pcm

20 uur geleden
Gebruikers van de Microsoft-dienst Docs.com moeten extra opletten dat ze hun bestanden goed beveiligen. Doen ze dat namelijk niet, dan blijkt nu dat andere gebruikers daar zomaar bij kunnen.
23 uur geleden
Microsoft wordt in de Verenigde Staten opnieuw aangeklaagd wegens het opdringerige karakter van de gratis Windows 10-upgrade. Naast dat het OS nogal eens ongewild werd geïnstalleerd, ging de upgrade ook vaak mis.
1 dag geleden
Ben je op zoek naar een laptop, dan kun je in een Media Markt ongetwijfeld slagen. Naast de bekende merken kom je bij Media Markt in de vorm van PEAQ ook een eigen huismerk tegen. Wie zit er eigenlijk achter PEAQ?
3 dagen geleden
Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.
4 dagen geleden
Wie zelf een pc in elkaar zet, overweegt al snel onderdelen van Corsair. Met de komst van de Corsair One lanceert de Amerikaanse fabrikant voor het eerst zijn eigen complete pc.
5 dagen geleden
Smartwatches die vooral medische doeleinden krijgen en GPS-halsbanden voor huisdieren die zelfrijdende auto's laten remmen. Wie verder kijkt dan zijn neus lang is, ziet een hoop kansen voor wearables de niet altijd even voor de hand liggen.
5 dagen geleden
GNOME 3.24 voegt een hoop kleine vernieuwingen toe en twee nieuwe toepassingen: Recipes en Games. De functie Night Light is ideaal voor nachtraven.
5 dagen geleden
Een securitystart-up weet een ongedocumenteerde Windows-functie te misbruiken om via securitysoftware pc’s te kapen. Windows XP tot en met 10 zijn kwetsbaar, en securitypakketten van grote namen zijn vatbaar.
5 dagen geleden
Android O staat voor de deur als opvolger van Android N, en de achtste versie van het mobiele besturingssysteem brengt allerlei nieuwe functies met zich mee. Een overzicht.
6 dagen geleden
Als je computer wordt gehackt ben je ‘hooguit’ je bestanden kwijt, maar wat nou als je auto een computer is en die aangevallen wordt terwijl je met 130 kilometer per uur over een snelweg rijdt? Het hacken van auto’s is een groeiend risico waar steeds grotere gevaren aan zitten.
Abonneren op pcm