computertotaal

0 sec geleden
Google Maps heeft al een tijdje een functie die laat zien hoe druk het op een bepaalde plek is. Je kunt nu echter ook live de drukte checken, en zien of het daar drukker is dan normaal. Hier laten we zien hoe deze functie werkt.
27 min geleden
Soundcloud heeft zijn betaalde abonnementen, Soundcloud Go en Soundcloud Go+ nu ook uitgerold in Nederland. De streamingdienst was al langer beschikbaar in andere landen.
2 uur geleden
We worden constant afgeleid en gebombardeerd door informatie en notificaties. Geen wonder dat we ons steeds gestrester voelen. Even een moment tot rust komen is heel gezond, absoluut niet zweverig en dankzij onze computers makkelijk om te doen, helemaal met deze apps en software voor mindfulness en meditatie.
19 uur geleden
Streaming audio is in ongeveer tien jaar tijd van een niche naar een massaproduct gegroeid. Had je voorheen ongekend veel technische kennis nodig: nu kan iedereen een multiroomsysteem installeren en bedienen. We bekijken het aanbod van de zeven grootste merken die audiosystemen bouwen, zoals Sonos, Denon en Samsung.
20 uur geleden
De meest gehoorde klacht over virtual reality is de prijs van de vr-headsets. Om die reden zijn steeds meer ontwikkelaars aan het zoeken naar een goedkoper alternatief. De meest logische keuze lijkt de smartphone met zijn hoge resolutiescherm en componenten die ook terug te vinden zijn in de moderne vr-bril. Het is dus niet zo gek dat er steeds meer programma’s verschijnen om van je smartphone een vr-headset te maken.
23 uur geleden
Wie de apps van Facebook en Messenger gebruikt op Windows 8.1, Windows 8.1 Mobile of lager, moet voor het einde van de maand op zoek naar vervanging. De ondersteuning voor deze platformen stopt namelijk eind maart.
1 dag geleden
Het kan gebeuren dat een bepaald programma helemaal niet of niet zo goed draait onder Windows 10. In dergelijke gevallen kan de compatibiliteitsmodus uitkomst bieden. Hier leggen we uit hoe je deze kunt gebruiken in Windows 10.
4 dagen geleden
Google Chrome is, mede dankzij de veel handige uitbreidingen, een zeer populaire browser. Met de kleine extra’s voeg je nieuwe functies toe. In dit artikel bespreken we drie handige uitbreidingen die voor (bijna) iedereen het proberen waard zijn!
4 dagen geleden
Onlangs bracht Google de eerste betaversie van Android O uit, zodat ontwikkelaars en betatesters vast aan de slag kunnen met de aankomende versie van Android. Dat biedt ons ook de mogelijkheid om jullie een eerste blik te geven.
4 dagen geleden
LibreELEC maakt van iedere (mini-)pc of laptop in een handomdraai een soepele mediaspeler. Met een beetje knutselwerk functioneert het zelfs op een Raspberry Pi of Android-streamer, mocht de interface van die laatste niet voldoen. Na de installatie heb je toegang tot de flexibele gebruikersinterface van het razendpopulaire mediaprogramma Kodi. Kortom: speel al je mediabestanden af en voeg via add-ons de beste streamingdiensten toe.

Pagina's

Abonneren op computertotaal