inkoop in facility management 2 dagen
De wereld van inkoop in het facility managementvak verandert in rap tempo. Fredo Schotanus, bijzonder hoogleraar Public Procurement aan de Universiteit Utrecht en Principal Consultant bij Significant Synergy, deelt acht trends die hij verwacht in facilitair aanbesteden.
consultancy.nl business
900 digitale transformaties onder de loep: slechts 30% slaagt 2 dagen
Uit nieuw onderzoek van Boston Consulting Group (BCG) komt naar voren dat slechts 30% van de wereldwijde digitale transformaties succesvol zijn. Waar ligt dit precies aan? En wat kunnen leiders doen om digitale transformaties wel te laten slagen? Digitale transformaties beslaan een breed en complex scala aan fundamentele veranderingen binnen organisaties.
consultancy.nl business
MLC start het jaar met vier nieuwe trainees 5 dagen
Adviesbureau MLC is het jaar vliegend gestart met de start van vier nieuwe trainees. Ondanks de coronacrisis heeft het adviesbureau een duidelijke groeiambitie voor dit jaar uitgesproken. Met het aantrekken van Tom van Buuren, Sebastiaan Kort, Akansel Özgören en Aron van Stiphout zet MLC de eerste stap.
consultancy.nl business
Nyenrode en TCS sluiten digitale transformatie-partnership 5 dagen
Nyenrode Business Universiteit werkt al sinds 2006 samen met internationale IT-dienstverlener Tata Consultancy Services. Deze samenwerking wordt nu uitgebreid met een strategisch partnership op het gebied van digitale transformatie.
consultancy.nl business
PwC geeft alle werknemers inzicht in hun eigen CO2-voetafdruk 5 dagen
PwC heeft zijn CO2-footprint flink weten te verkleinen gedurende de Covid-19-lockdown. Deze bijdrage aan verduurzaming wil het bureau vasthouden, ook in de post-coronaperiode. Een nieuw dashboard, dat alle medewerkers inzicht biedt in hun eigen CO2-footprint, moet daarbij helpen.
consultancy.nl business
First Consulting helpt bij ontwikkeling opleidingstrajecten voor technici 5 dagen
Een Nederlandse netbeheerder heeft als doel technici kwalitatief en versneld op te leiden. First Consulting heeft geholpen bij de ontwikkeling van opleidingstrajecten die bijdragen aan het verkorten van de opleidingsduur.
consultancy.nl business
Martijn Wijnen en Ernest Hoen sluiten zich aan bij Businesscoach NL 6 dagen
Het in Utrecht gevestigde Businesscoach NL heeft twee nieuwe businesscoaches aan boord gehaald: Ernest Hoen en Martijn Wijnen. Businesscoach NL is een netwerk van adviseurs en coaches, die jarenlange ervaring in het vak achter hun naam hebben staan.
consultancy.nl business
Oaklins: Consolidatieslag in de zonne-energie sector zet door 6 dagen
Aan de huidige consolidatieslag in de zonne-energie wereld komt voorlopig geen einde. Dat is de verwachting van Tom Snijckers, associate director van fusie- en overnamespecialist Oaklins. In gesprek met Solar Magazine legt Snijckers uit hoe de zonne-energiebranche al meerdere jaren op rij een flinke stijging ziet van opschalingsdeals.
consultancy.nl business

Stern kiest Merkle voor implementatie van B2C martech-platform 6 dagen
Autoconcern Stern heeft na een selectietraject Merkle geselecteerd als implementatiepartner voor Selligent Marketing Cloud.  Met een netwerk van 75 vestigingen is Stern een van de grootste autodealers van ons land.
consultancy.nl business
Salvéos en FlexIntens willen traineeship programma opschalen 6 dagen
Zo’n twee jaar geleden bundelde Salvéos zijn krachten met FlexIntens om gezamenlijk FlexIntens Young Professionals op te richten. Voortbouwend op de positieve ervaringen van trainees en opdrachtgevers hebben de twee partners de ambitie uitgesproken om het traineeshipprogramma de komende periode verder uit te bouwen.
consultancy.nl business
JBR helpt ondernemers op een kruispunt met de blik vooruit 6 dagen
De adviseurs van JBR helpen ondernemers, managers, aandeelhouders en toezichthouders met hun strategische vraagstukken. Vier experts van het Strategie-team vertellen hoe het adviesbureau opdrachtgevers die op een kruispunt staan helpt met het maken van de juiste keuzes.
