computeridee

634 nieuwsberichten gevonden
Google-extensie houdt bij of je wachtwoorden gekaapt zijn
1 dag
Met gestolen wachtwoorden kunnen cybercriminelen eenvoudig inbreken op je accounts. Maar hoe weet je of jouw gegevens in het verleden zijn buitgemaakt? De Password Checkup-extensie van Google helpt daarbij.
Win een Voyager-smartphonehoesje van Cellularline
1 dag
Stranden zijn nu niet bepaald de ideale omgeving voor smartphones. Lang niet alle modellen zijn waterdicht en zandkorrels bivakkeren maar wat graag tussen de naden van de behuizing.
Slim toilet op Lowlands geeft p(l)assend voedingsadvies
3 dagen
Toiletteren op een festival is doorgaans niet iets om naar uit te kijken. Ga je het aankomende weekend naar Lowlands? Dan zijn de 'smart toilets' wellicht een optie voor je.
Vaoi SX12 zit niet om aansluitingen verlegen
4 dagen
De dunste laptops hebben vaak het minste aantal poorten. Maar dat het ook anders kan, bewijst de Vaoi SX12.
Muizen als wapen tegen deepfake video
4 dagen
Kunstmatige intelligentie is intussen zo geavanceerd dat nepvideo’s, waarbij bijvoorbeeld de gezichten van beroemdheden worden gemanipuleerd om ze onzin of leugens te laten zeggen, nauwelijks meer van echt te onderscheiden zijn. Onderzoekers denken nu de oplossing te hebben gevonden om dit soort deepfakes wél te herkennen: muizen!
Nuki Opener: Slim slot voor appartementencomplex
4 dagen
Met een slim slot op de deur heb je geen traditionele sleutel meer nodig. Bediening daarvan gaat via een smartphone-app. Maar woon je in een appartementencomplex, dan is er ook nog een centrale voordeur om rekening mee te houden.
Analyseren van sociale media moet schietpartijen voorkomen
5 dagen
Afgezanten van onder meer Google, Facebook en Twitter hebben op uitnodiging van Trump een bijeenkomst bijgewoond over recente schietpartijen en de rol die sociale media daarbij spelen.
Onderzoekers laden ransomware op Canon-camera
5 dagen
Onderzoekers van beveiligingsbedrijf Check Point zijn er in geslaagd een Canon-camera te infecteren met ransomware. Gedupeerden zouden na besmetting geen toegang meer hebben tot de foto's op hun sd-kaart.
Huawei onthult Android-vervanger HarmonyOS
1 week
Mocht Huawei in de toekomst Android niet meer mogen aanbieden op zijn smartphones, dan is er nu een alternatief voor handen. De Chinese firma onthult vandaag een eigen mobiel besturingssysteem onder de naam HarmonyOS.

Microsoft vindt nieuw thuis op Samsung-smartphones
1 week
Windows Mobile moest het afleggen tegen Android, maar Microsoft heeft de smartphone-markt nog niet helemaal opgegeven. En daarom breidt de samenwerking met Samsung de komende tijd nog verder uit.
Bedrijven telkens vaker ransomware-doelwit
1 week
Hoewel ransomware tegenwoordig individuele pc-gebruikers vaker met rust laat, zijn nu juist bedrijven een gewild doelwit voor cybercriminelen. Het afgelopen jaar merkte Malwarebytes op dit gebied een aanzienlijke stijging.
Mesh-netwerk nu ook op te zetten met gaming-router Netgear
1 week
Mesh-netwerken zijn hip en het was dus een kwestie van tijd voor de trend ook oversloeg op gaming-routers. Het Nighthawk Pro Gaming Mesh Wi-Fi-systeem (XRM570) is daar een eerste voorbeeld van.
Kleine EF-100B-projector makkelijk mee te nemen
1 week
Met een formaat van slechts 210 x 227 x 88 mm is de EF-100B-projector de kleinste laserbeamer van het moment, aldus fabrikant Epson.
Samsung presenteert Galaxy Note 10 (Plus)
1 week
Samsung heeft de Galaxy Note 10 en Note 10 Plus aangekondigd. Voor het eerst bestaat de smartphonereeks uit twee modellen en die verschillen zowel in formaat als in specificaties en prijs. De toestellen komen 23 augustus uit in Nederland.
T-Mobile heeft snelste mobiele netwerk van Nederland
1 week
T-Mobile heeft een sneller mobiel netwerk dan Vodafone, KPN en Tele2, zo blijkt uit onderzoek van Ookla. Daarmee wint de provider voor de derde keer op rij een Ookla Speedtest Award.
Windows Defender haalt topscore bij antivirus-vergelijker
1 week
Windows Defender blijkt een van de beste opties om je pc tegen malware te beschermen. Het gezaghebbende AV-TEST vergelijkt met regelmaat antivirusprogramma's en Microsofts software behaalde dit keer de hoogste score op alle geteste fronten.
Beter te verstaan met Logitech G PRO X-koptelefoon
1 week
De Logitech G PRO X Gaming Headset legt de nadruk op de microfoon. In combinatie met de Blue VO!CE-software is je stemgeluid heel fijnmazig af te stellen, zodat je optimaal verstaanbaar bent.
IKEA Leptiter-lamp is slimme inbouw-spot
1 week
Ikea verkoopt al een poosje slimme verlichting onder de Trådfri-naam. Naast losse peertjes komt daar nu een inbouw-spot bij.

Pagina's

Abonneren op computeridee