computertotaal

4 uur geleden
Wanneer je een nieuwe telefoon hebt gekocht, wil je natuurlijk het liefste zoveel mogelijk je persoonlijke data meenemen zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Android-data overzetten naar nieuwe smartphone doe je als volgt.
8 uur geleden
Openbare wifi, het lijkt zo handig, je bent bijna altijd online. Was openbare wifi ooit iets bijzonders, tegenwoordig kun je bijna overal een verbinding met het internet maken. Op het vliegveld, in het hotel, café of restaurant, in de trein, op school en zelfs op straat. Hartstikke makkelijk toch? Maar is het wel slim om onbeschermd gebruik te maken van openbare wifi? Wifi hotspots zijn immers de uitgelezen plekken waar anderen jouw gegevens kunnen lezen. Is het nog wel veilig om te internetten zonder VPN? In dit artikel geven we je een aantal belangrijke redenen waarom je geen openbaar wifi moet gebruiken zonder VPN service.
9 uur geleden
Je hebt inmiddels al vaak gelezen dat het over en uit is voor BlackBerry, en toch blijven er maar nieuwe toestellen uitkomen, zoals deze BlackBerry KEYone. Hoe zit dat nu precies?
12 uur geleden
De gratis clouddienst OneDrive is diepgeworteld in Windows 10. De dienst wordt gebruikt om bijvoorbeeld je Windows-instellingen te synchroniseren met meerdere apparaten, maar is vooral voor bestandsopslag populair. Optimaliseer je opslagruimte in OneDrive in drie stappen.
1 dag geleden
Ook in 2017 zetten we elke maand de beste apps voor Android en iOS voor je op een rij. Of ze nou superhandig zijn, een groot probleem oplossen of gewoon leuk zijn: dit zijn de beste apps van augustus.
1 dag geleden
De LG Q6 is een smartphone die erg doet denken aan het topmodel de LG G6, maar dan in budgetuitvoering. Voor 350 euro heb je een toestel met een extra breed scherm, maar wat heeft de Q6 nog meer te bieden?
1 dag geleden
Je hebt uiteraard een up-to-date antivirusprogramma draaien, maar je voelt je in deze tijden van ransomware en sluwe virussen toch niet helemaal gerust. Met een tool als SecureAPlus bouw je extra zekerheid in, met behulp van twaalf scanengines in de cloud. De tool werkt netjes samen met je eigen antivirusprogramma en legt weinig beslag op je systeem.
1 dag geleden
De kans is groot dat je al eens een gesprek met een chatbot hebt gevoerd. Steeds meer webshops, makelaars en andere dienstverleners zetten een chatfunctie in als aanvulling op de telefonische klantenservice. Overdag kun je direct met een mens praten, buiten kantooruren neemt een robot het over. De robot is dus flink in opkomst. Maar wat kun je er zelf eigenlijk mee? Kun je bijvoorbeeld je eigen chatbot maken?
2 dagen geleden
De functie 'laatst gezien' in WhatsApp is handig als je wil weten waarom iemand niet op je berichtjes reageert, maar andersom is het minder fijn. Gelukkig kun je 'laatst gezien' in WhatsApp uitzetten, zodat niemand meer kan zien wanneer je voor het laatst de app hebt geopend. Hier lees je hoe je dat doet.
2 dagen geleden
De TomTom Runner 3 is een sporthorloge met alles erop en eraan. Het sportklokje is zelfs uitgerust met een muziekspeler en GPS-navigatie. Verder beschikt de Runner 3 over de standaard functies als harstslagmeter, stappenteller en gps-tracking. Op basis van de specificaties een veelbelovend apparaat. We gaan een paar weken op pad met het horloge om te kijken of het onze verwachtingen waar kan maken.

Pagina's

Abonneren op computertotaal