computeridee

41 nieuwsberichten gevonden
Lego Vidiyo: Voor de TikTok-generatie
16 uur
Lego is tijdloos speelgoed omdat het moeiteloos met jeugdige trends meebeweegt. Het nieuwste voorbeeld hiervan is Lego Vidiyo.
Amazon Echo Show 10 (3rd Gen) volgt je de kamer rond
20 uur
Amazons Echo Show 10 (3rd Gen) is een tablet met spraakbediening waarvan het scherm uit zichzelf roteert. Het apparaat registreert namelijk waar je je bevindt, dankzij een combinatie van beeld- en audioherkenning.
Persoonsgegevens vaker doelwit van hackers
1 dag
Persoonsgegevens komen telkens vaker in verkeerde handen als gevolg van hacks, malware en phishing. Dat meldt de Autoriteit Persoonsgegevens, de organisatie die in ons land op datalekken toeziet.
Ziggo hoeft klantgegevens illegale downloaders niet met filmdistributeur te delen
4 dagen
Internetprovider Ziggo hoeft de namen en adressen van illegale downloaders niet aan Dutch Filmworks te overhandigen. De filmdistributeur hoopte deze naw-gegevens af te dwingen aan de hand van gemonitorde ip-adressen, maar een uitspraak van de Hoge Raad steekt hier nu een stokje voor.
Teufel Supreme In-oordopjes blijven altijd op hun plaats
5 dagen
Teufels nieuwe Supreme In-oordopjes zijn draadloos, maar draag je wel met een kabeltje rond de nek zodat je ze zeker niet verliest.
'Deel Linux Mint-gebruikers laks met updates'
6 dagen
Volgens de ontwikkelaars van Linux Mint lopen er nog teveel gebruikers achter met systeemupdates. Naar schatting is een aanzienlijk deel blijven steken op een versie van Linux Mint 17, waar al twee jaar geen beveiligingsupdates voor zijn uitgebracht.
Mi Watch Lite is betaalbare en waterdichte smartwatch
1 week
Het belang van voldoende bewegen wordt door de coronapandemie weer eens onderstreept. Laat een smartwatch zoals de Mi Watch Lite je motiveren om niet teveel stil te zitten.
Huawei verwacht helft minder smartphones te produceren
1 week
Door het handelsverbod tussen Amerikaanse bedrijven en Huawei, gaat de Chinese smartphonefabrikant een moeizaam 2021 tegemoet. De productie van nieuwe toestellen wordt voor meer dan de helft afgeschaald, zo melden Aziatische nieuwsmedia.
Word en Outlook krijgen voorspellende gave
1 week
Wanneer je aan een document of een mailtje werkt, kom je niet altijd op de juiste woorden. Word en Outlook helpen je weldra op weg, want beide krijgen een optie om woorden te voorspellen op basis van wat ervoor geschreven staat.

Luxe in de slaapkamer met LG Transparent OLED Smart Bed
1 week
Veel mensen hebben al een extra tv op de slaapkamer. Maar die is doorgaans zeker niet zo luxe als LG's 55-inch Transparent OLED Smart Bed-uitvinding.
Gratis LastPass beperkt synchroniseren wachtwoorden, wat nu?
1 week
Het handige van een wachtwoordmanager is niet alleen dat je zelf geen sterke wachtwoorden meer hoeft te onthouden, maar ook dat je deze op al je apparaten bij de hand hebt. LastPass kiest ervoor om dat laatste in te perken voor gratis gebruikers.
InfinityBook S 15: Zelf Linux-laptop samenstellen
1 week
Laptops die op Linux draaien zijn nog schaars, maar het Duitse Tuxedo specialiseert zich er al een tijdje in. Het nieuwste model is de InfinityBook S 15 en de specificaties bepaal je grotendeels zelf.
Nieuwe modus Edge-browser laat kinderen veilig internetten
1 week
Online wemelt het van de gewelddadige en pornografische beelden, waarvan je als ouder liever niet wilt dat je kinderen het al op jonge leeftijd onder ogen krijgen. Daarom werkt Microsoft nu aan een kindvriendelijke modus voor zijn Edge-browser.
Smartphone en sleutels veilig verstopt met Hama-heuptasje
2 weken
De Cross-body-tas van Hama is een heuptasje van kunstleer waar precies een smartphone (van maximaal 17 x 10 cm groot) in past.
Nobi is slimme lamp met valdetectie voor ouderen
2 weken
Bij onze zuiderburen werkt een Antwerpse startup aan Nobi, een slimme lamp voor alleenstaande ouderen die slecht ter been zijn.
10 procent van iPhone-bezitters draagt ook Apple Watch
2 weken
Van alle iPhone-bezitters draagt tien procent ook een Apple Watch met zich mee. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Amerikaanse onderzoeksbureau Above Avalon.

Pagina's

Abonneren op computeridee