pcm

16 uur geleden
Deze maand werden de Apple Design Awards uitgereikt, een prijs waarmee Apple haar waardering uit voor apps met een buitengewoon design en een innovatieve interface. Dit jaar werden vijf games en zeven handige apps bekroond met deze felbegeerde awards. We hebben onze zes favorieten voor je op een rijtje gezet.
20 uur geleden
Dat je de Raspberry Pi als veredelde mini-pc of nas kunt inzetten, heb je vaker gelezen. Interessanter is om eens naar diepgaandere mogelijkheden van deze singleboardcomputer te kijken. Dit zijn 7 onmisbare modules voor Raspberry Pi - en ook voor Arduino.
1 dag geleden
Intel haalt de bezem door zijn aanbod van internet-of-things-apparatuur door de verkoop van de ontwikkelbordjes Galileo, Joule en Edison stop te zetten. Een reden daarvoor is niet gegeven.
1 dag geleden
De accu van je laptop of mobiel kun je vandaag de dag vaak niet eens meer zelf verwisselen. Maar die dure dingen slijten wel. En in extreme omstandigheden kunnen ze ook exploderen. Hoe werkt zo'n accu precies en waar kan het misgaan?
2 dagen geleden
Van desktops tot laptops, van monitoren tot muizen: het aanbod van apparatuur met het predicaat ‘gaming’ is momenteel groter dan ooit. Maar je hoeft geen gamer te zijn om dergelijke gaming-hardware te kiezen, het is namelijk ook interessant voor de niet-gamers.
3 dagen geleden
Vorig jaar bespraken we op PCM de slimme deurbel Ring. Deze maand komt daar een opvolger van uit onder de naam Ring Video Doorbell 2. Wat is er nieuw?
3 dagen geleden
Na twee jaar in ontwikkeling te zijn geweest is de Linux-distributie Debian 9 nu te downloaden. Voor het eerst in tien jaar tijd wordt het besturingssysteem geleverd met Firefox en Thunderbird.
3 dagen geleden
De Amerikaanse student elektrotechniek Joey Zeller vond het ingebouwde dashboard van zijn Dodge niet erg handig te bedienen, dus hij besloot zijn eigen auto-dashboard bouwen. Het resultaat is een minicomputer waarmee hij via een touchscreen alle hardware van zijn auto kan bedienen: CoPilot.
5 dagen geleden
Nu de warme zomermaanden eindelijk weer zijn losgebroken, komen we ook weer eens aan de tuin toe. Met technisch vernuft haal je jezelf een hoop werk uit handen, terwijl de installatie ervan juist heel leuk is. We zetten nogmaals 5 tuin gadgets voor je op een rij.
6 dagen geleden
Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Pagina's

Abonneren op pcm