computeridee

7 uur geleden
Als we zouden willen, zouden we iedere dag onze site kunnen vullen met nieuwe Super Mario-producten. De besnorde loodgieter en zijn bekende vriendjes blijven een belangrijke inspiratiebron, ook voor kledingfabrikanten.
10 uur geleden
Zou de huiswijn te drinken zijn? Of de bierkaart uitgebreid? Je zou het je zomaar af kunnen vragen voordat je een restaurant of café bezoekt. Vanaf vandaag kun je deze vraag direct vanuit Google Maps stellen aan de eigenaar of bezoekers van een etablissement.
11 uur geleden
Het is soms lastig voor te stellen, maar er zijn wel degelijk voorstanders van Trump en Poetin. Voor hen brengt het Russische Caviar deze speciale versie van de Nokia 3310 uit.
1 dag geleden
Vanaf volgend jaar krijgen de Nederlandse inlichtingendiensten uitgebreidere bevoegdheden om online communicatie af te tappen. De Eerste Kamer stemde daar al mee in, maar nu lonkt een referendum.
1 dag geleden
Een recente tweet van voormalig president van de Verenigde Staten Barack Obama is hard op weg om alle Twitter-records te verbreken. Zijn bericht in reactie op de gebeurtenissen in Charlottesville is al meer dan een miljoen keer gedeeld en krap drie miljoen keer geliked.
1 dag geleden
In navolging van de HTC U11 zijn ook Googles aankomende Pixel 2-telefoons te bedienen door in de zijkanten te knijpen. Erg verwonderlijk is dat niet, omdat HTC de toestellen produceert.
1 dag geleden
Vorig jaar lanceerde Google een nieuwe berichtendienst als antwoord op WhatsApp, Allo. En net zoals WhatsApp is deze nu ook te gebruiken vanaf je pc, met Allo voor het web.
2 dagen geleden
Betaalbare smartphones zijn er inmiddels in overvloed. Daar kan er nog wel eentje bij, dacht Huawei. Het bedrijf lanceert zijn Honor 6A nu ook buiten China.
2 dagen geleden
Zo'n beetje alles met het predicaat 'gaming' moet voorzien zijn van kleurrijke led-verlichting en dat geldt ook voor deze Immerse GH70-koptelefoon van MSI.
3 dagen geleden
Zelfrijdende auto's krijgen in de toekomst hulp van buitenaf in de vorm van slimme verkeersborden. Opvallend genoeg wordt daaraan gewerkt door een bedrijf dat we vooral kennen van de post-it-notitieblaadjes, 3M.

Pagina's

Abonneren op computeridee