computeridee

2 uur geleden
Je ziet hier twee potloden. Of toch niet? Wie goed kijkt, ziet een opvallend verschil bij de punt. Het gele exemplaar is namelijk een vermomde stylus voor Samsung-apparaten, de S-Pen.
2 uur geleden
Soundcloud heeft zijn betaalde abonnementen Soundcloud Go en Soundcloud Go+ nu ook uitgerold in Nederland. De streamingdienst was al langer beschikbaar in andere landen.
19 uur geleden
Om de verkoop van nepproducten op Bol.com aan te pakken, heeft de webwinkel twintig verkooppartners een waarschuwing gegeven. Ze dienen hun productomschrijving aan te passen, zodat deze teksten niet meer misleidend zijn.
21 uur geleden
Waar de tech-industrie de smartwatch in eerste instantie groot heeft gemaakt, zien we nu dat modemerken het stokje aan het overnemen zijn. Een trend die duidelijk opvalt tijdens Baselworld, een grote horlogebeurs in - hoe kan het ook anders - Zwitserland.
22 uur geleden
Gebruikers die vanuit de clouddienst OneDrive bestanden hebben gedeeld met de dienst Docs.com, moeten goed opletten dat hun bestanden niet voor iedereen zomaar toegankelijk zijn. Bestanden die naar de dienst worden geüpload, zijn standaard namelijk met alle bezoekers van Docs.com gedeeld.
1 dag geleden
Facebook maakt bekend dat zijn Facebook en Messenger-apps vanaf eind maart niet meer werken op Windows Phone 8.1 of oudere versies van Microsofts mobiele besturingssysteem.
1 dag geleden
Microsoft is in de Verenigde Staten wederom aangeklaagd door Windows-gebruikers die schade hebben geleden door een mislukte Windows 10-upgrade, die in deze gevallen ook ongevraagd werd uitgevoerd.
3 dagen geleden
Microsoft heeft een kleine update voor de huidige versie van Windows 10 uitgerold, waarmee het besturingssysteem alvast wordt klaargestoomd voor de grote Creators Update, die in april beschikbaar komt.
3 dagen geleden
Samsung blijft dit jaar nieuwe curved televisies uitbrengen, in tegenstelling tot concurrenten LG en Sony. Volgens het bedrijf is daar nog genoeg vraag naar.
3 dagen geleden
Het wemelt van de malafide Minecraft-apps in de Play Store, zo waarschuwt antivirusfirma ESET vandaag. De applicaties doen zich voor als uitbreidingen (mods) voor Minecraft, maar zijn dat niet.

Pagina's

Abonneren op computeridee