computeridee

27 nieuwsberichten gevonden
Nieuwe HTC-smartphone legt focus op metaverse
15 uur
Het is jaren geleden dat HTC een smartphone uitbracht waar mensen op zaten te wachten, maar nu waagt het bedrijf het er opnieuw op met de Desire 22 Pro.
Nieuw Gmail-uiterlijk wordt verder uitgerold
15 uur
Sinds februari rolt Google een nieuw uiterlijk uit voor de e-maildienst Gmail, waar vanaf nu meer mensen mee te maken krijgen.
Microsoft wil Windows 8.1 achter zich laten
2 dagen
Het einde van Windows 8.1 nadert. Daarom krijgen gebruikers van het systeem vanaf volgende maand hier waarschuwingen over.
Netflix bevestigt komst abonnement met advertenties
2 dagen
De co-ceo van Netflix, Ted Sarandos, bevestigt tijdens een interview dat het bedrijf een abonnement lanceert dat advertenties voorschotelt.
Chrome op iOS beschermt beter tegen malafide sites
5 dagen
De iOS-versie van de Google Chrome-browser krijgt toegang tot een belangrijke functie, die reeds beschikbaar is op andere platformen.
Chromecast met Google TV uitgebreid met profielen
1 week
De Chromecast met Google TV ondersteunt voortaan meerdere profielen. Daardoor kunnen meerdere gebruikers gebruikmaken van alle opties.
Facebook gaat strijd aan met neppe recensies
1 week
Facebook pakt de reviews aan die gebruikers kunnen achterlaten op profielen van bedrijven, zodat ze geen neppe recensies meer plaatsen.
‘Nieuwe Google Nest Wifi heeft wifi 6 aan boord’
1 week
Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Google binnenkort een nieuwe versie van Google Nest Wifi met wifi 6 uit.
WhatsApp laat je gebruikers dempen in groepsgesprekken
1 week
WhatsApp heeft afgelopen week een update gekregen die gebruikers in staat stelt anderen in een groepsgesprek te dempen tijdens het bellen.

Xbox-app vertelt hoe goed een pc-game draait
1 week
Microsoft geeft de Xbox-app op Windows een prestatiemeter mee, zodat je van tevoren kunt zien hoe goed een game draait op jouw pc.
Firefox zet standaard cookiebescherming aan
2 weken
De Firefox-browser staat bekend om zijn privacyvriendelijke opties. Het programma kan nu op een extra functie rekenen in dat kader.
WhatsApp maakt chats overzetten van Android naar iOS mogelijk
2 weken
Gebruikers van WhatsApp op Android zijn nu in staat hun volledige chatgeschiedenis over te brengen naar iOS, het besturingssysteem van de iPhone.
WhatsApp verhoogt groepslimiet naar 512 gebruikers
2 weken
Voortaan kun je met in totaal 512 mensen in één groep actief chatten binnen de populaire communicatiedienst WhatsApp.
Telegram krijgt deze maand een Premium-abonnement
2 weken
Met het Telegram Premium-abonnement krijg je toegang tot gloednieuwe functies en de mogelijkheid grotere bestanden te uploaden.
Microsoft brengt Xbox-app voor tv’s uit
2 weken
Microsoft brengt later deze maand officieel een Xbox-app uit voor tv’s van Samsung, waarmee je Xbox-games kunt spelen zonder spelcomputer.
Europese wetgevers stellen usb-c-standaard voor
3 weken
Europese wetgevers stellen voor dat we vanaf de herfst van 2024 allemaal de usb-c-poort gebruiken op onze smartphones en tablets.
Grote Windows 11-update als preview beschikbaar
3 weken
Als je de volgende grote Windows 11-update nu al wil binnenhalen, dan kan dat. Het betreft versienummer 22621.
Abonneren op computeridee