computeridee

53 nieuwsberichten gevonden
Alcatel Go Flip 3: Klaptelefoon met online functies
3 uur
Schijnbaar hebben we tegenwoordig behoefte aan telefoontjes die wat simpeler van aard zijn. Ook Alcatel komt nu met een ouderwets ogend model, de Go Flip 3.
Emoji-toets duikt op in nieuwe Microsoft-toetsenborden
1 dag
Microsoft verkoopt twee nieuwe toetsenborden die beide voorzien zijn van een specifieke emoji-toets. Deze vervangt de menutoets aan de rechterkant, die normaliter de taak van de rechtermuisknop overneemt.
Essential test bijzonder langwerpige smartphone
1 dag
De Amerikaanse start-up Essential ontwikkelt een smartphone die er meer uitziet als een uit de kluiten gewassen afstandsbediening. Het toestel draait daarom ook aangepaste software.
Windows 10 November 2019 Update is in aantocht
4 dagen
Microsoft maakt bekend dat de november-update voor Windows 10 klaar is om geïnstalleerd te worden. Het ziet er naar uit dat deze volgens planning eind oktober / begin november wordt aangeboden.
Overstap Windows 10: Tijd dringt voor Nederlandse gemeenten
6 dagen
Over vier maanden stopt Microsoft met het uitbrengen van beveiligingsupdates voor Windows 7. Voor Nederlandse gemeenten begint de tijd dan ook te dringen, omdat die nog niet allemaal over zijn op Windows 10.
Externe schijven Western Digital nu tot 5 TB
1 week
Western Digital brengt een nieuwe externe schijf uit voor ware grootverbruikers. Van de vernieuwde My Passport-serie is nu namelijk ook een 5 TB-variant beschikbaar.
Onderzoek: 8 procent Nederlanders probeert Disney+
1 week
8 procent van de Nederlanders heeft momenteel een proefabonnement op Disney+, de streamingdienst van Disney die momenteel enkel in ons land beschikbaar is. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van marktonderzoeker Telecompaper.
HTC wil er weer toe doen op de smartphone-markt
1 week
De tijd dat HTC zich op de smartphone-markt tot de grootste namen mocht rekenen, ligt alweer een poosje achter ons. Met een nieuwe bedrijfsleider aan het roer, wil men nu het tij doen keren.
Financiële schade door phishing nu al hoger dan vorig jaar
1 week
Cybercriminelen hebben dit jaar al meer dan een miljoen euro buitgemaakt via phishing-trucs. Hoewel 2019 nog niet voorbij is, ligt dit schadebedrag nu al hoger dan het totaal van 2018.

Threads van Instagram is nieuwe fotodeeldienst van Facebook
1 week
Facebook brengt opnieuw een app uit die in het teken staat van je vrienden op de hoogte houden van je dagelijkse beslommeringen. Threads van Instagram laat je snel foto's delen met afgebakende vriendengroepen.
BackBeat FIT 3200: Draadloze doppen zitten goed vast
1 week
Tijdens het sporten is het van belang dat oordopjes goed blijven zitten. Zeker wanneer ze draadloos zijn. Plantronics heeft dat goed begrepen en lanceert de BackBeat FIT 3200.
WhatsApp test automatisch verdwijnende berichten
1 week
Berichten die na een bepaalde tijd vanzelf weer verdwijnen, is een optie die verschillende chat-apps al aanbieden. WhatsApp loopt wat dat betreft nog achter, maar daar komt binnenkort verandering in.
Microsoft verwijdert gamestreaming uit Windows 10
1 week
De nieuwste versie van de zogeheten 'gamebalk' in Windows 10 laat je niet langer streamen naar Microsofts streaming-platform Mixer. Volgens het bedrijf werd er te weinig van de optie gebruikgemaakt.
Light Phone 2 is onopvallend voor een reden
1 week
Altijd maar bereikbaar zijn is voor velen een bron van stress. Daarom is de Light Phone 2 bedacht, waarvan de makers hopen dat je deze vooral níet gebruikt.
Exynos 980-chip brengt 5G naar betaalbare smartphones
2 weken
Vanaf volgend jaar mogen we ons verheugen op de komst van 5G-netwerken, ook in bepaalde delen van Nederland. Om dit signaal te kunnen ontvangen, zijn ook smartphones nodig met 5G-antenne.
Kasteel van Versailles in virtual reality te bezoeken
2 weken
Mede dankzij Google's Arts and Culture-afdeling is het Kasteel van Versailles nu in virtual reality te bezoeken. Heb je geen vr-bril, dan kun je je alsnog vergapen aan tal van gedetailleerde 3D-modellen.
Installatie Windows 10 standaard alleen met online account mogelijk
2 weken
Gebruik je Windows 10 Home en ben je van plan om de software opnieuw te installeren? Let dan goed op. Het is niet meer mogelijk om Windows 10 Home standaard met een lokaal of offline account te installeren.
Google Assistent nu beschikbaar op meeste Chromebooks
2 weken
Google maakt bekend dat de Google Assistent nu ook beschikbaar is op andere Chromebooks dan enkel de Pixel-lijn van het bedrijf zelf. Om er gebruik van te maken, dien je je Chromebook te updaten naar Chrome OS 77.

Win een ergonomische Evoluent D-muis
2 weken
Standaard muizen zijn eigenlijk helemaal niet zo goed voor je gewrichten. Een verticale muis zoals de Evoluent D zorgt er juist voor dat de pols er in zijn natuurlijke houding op kan rusten.
Het geheim van de mooiste iPhone 11 foto's
2 weken
Veel mensen hebben een iPhone, maar lang niet iedereen gebruikt de krachtige technieken die Apple in de telefoons heeft gestopt om de mooiste foto's te maken. Met deze 6 tips leggen we de belangrijke functies van de camera voor je uit.

Pagina's

Abonneren op computeridee