computertotaal

4 uur geleden
Microsoft breidt de lijn van Surface-apparatuur uit met de Surface Studio. Naast twee kruisingen tussen een tablet en een laptop en een Windows 10 S-laptop is er de Surface Studio, een high-end all-in-one pc die de directe strijd aan gaat met de Mac. Tijdens The Next Web Conference kreeg ik de gelegenheid om de Surface Studio kort uit te proberen.
8 uur geleden
Je hebt er misschien al wat kinderen mee zien spelen: Nederland is in de ban van de fidget spinner. Deze trend is ontwikkelaars niet ontgaan, waardoor de App Store vol staat met spinner-apps. Maar welke app is nou de leukste?
11 uur geleden
De beste manier om je computer altijd direct tot je beschikking te hebben is het apparaat altijd aan laten staan. Uiteraard is dit om meerdere redenen niet wenselijk. In dit artikel lees je hoe je Windows het snelst opstart. Hiervoor maken we de energiebesparende standen sneller bereikbaar en optimaliseren we het opstartproces met Quick Startup.
1 dag geleden
Je raadpleegt Google Maps waarschijnlijk een paar keer per week en bezichtigt af en toe een straat of wijk met Street View, maar in dit artikel gaan we een stuk verder. Met de gratis dienst My Maps kun je je eigen kaarten maken, inclusief foto's, markeringen en routes.
1 dag geleden
In de recentste Windows-versies mag de taakbeheerder dan wel van meer toeters en bellen zijn voorzien dan voorheen, wie echt diep onder de motorkap wil gaan, heeft er niet voldoende aan. Dan heeft een krachtpatser als MiTeC Task Manager DeLuxe toch iets meer om het lijf.
1 dag geleden
Dat je grafieken kunt maken in Excel, dat weet vrijwel iedereen, maar lang niet iedereen waagt zich eraan. Begrijpelijk, want met al die opties en knoppen lijkt het een behoorlijk ingewikkeld proces. In werkelijkheid valt het wel mee, het is simpelweg even een kwestie van begrijpen hoe een grafiek in elkaar zit. In dit artikel leggen we je dat uit en gaan we een aantal mooie grafieken maken in Excel.
2 dagen geleden
Soms is het handig om een Skype gesprek te kunnen opnemen. Bijvoorbeeld als je iemand interviewt, of wanneer je via Skype een vergadering hebt. Hier laten we zien hoe je een Skype gesprek eenvoudig kunt opnemen.
3 dagen geleden
Het wordt weer zomer en tijd om de fiets weer eens wat vaker te pakken. Je smartphone kan een goede begeleider zijn, zeker als het gaat om navigatie. Ook bij het plannen van een leuke dagtrip kan de smartphone een goede hulp zijn. In dit artikel kijken we naar de mogelijkheden.
4 dagen geleden
Freewaremakers zijn meestal enthousiaste computergebruikers die niet programmeren uit winstbejag, maar hun vaardigheden inzetten om iets te verbeteren. Dankzij de gratis programma’s wordt computeren leuker en handiger! We bespreken de beste freeware-tips van mei en nieuwe versies van ‘evergreens’.
4 dagen geleden
E-mailen is als een postkaart: iedereen die de mail doorgeeft, kan de mail eenvoudig inzien. Met pgp maak je het een stuk veiliger en kun je de e-mail versleutelen in een speciale map, zodat níet iedereen mee kan lezen.

Pagina's

Abonneren op computertotaal