computeridee

54 nieuwsberichten gevonden
Garmin Dash Cam Mini zit niet in de weg
6 uur
Leuk en aardig zo'n dashcam, maar hoe werk je die een beetje fatsoenlijk weg? Het liefst zoveel mogelijk uit het zicht. Met de Dash Cam Mini van Garmin lukt dat wel.
AOC Q27T1-monitor: Oog wil ook wat
10 uur
Een monitor mag er best een beetje chic uit zien; je kijkt er doorgaans dagelijks naar. AOC hoopt op dit gebied met model Q27T1 de aandacht te trekken, onder meer door de kunstige voet.
Chrome waarschuwt bij hergebruik gestolen wachtwoord
1 dag
Hergebruik van wachtwoorden maakt het voor cybercriminelen eenvoudig om op meerdere accounts tegelijk in te breken. Google wil je voor dit gevaar behoeden en de nieuwste versie van Chrome moet daarbij helpen.
Pirate Bay test streamen van torrents
1 dag
Sinds enkele dagen geeft The Pirate Bay je de optie om torrents van films en afleveringen van series te streamen. Je hoeft ze daardoor niet meer eerst helemaal te downloaden, voor je kunt beginnen met kijken.
Smartphone wordt Switch met Razer Junglecat
2 dagen
Controllers voor smartphones zijn er bij de vleet, maar Razer pakt het met zijn Junglecat-model net even anders aan.
Wanneer jouw Samsung-smartphone Android 10 krijgt
3 dagen
Deze maand is Samsung gestart met het uitbrengen van Android 10, in eerste instantie voor de Galaxy S10-serie. Maar er zijn meer Samsung-telefoons en tablets die de update mogen verwachten. Een overzicht daarvan is nu bekend.
Microsoft-accounts massaal beveiligd met reeds gelekte wachtwoorden
6 dagen
44 miljoen gebruikers van Microsoft-diensten loggen op hun Microsoft-account in met een wachtwoord dat bij cybercriminelen al bekend is. Dat zijn namelijk wachtwoorden die eerder zijn buitgemaakt in datalekken, maar hergebruikt worden.
Extensies Avast en AVG bespieden gebruikers
1 week
De browser-extensies van antivirus-programma's Avast en AVG blijken veel meer gegevens van gebruikers te verzamelen dan noodzakelijk is. Ze worden dan ook niet meer aangeboden op de add-on-site voor Firefox. Mozilla heeft ze daarvan verwijderd.
Microsofts blinden-app Seeing AI nu ook in het Nederlands
1 week
Microsofts Seeing AI-app biedt nu ook ondersteuning voor de Nederlandse taal. Met deze app kunnen blinden en slechtzienden hun smartphone-camera ergens op richten en kunstmatige intelligentie vertelt dan wat er te zien is.

Firefox 71 introduceert picture-in-picture voor video's
1 week
Mozilla introduceert met de release van Firefox 71 de optie om video's picture-in-picture af te spelen. De video draait dan verder terwijl je andere dingen doet. We leggen uit hoe het werkt.
Nieuwe Amazon Echo Dot is tevens klok
1 week
Amazon heeft onderzoek gedaan naar de meest gestelde vragen aan zijn spraakassistente, Alexa. Wat blijkt? Gebruikers willen vooral weten hoe laat het is.
Facebook ontwikkelt tool voor overzetten foto's
1 week
Facebook werkt aan een tool waarmee je al je Facebook-foto's snel en gemakkelijk kunt overzetten naar andere online diensten, in eerste instantie wel alleen nog naar Google Foto's.
CBS: Vaker problemen rondom online shopping
1 week
De helft van de Nederlanders ondervindt wel eens problemen bij het online winkelen, een stijging van tien procent ten opzichte van vier jaar geleden. Dat blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Twitter verwijdert accounts overleden gebruikers toch niet zomaar
1 week
Wie in dit digitale tijdperk overlijdt, laat vermoedelijk op sociale media zijn sporen na. Voor nabestaanden kan het lastig zijn daar grip op te krijgen. Bij Twitter-accounts is straks aan te geven dat de gebruiker van het account overleden is.
Galaxy Book Flex laadt andere gadgets draadloos op
2 weken
Samsung brengt binnenkort nieuwe laptops uit, waaronder de Galaxy Book Flex. Die valt om twee redenen in het bijzonder op.
Soundcup-D-speaker van Hama in tweeën te splitsen
2 weken
Een bluetooth-speaker zoals de Soundcup-D van Hama zagen we nog niet eerder. Het apparaat is namelijk in tweeën te splitsen en zo heb je ineens twee afzonderlijke luidsprekers in handen.

Pagina's

Abonneren op computeridee