consultancy.nl business
Consultancybureaus sluiten zich aan bij Racial Justice Forum van WEF 6 dagen
Het World Economic Forum heeft ‘Partnering for Racial Justice in Business’ gelanceerd, een wereldwijd initiatief dat toonaangevende bedrijven samenbrengt met als doel de inclusie van mensen van alle raciale afkomsten te bevorderen.
consultancy.nl business
Nederlander Sven Smit grote kanshebber voor topfunctie McKinsey 6 dagen
De Nederlander Sven Smit is volgens ingewijden een van de twee kanshebbers om de volgende wereldwijde managing partner van McKinsey & Company te worden. Dat meldt de Financial Times. Het zou voor het eerst in de geschiedenis van McKinsey & Company (opgericht in 1926) zijn, dat een Nederlander aan het roer mag staan van het internationale strategy consultancykantoor, dat door velen wordt gezien als het meest prestigieuze bureau ter wereld.
consultancy.nl business
Behoed uitvoeringsorganisaties van goedbedoelde risico-regelreflex 1 week
Morgen om 10:00 uur presenteert de parlementaire onderzoekscommissie Uitvoeringsorganisaties haar eindrapport naar de stand van zaken (en problemen) bij uitvoeringsorganisaties. Mark Hecker, partner bij Boer & Croon, blikt alvast vooruit op de te verwachten conclusies en aanbevelingen.
consultancy.nl business
Oliver Wyman benoemt Vikram Dhaliwal tot Principal in Amsterdam 1 week
Oliver Wyman heeft zijn Retail en Consumer goods praktijk in Nederland versterkt met de ervaren strategie-adviseur Vikram Dhaliwal. Vikram Dhaliwal is afkomstig van strategy consultancy branchegenoot Strategy&, waar hij de afgelopen zes jaar werkte na het behalen van zijn MBA aan INSEAD.
consultancy.nl business
Dataspecialist Sigma Data Consulting sluit zich aan bij Wortell 1 week
Sigma Data Consulting heeft zich aangesloten bij branchegenoot Wortell. Met de toevoeging versterkt Wortell zijn datascience positie, terwijl het team van Sigma Data Consulting nu kan putten uit de grotere schaal en specifieke expertise die Wortell kan bieden.
consultancy.nl business
Zeven vragen om tot een marketingstrategie te komen 1 week
Veel bedrijven hebben hun marketingstrategie niet op orde. Met als resultaat dat rendement van investeringen uitblijft. Bas van Petten, partner bij strategisch marketingbureau Bambuu, loopt aan de hand van zeven vragen door de verschillende thema’s die bedrijven inzichtelijk moeten maken om tot een winnende marketingformule te komen.
consultancy.nl business

Deze 10 bedrijven bieden de beste digitale klantervaring 1 week
In het huidige competitieve landschap is het bieden van een naadloze end-to-end klantervaring – mogelijk gemaakt door een ultramoderne en digitale infrastructuur – belangrijker dan ooit. Maak kennis met de 10 bedrijven die in ons land de beste digitale klantervaring bieden.
consultancy.nl business
Circulaire economie-modellen leveren strategisch voordeel op 1 week
Bedrijven die actief investeren in crculaire economie-principes plukken daar de vruchten van. Uit nieuw onderzoek van Kearney blijkt dat circulaire leiders soms tot wel tientallen procentpunten beter presteren dan hun directe concurrenten.
consultancy.nl business
Wie wordt de volgende baas van McKinsey? De acht kanshebbers 1 week
McKinsey & Company’s 650-koppige wereldwijde partnerteam is van start gegaan met de gebruikelijke stemprocedure om te bepalen wie de nieuwe Global Managing Partner van het strategy consultancykantoor zal worden.
consultancy.nl business
P2 verhuist naar nieuw duurzaam kantoor in Utrecht 1 week
P2 gaat verhuizen. Na 18 mooie jaren in Slot Rossum neemt het bureau deze zomer zijn intrek in het splinternieuwe kantoor ‘Houtwerk’ op Campus Werkspoor in Utrecht. Met enige pijn in het hart, maar wel in lijn met P2’s hart voor een betere wereld, want het nieuwe kantoor past helemaal bij de duurzaamheidsambities van de B-Corporation.
