computeridee

16 uur geleden
Techbedrijven hebben er een handje van om nieuwe apparaten dezelfde naam te geven als eerdere modellen. Dat geldt ook voor de vernieuwde Spectre x2 van HP, die dezelfde naam draagt als een hybride tablet uit 2015.
19 uur geleden
In de eerste helft van 2017 zijn al achthonderd mensen opgelicht door zogenaamde Microsoft-bellers. Vorig jaar waren in totaal 1.100 Nederlanders de dupe van deze vorm van oplichting.
20 uur geleden
LG lanceert een smartphone die wel tegen een stootje kan. De LG X Venture is gericht op buitengebruik, blijft onder andere werken onder extreem koude en warme temperaturen en is zowel waterdicht als stofbestendig.
1 dag geleden
Deze maand zou de ondersteuning van WhatsApp stoppen voor BlackBerry OS, BlackBerry 10 en voor Windows Phone 8.0, maar die deadline is nu verschoven naar het einde van het jaar.
1 dag geleden
Doordat het aantal verkeersongevallen door smartphone-gebruik toeneemt, werken verschillende bedrijven aan een oplossing voor dit groeiende probleem. Binnen dit kader lanceert KPN later dit jaar een slim fietsslot.
1 dag geleden
Nokia is helemaal terug van weggeweest. Na de lancering van nieuwe smartphones introduceert het bedrijf nu ook gezondheidsgadgets, mogelijk gemaakt door een overname van Withings.
1 dag geleden
Netflix heeft zijn eerste interactieve film online gezet. In De Gelezen Kat: Gevangen in een Verhaal bepalen kijkers zelf hoe het verhaal afloopt.
2 dagen geleden
De Chinese smartphonebouwer OnePlus heeft officieel een nieuwe smartphone aangekondigd. De OnePlus 5 biedt, zoals we van het bedrijf gewend zijn, topspecificaties voor een schappelijke prijs. Morgen kun je de OnePlus 5 zelf al bewonderen in Amsterdam.
2 dagen geleden
Over het belang van een goede bureaustoel is al veel gezegd en geschreven. Voor gamers gelden de voordelen des te meer, zij verslijten immers heel wat extra uurtjes achter de pc.
2 dagen geleden
Schrik niet van dit gevaarte, het is de nieuwe Toughbook 33 van Panasonic. Die zit extra stevig ingepakt voor gebruik in bijvoorbeeld de bouw of bij andere beroepsgroepen waar een ongeluk in een klein hoekje zit.

Pagina's

Abonneren op computeridee