Systeembeheerder & applicatiebeheerder - Sliedrecht

JM de Jong Groep

Heb jij veiligheid hoog in het vaandel staan? Ga je liever voor de betere dan voor de makkelijke oplossing? Werk jij graag met de laatste Microsoft oplossingen en heb je daarin ruime ervaring? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Systeem- en applicatiebeheerder?
Je gaat werken aan de IT infrastructuur en systemen van J.M. de Jong Groep, de Jong DUKE (NL en VS) en de Jong TECHNICS. Je werkt aan support verzoeken, voert wijzigingen uit aan bestaande oplossingen en maakt onderdeel uit van (verbeter)projecten.

Doordat er meer cloud software in gebruik wordt genomen, verandert de omgeving waaraan je werkt regelmatig. Je vindt deze vernieuwingen leuk en houdt ervan om met nieuwe technieken en software aan de slag te gaan. Ruime ervaring met Microsoft oplossingen is daarbij zeer gewenst.

Je bent onderdeel van het IT team, dat een veelzijdig, kundig en behulpzaam team is. Het team bestaat uit twee systeem- en applicatiebeheerders, twee IT support medewerkers, een BI specialist en een manager IT, die je leidinggevende wordt. In het team krijg je veel vrijheid. Daarnaast zijn we voortdurend bezig met persoonlijke ontwikkeling.

Over J.M. de Jong Groep en IT in de organisatie
J.M. de Jong Groep is houdster van een aantal werkmaatschappijen in Nederland, waaronder de Jong DUKE en de Jong TECHNICS. Daarnaast heeft de Jong DUKE een vestiging in de Verenigde Staten. We zijn een familiebedrijf dat al meer dan 120 jaar bestaat. Bij de Jong TECHNICS bewerken we staal, ferro, non-ferro en kunststoffen. De collega’s hebben een uniek expertiseniveau op het gebied van machinale verspaning, constructiewerk en plaatbewerking. Bij de Jong DUKE ontwikkelen en produceren we koffie-espressomachines, waarbij innovatie centraal staat.

Sinds lange tijd heeft de organisatie een eigen IT omgeving, die bestaat uit zowel servers on site als in de cloud. We beheren deze zelfstandig en huren expertise in als dat nodig is. Het zo professioneel mogelijk beheren is één van onze kerntaken, waarbij de veiligheid en continuïteit scherp in het oog worden gehouden. Daarnaast werken we met een breed scala aan applicaties, denk aan VMware, Veeam, Microsoft 365 en Azure, om de collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen. Het werkterrein is hierdoor breed wat de werkdag afwisselend maakt.

Sluiten jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van netwerken, (virtuele)servers, back-up en veiligheidsmaatregelen;
 • Kennis van Microsoft Windows, Server, en Office 365 met min. 3 jaar werkervaring;
 • Kennis van Microsoft SQL en Azure is een pré;
 • Je houdt ervan om je kennis up-to-date te houden, zodat je de IT omgeving kunt blijven door ontwikkelen;
 • Analytisch, integer, innovatief, nauwkeurig en communicatief sterk;
 • ‘Can do’ mentaliteit.

Wat kun je van ons verwachten?
Kenmerkend voor J.M. de Jong Groep zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten voor een fijne werkplek beschikken. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden;
 • Informele werksfeer;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • Vers fruit op kantoor;
 • Onbeperkt koffie uit de door de Jong DUKE ontworpen en geproduceerde koffiemachines.

Als het weer mogelijk is, kun je met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje verwachten!

Kom jij ons IT team versterken als systeem- en applicatiebeheerder?
Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ivo van Hassel (Manager IT) via 0184-209767.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Zoekwoorden: systeembeheer, systeembeheerder, system administrator, systems administrator

aboutict
15-02-2022 15:38