computeridee

47 nieuwsberichten gevonden
Haal alles uit Excel met deze online cursus + cursusboek
1 dag
Wie wel eens met Excel heeft gewerkt, weet hoe uitgebreid dat pakket is, waardoor je misschien niet alles uit de software haalt. Geen nood, want met onze nieuwste online cursus plus cursusboek Excel in de Praktijk, samengesteld door Wim de Groot, haal ook jij alles uit deze software.
Honderden Android-apps uit Play Store verbannen
1 dag
Google heeft krap 600 Android-apps uit de Play Store gehaald die na installatie te opdringerig adverteerden. De makers achter deze apps zijn ook van de downloadwinkel verbannen.
Larry Tesler overleden
2 dagen
Larry Tesler is overleden. De 74-jarige computerwetenschapper was de man die onder andere de sneltoetsen bedacht, waarmee gebruikers eenvoudig teksten konden knippen, plakken en kopiëren.
Big Chungus-kast voor gamers die graag opvallen
2 dagen
Behuizingen voor gaming-pc's horen enigszins imponerend te zijn en de Big Chungus van Kolink past goed in die traditie.
Zanco Tiny T2: piepklein telefoontje met grote ambities
2 dagen
De Zanco Tiny T2 is een van de kleinste telefoons ter wereld, met een omvang van zo'n 6 bij 3 centimeter. Het scherm heeft een resolutie van 120 x 96 pixels.
Internetgebruik stijgt dankzij smartphones
3 dagen
Het aantal websitebezoeken is vorig jaar wereldwijd wederom gestegen. De honderd bestbezochte sites trokken maandelijks 223 miljard bezoekers, een stijging van 8 procent ten opzichte van 2018.
Offce-app bundelt Word, PowerPoint en Excel
3 dagen
Word, Excel en PowerPoint bestaan al tijden als losse apps, maar Microsoft bundelt ze nu voor het eerst samen in één applicatie. Die draagt de naam Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & Meer en is vanaf heden te installeren.
JBL Tune 750BTNC: headset met noice cancelling niet heel duur
4 dagen
Prijzen van koptelefoons met ruisonderdrukking lopen vaak snel hoog op. JBL zet er een relatief betaalbaar alternatief tegenover in de vorm van de JBL Tune 750BTNC.
Nextbase presenteert 4K-dashcam 622GW
4 dagen
Hoe hoger de resolutie, hoe meer detail wordt vastgelegd. De 622GW Dash Cam van Nextbase is dan ook de eerste autocamera van het bedrijf dat opnames in 4K kan maken.

In 2019 meer dan 3.000 helpdeskfraude-slachtoffers
5 dagen
Vorig jaar zijn minstens 3.099 mensen slachtoffer geworden van helpdeskfraude. Oplichters doen zich hierbij voor als officiële bedrijven en instellingen die 'klanten' benaderen met bijvoorbeeld computerproblemen.
Google pakt drie ergerlijke reclame-soorten aan in Chrome
1 week
Met bepaalde online reclame kunnen internetgebruikers prima leven. Met anderen niet, omdat ze te opdringerig zijn. Google stelt drie van de grootste boosdoeners vast en neemt er binnenkort maatregelen tegen.
Testversie Windows 10X nu zelf te proberen
1 week
Microsoft werkt aan een speciale versie van Windows 10, die specifiek ingericht is op apparaten met twee schermen. Die staat bekend als Windows 10X en een vroege versie ervan is nu publiek beschikbaar voor testers.
Meer dan 21.000 boetes voor appen op de fiets
1 week
Sinds juli vorig jaar is het bij wet verboden om te appen tijdens het fietsen. Heel wat mensen hebben dat aan den lijve ondervonden. Er zijn tussen juli en december van 2019 meer dan 21.000 boetes voor uitgeschreven.
Postzegels vieren Britse gameindustrie
1 week
Het Britse postbedrijf Royal Mail brengt postzegels uit die een hommage zijn aan klassieke videogames van weleer.
Feller flitsen met Anker LED Flash voor iPhones
1 week
Apple's lightning-port is niet alleen goed voor het opladen van iPhones. Er kunnen ook externe apparaten mee worden aangesloten, zoals de nieuwe LED Flash van het merk Anker.
Reclame voor Edge duikt op in startmenu Windows 10
1 week
Microsoft is trots op zijn vernieuwde Edge-browser en wil deze dan ook maar wat graag onder de aandacht brengen. Een van de manieren blijkt een advertentie te zijn in het startmenu van Windows 10.
Sommige Windows 7-pc's willen niet meer afsluiten
1 week
Een deel van de resterende Windows 7-gebruikers heeft opnieuw met een vervelende bug te kampen. Zij kunnen hun pc ineens niet meer normaal afsluiten.
Insta360 One R-acteicamera zelf te assembleren
2 weken
De Insta360 One R is niet zomaar een actiecamera, het is namelijk een modulair exemplaar. Dit houdt in dat de meeste onderdelen eenvoudig te vervangen zijn.

Pagina's

Abonneren op computeridee