Contractbeheerder / Portfolio Management Ondersteuner - Geldrop

Anna Ziekenhuis

 

Jouw functie

Wil jij een sleutelrol spelen in het hart van onze organisatie en actief bijdragen aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen en informatievoorziening? Kom dan werken binnen onze dynamische MICTafdeling! Bij ons krijg je de unieke kans om onze bedrijfsstrategie mede te vertalen naar concrete acties. Je takenpakket is zeer divers en uitdagend. Dat brengt de volgende verantwoordelijkheden met zich mee:

 • Contractbeheer- Beheren en onderhouden van (MICT) contracten gedurende de looptijd, inclusief registratie, wijzigingen, relatiebeheer en het signaleren van optimalisatiemogelijkheden.
 • Financieel advies; -Je bereidt maandelijks het financieel overleg voor met de MICT manager en de business controller. Daarbij analyseer je de maandelijkse MICT kosten. Tevens bied je ondersteuning en input voor de investerings- en exploitatiebegroting en MIP/JIP.
 • Financiële administratie;- Je controleert de MICT-facturen. Bij fouten in de facturen benader je leveranciers voor een correctie. Je codeert facturen en controleert de jaarlijkse indexaties.
 • Portfolio management ondersteuning;- Je ondersteunt de IPC & Manager MICT als portfoliomanager. Je analyseert de portfoliowijzigingen van onze organisatie. Je bereidt de portfolioborden voor en bewaakt deze op voortgang & budget. Hierbij stel je rapportages op.
 • Onderhoudsplanning medische apparatuur; Je beheert de onderhoudsplanning, leveranciersafstemming en uitvoeringscontrole. Je beheert de field safety Noticies (recall apparatuur) en Jodium Zaadjes (radiologie, PAMM en OK). Daarbij verzorg je rapportages over de onderhoudsstatus van de apparatuur en zorg je voor de overdrachtsformulieren voor afdeling Medische Techniek.
 • Management ondersteuning; Je beheert de MICT managementagenda's. Daarnaast ondersteun je bij bijeenkomsten en regel je de onboarding van nieuwe medewerkers.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van informatietechnologie, financiën, portfoliomanagement ondersteuning en/of contractbeheer;
 • Je bent op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen de zorg. Jij beschikt over minimaal 4 jaar recente en relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent bekend met projectmethodieken; een LEAN greenbelt zou fantastisch zijn. Daarnaast heeft ITIL ook geen geheimen voor jou.
 • Het opstarten en begeleiden van projecten is voor jou geen probleem, aangezien je hier ruime ervaring mee hebt. Verder;
 • Ben je daadkrachtig, flexibel, proactief en stressbestendig en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Ben je analytisch, accuraat, klant- en resultaatgericht;

Wat bieden we je?

Het betreft een functie voor 36 uren per week.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. De functie is ingeschaald in salarisschaal 50 (min. € 3.047,- – max. € 4.324,- bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling; zoals opleiding tot sedatiepraktijk specialist of anesthesiologische screeningsmedewerker.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Zin gekregen om aan de slag te gaan als Contractbeheerder / Portfolio Management Ondersteuner en wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?

Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton!

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang

aboutict
16-01-2024 12:30