computeridee

40 nieuwsberichten gevonden
Politie waarschuwt: Pas op voor phishing via QR-codes
2 dagen
Pas op met het scannen van QR-codes die per mail of zelfs per briefpost binnenkomen uit naam van je bank, waarschuwt de Nederlandse politie. Cybercriminelen proberen je op deze manier naar phishingsites te lokken.
Lenovo Legion Dual 2-gamingsmartphone houdt hoofd koel
3 dagen
Lenovo introduceert de Legion Dual 2, een smartphone die alles in huis heeft om veeleisende mobiele games vlot af te spelen.
Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000 achterop iPhone te plakken
3 dagen
De Magnetic Wireless Power Bank 5000 van Xtorm raak je niet gauw kwijt. Deze is namelijk magnetisch aan de achterzijde van iPhone 12-toestellen te plakken.
Facebook test melding bij delen van ongelezen nieuwsberichten
4 dagen
Om de verspreiding van nepnieuws tegen te gaan, test Facebook een melding die tevoorschijn komt zodra je een bericht al deelt met vrienden en familie voordat je de inhoud zelf hebt gelezen. Twitter introduceerde vorig jaar een soortgelijk concept.
Get Together Duo van House of Marley: Duurzame bluetooth-speakers
5 dagen
House of Marley vervaardigt zijn audioproducten uit duurzame materialen en dat levert altijd bijzonder ogende resultaten op.
Polaroids altijd goed belicht met Instax Mini 40
5 dagen
De Instax Mini 40 mag dan wel ouderwets ogen, deze instantcamera van Fujifilm heeft wel degelijk moderne handigheidjes aan boord.
Gerucht: Microsoft zet streep door Windows 10X
6 dagen
Met Windows 10X wilde Microsoft een antwoord bieden op Chrome OS, maar de ontwikkeling van het alternatieve besturingssysteem lijkt voorlopig gestaakt.
Google pusht tweestapsverificatie, is straks standaard ingeschakeld
1 week
Heb jij al tweestapsverificatie voor je Google-account ingeschakeld, zodat hackers niet meer genoeg hebben aan alleen je wachtwoord om in te breken? Nu dien je dit zelf nog te regelen, maar in de nabije toekomst schakelt Google de functie standaard in voor de meeste accounts. Dat zit zo.
Slim sporthorloge Polar Ignite 2 helpt je in beweging
1 week
Blijf in beweging, dat advies hebben we tijdens de coronacrisis al vaak gehoord. Een slim sporthorloge zoals de Polar Ignite 2 kan helpen om die motivatie te vinden.

Aankomende Windows 10-update verwijdert automatisch Flash Player
1 week
Microsoft brengt in juni een update uit voor Windows 10, waarmee de Flash Player van Adobe automatisch van je pc wordt verwijderd. Dit omdat eerder dit jaar de ondersteuning ervoor stopte en de software daardoor een veiligheidsrisico vormt.
Nokia Smart TV 2400A: Android-televisie voor weinig
1 week
De naam Nokia is uiteraard onlosmakelijk verbonden met telefonie, maar wist je dat de Finse fabrikant ook televisies produceert?
Motorola zoekt het hogerop met Moto G100
1 week
Smartphones van Motorola kosten meestal zo'n 200 á 300 euro. De nieuwe Moto G100 pakt wat duurder uit, maar blijft niettemin enigszins betaalbaar.
Office-documenten weldra in Edge-browser te openen
1 week
De Edge-browser is al een veelzijdigde pdf-lezer, maar gek genoeg kun je er dan weer niet een Word-document in openen. Daar lijkt verandering in te komen, want Microsoft test de optie voor het lezen van Office-bestanden in Edge.
Smartphoneverkoop trekt aan, maar Huawei blijft achter
2 weken
De wereldwijde verkoop van smartphones zit weer in de lift. Het afgelopen kwartaal zijn 347 miljoen toestellen verkocht en onder meer Samsung, Apple en Xiaomi profiteren daarvan. Huawei zakt daarentegen telkens verder weg.
Sony XB13-speaker vindt altijd wel een plekje
2 weken
Sony's XB13-speaker is ervoor gemaakt om mee naar buiten te nemen. Daarvoor is-ie water- en stofbestendig en wordt-ie met een draagriem geleverd.
Back-ups via usb-a en usb-c met JetFlash 930C-stick
2 weken
Zoek je nog een usb-stick die voor meerdere soorten apparaten inzetbaar is, dan is de JetFlash 930C van Transcend wellicht iets voor jou.

Pagina's

Abonneren op computeridee