consultancy.nl business
Lysias Advies benoemt Korien Jurgens tot partner 1 week
Adviesbureau Lysias Advies heeft sinds begin dit jaar een nieuwe partner: Korien Jurgens. Korien Jurgens is inmiddels al meer dan twee jaar verbonden aan Lysias Advies als senior adviseur, en deze samenwerking is zo bevallen dat beide partijen deze nu hebben omgezet in een toetreding tot de maatschap.
consultancy.nl business
Economie kan eerder open door massaal testen en coronapaspoort 1 week
Vanavond zal Rutte (hoogstwaarschijnlijk) aankondigen dat de avondklok wordt verlengd, de horeca voorlopig dicht blijft en ook winkels nog niet volledig open mogen. Ondertussen staat bij steeds meer ondernemers het water aan de lippen: ze vrezen dat ze het niet meer lang kunnen uitzingen en snakken dan ook naar een heropening van de samenleving.
consultancy.nl business
Consultancy Castle brengt studenten en strategieconsultants samen 1 week
Begin april vindt de 2021-editie van Consultancy Castle plaats, een recruitmentevent voor topstudenten die zich willen oriënteren op een carrière in strategy consulting. Tijdens het consultancyevenement krijgen derdejaars bachelor- en masterstudenten de kans om kennis te maken met zes gerenommeerde strategy consultancykantoren, door middel van workshops, presentaties, diners en informele activiteiten.
consultancy.nl business
Vijf stappen om data-governance en datakwaliteit op orde te brengen 1 week
Goede data maakt tegenwoordig het verschil voor een organisatie. Op basis daarvan kunnen betere beslissingen worden genomen en kan een organisatie slimmer worden aangestuurd. Linsey Vluggen en Wouter Bruel van Improven vertellen waarom het nu een goede tijd is om te werken aan het op orde brengen van de data-governance en welke stappen nodig zijn voor de implementatie.
consultancy.nl business
Koninklijke Bibliotheek kiest wederom HeadFirst voor externe inhuur 1 week
De Koninklijke Bibliotheek uit Den Haag kiest wederom voor HeadFirst als zijn partner voor externe inhuur. De nationale bibliotheek van ons land werkte de afgelopen vier jaar al samen met HeadFirst op het gebied van inhuur.
consultancy.nl business

DEX en Grant Thornton begeleiden R&G Global Consultants deal 1 week
Begin deze maand kocht internationaal operations consultancykantoor Argon & Co het in Nederland gevestigde R&G Global Consultants. Maak kennis met de dealmakers die de transactie tot een goed einde hebben weten te brengen.
consultancy.nl business
PaymentGenes en Stepstone Corporate Finance+ bundelen krachten 1 week
Twee Nederlandse adviesbureaus zijn een strategische samenwerking aangegaan: PaymentGenes, een nicherecruitment- en consultancybureau gespecialiseerd in betalingsverkeer, en Stepstone Corporate Finance+, een boutique adviesbureau voor fusies en overnames.
consultancy.nl business
Atos neemt platinum Salesforce partner Profit4SF over 1 week
Twee maanden na de overname van cybersecurityspecialist Motiv ICT Security, heeft Atos weer een deal gesloten in ons land. De wereldwijde ICT-dienstverlener heeft Profit4SF overgenomen. Met de toevoeging van Profit4SF, dat is gevestigd in Utrecht, voegt Atos een team van meer dan 30 werknemers toe aan zijn organisatie in Nederland.
consultancy.nl business
Vijf trends in fusies en overnames binnen het mkb 1 week
Joost Coopmans is partner Corporate Finance bij BDO en heeft veel ervaring in het adviseren bij de aan- en verkoop en waardebepaling van bedrijven, met name in het groot-mkb segment. Hij deelt vijf trends en ontwikkelingen die hij ziet ontvouwen op de markt voor fusies en overnames.
consultancy.nl business
Tara Goverts sluit zich aan bij BearingPoint 1 week
Internationaal management- en technologieadviesbureau BearingPoint heeft een nieuwe consultant toegevoegd aan zijn Nederlandse organisatie: Tara Goverts. “Afgelopen maand ben ik als Business Consultant gestart bij BearingPoint in het team People & Strategy”, vertelt de nieuwe aanwinst.
consultancy.nl business

Pagina's