computeridee

6 uur geleden
Tijdens een persevenement in China heeft Microsoft een nieuwe Surface Pro-tablet gepresenteerd. De nieuwe modellen verschijnen in juni en zijn voorzien van de nieuwe generatie Intel Kaby Lake-processors.
6 uur geleden
LG had bij het ontwikkelen van de laptop die u hier ziet één doel: de lichtste notebook ooit op de markt brengen. De toepasselijk genaamde LG Gram heeft een gewicht van minder dan een kilo.
10 uur geleden
Zo vaak lees je bij ons niet over moederborden, maar met de komst van de nieuwe Ryzen-processoren van AMD staan we er toch even bij stil.
1 dag geleden
Verkeerssituaties anticiperen en vervolgens op de juiste manier handelen, voor zelfrijdende auto's is dat een hele uitdaging. Niet alleen in de echte wereld, maar ook in de virtuele.
1 dag geleden
Vanaf vandaag kunnen veel Android-gebruikers in het openbaar vervoer inchecken met hun smartphone, in plaats van hun ov-chipkaart. Of dat ook voor jou geldt, hangt af van je provider.
4 dagen geleden
Bij een hack op de bekende lettertypensite DaFont zijn zo'n 640.000 gebruikersnamen en wachtwoorden buitgemaakt. De gestolen gegevens bleken tevens niet goed beveiligd.
4 dagen geleden
Google werkt aan een lichtere versie van Android die speciaal wordt ontwikkeld voor goedkope smartphones, Android Go. Telefoons die slechts 1 GB ram of minder hebben, moeten daarvan profiteren.
4 dagen geleden
Microsoft is vermoedelijk maandag 23 mei van plan om de langverwachte opvolger van de Surface Pro 4 aan te kondigen. Afbeeldingen daarvan zijn al online gelekt.
4 dagen geleden
Google maakt tijdens zijn jaarlijkse I/O-evenement de winnaars van de Google Play Awards bekend. Die worden ieder jaar uitgereikt aan de beste Android-apps.
5 dagen geleden
Ben je regelmatig uw sleutels kwijt? Daar bestaan tegenwoordig handige gadgets voor, zoals deze Chipolo.

Pagina's

Abonneren op computeridee